Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Merhaba.. Ben de ocakta 2. Transferimi olacağı. Dondurulmuş embriyom var. Ilki başarısız oldu. Bahçeci de transfer olacak veya olan oldu mu? Dr umu değiştirmek istiyorum. Bu sizce mümkün mü?

Merhaba.. Ben de ocakta 2. Transferimi olacağı. Dondurulmuş embriyom var. Ilki başarısız oldu. Bahçeci de transfer olacak veya olan oldu mu? Dr umu değiştirmek istiyorum. Bu sizce mümkün mü?
Ben bahçecide ebru hanımdayım. Bahçeci içinde mi dr değiştireceksin? Seni hatırladım kasım grubundan. Ne aşamadaydın?

Kizlar aksam basladi, baya sancili bir adet sancisi gibi! Gelip gidiyor, dakika aralikla
Leke falan var mı? Uzan canım ayaklarının altına yastık koy. Yüksekte dursun ayakların. Senin 3 embriyo kondu ya, normal olabilir bilemiyorum inan.

Ay ben hiç yaşamadım kimyasal. Yine derken? Verdin mi daha önce? Kacıncı gün kac çıkmıştı?
Canım ben daha önce kimyasal yaşadım beta 15 çıktı gün aşırısında 13 e düştü 13 çıktıktan dört beş gün sonra kanama başladı ama o süreçte ağrı olmadı böyle normal adet gibi kanama başladı yani adet oldum o zaman çok ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…