- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.161
Amin canım çok saolCanım hayırlısı olsun inşallah
Amin canım SaolHayırlı olsunn cnmm
Ben hareketsiz kalimca öyle oluyorum hayatim.Yok bu öyle bi üşüme değil hani kan çekilmiş gibi hissedersin ya böyle ayaklarım öyle buz evde termal çorapla geziyorum
Ben istanbuldayim ya, herkesi de öyle saniyorumBence %30u yanlış yazmış %70yazmalıydı bu doktorumun asistanı. Ben o doktora nasıl gidiyim tee artvinden istanbulaben transfere zarzor gittim
Sürekli devam eden mi. Derecesi nasıl canım. Çok mu ağrıyorKizlar, ben acayip bir sanci icindeyimkimyasal gebelikte sanci olur mu?
Bizim dr da alttan daha güvenilir demişYok tam yukselmeden alttan muayneye gerek yok kanama oluyormuş
Çok mu ağrıyor?Kizlar, ben acayip bir sanci icindeyimkimyasal gebelikte sanci olur mu?
Ben bahçecide ebru hanımdayım. Bahçeci içinde mi dr değiştireceksin? Seni hatırladım kasım grubundan. Ne aşamadaydın?Merhaba.. Ben de ocakta 2. Transferimi olacağı. Dondurulmuş embriyom var. Ilki başarısız oldu. Bahçeci de transfer olacak veya olan oldu mu? Dr umu değiştirmek istiyorum. Bu sizce mümkün mü?
Sürekli devam eden mi. Derecesi nasıl canım. Çok mu ağrıyor
Kizlar aksam basladi, baya sancili bir adet sancisi gibi! Gelip gidiyor, dakika araliklaÇok mu ağrıyor?
Leke falan var mı? Uzan canım ayaklarının altına yastık koy. Yüksekte dursun ayakların. Senin 3 embriyo kondu ya, normal olabilir bilemiyorum inan.Kizlar aksam basladi, baya sancili bir adet sancisi gibi! Gelip gidiyor, dakika aralikla
Yok leke felan yok... kimyasal gebelikte sanci oluyor mu? Yarin bir kan veriyom yineLeke falan var mı? Uzan canım ayaklarının altına yastık koy. Yüksekte dursun ayakların. Senin 3 embriyo kondu ya, normal olabilir bilemiyorum inan.
Tek embiryoda bile sancı oluyor senin fazla oluşu 3 embiryodan kaynaklıdır kesinYok leke felan yok... kimyasal gebelikte sanci oluyor mu? Yarin bir kan veriyom yine
Yaa öylemi korkuyorum burda imkan sıfır özel falan yok o yuzden kanama olursa diyeBizim dr da alttan daha güvenilir demiş
Valla tedavı açısından sanslısın gerisini bilmemmBen istanbuldayim ya, herkesi de öyle saniyorum
Ay ben hiç yaşamadım kimyasal. Yine derken? Verdin mi daha önce? Kacıncı gün kac çıkmıştı?Yok leke felan yok... kimyasal gebelikte sanci oluyor mu? Yarin bir kan veriyom yine
Evet cnm, 7 gun 94,3 cikmisti... yarin 9 gun oluyorAy ben hiç yaşamadım kimyasal. Yine derken? Verdin mi daha önce? Kacıncı gün kac çıkmıştı?
Canım ben daha önce kimyasal yaşadım beta 15 çıktı gün aşırısında 13 e düştü 13 çıktıktan dört beş gün sonra kanama başladı ama o süreçte ağrı olmadı böyle normal adet gibi kanama başladı yani adet oldum o zaman çok ağrıdıAy ben hiç yaşamadım kimyasal. Yine derken? Verdin mi daha önce? Kacıncı gün kac çıkmıştı?
Canim bu sanci nasil hafif arka plandami yani adet oncesi gibimi yoksa siddetlimi kivrandiriyorsa iyi degil ama bilki seninde 3 embryo konuldu bize gore bi tik daha yogun gericebilirsin herseyi kotuye yorma hemen pleaseKizlar, ben acayip bir sanci icindeyimkimyasal gebelikte sanci olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?