Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canim bu sanci nasil hafif arka plandami yani adet oncesi gibimi yoksa siddetlimi kivrandiriyorsa iyi degil ama bilki seninde 3 embryo konuldu bize gore bi tik daha yogun gericebilirsin herseyi kotuye yorma hemen please
Canim, bazen siddetli oluyor ve kivrandiriyor... mide bulantimda var

Amiiin inşallah kuzum üzülme rabbim herşeyin hayırlısını vesin başta sen olmak üzere burdakı tüm arkadaşlarımıza hepimize nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah, zor bir süreç, her aşamasında ayrı bir stres, yumurta çıkacak mı sperm yetecek mi, döllenecek mi, 5. Güne gidecek mi, transfer ne zaman olacak, tutacak mı, değer artacak mı, kalp atışı vs derken tükeniyoruz, bu aralar çok karamsarım, yoruldum sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bizi de görsün artık

Bütün kötü düşüncelerini bir kenara bırak lütfen

Benim şu an baş ağrım başladı normalde regl tarihime 3 gün var
24. De kan vericem sabırla bekliyorum

sanırım buda belirtilerden biri
Ara ara kramp değilde çekme yapan bir ağrım var kasıklarsa regli ile alakası yok
Göğüslerde büyüme
Ve şimdide baş ağrısı dahil oldu belirtilere
sabırla zamanı bekliyorum

Üzülme bebegm bende ekim grubunda yazısıodm hepsi 2-3aylk oldu nerdeyse nasip napalım bak benm transfer olacagı gun iptal edildi.bizim için hayırlı zamanı beklıcez artık üzülme
Evet ama işte insan tükeniyor kuzum, bazen isyan ediyorum, tamam doğal yolla olmamasını kabullendim ama tüp bebek yaptırıyoruz aylarca uğraşıyoruz, transfer sonrası stresi ayrı, tutacak mı tutmıcak mı, kucağımıza almadan hep stres yaşıyoruz, çok üzülüyorum burdaki herkese, yazık bize valla yaa, herşeyin yükünü omuzladık resmen, pozitif gören arkadaşlarıma bakıyorum herkes yine de korku içinde , Allahım biz tüp bebek analarını da görsün inşallah, bize de versin

Selam canım, hayırlı olsun, benim de ikinci transferim olacak, hazırlıklar başladı, benim de ilki düşük oldu, ben de pgt ye göndermedim, doktor gerek görmedi, 4 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var, tek transfer istiyorum yine. Kürtaj olmuş muydun düşükten sonra, ben olmadım ama yüne de 3 ay bekledik ikinci için, hormonları düzenlemek için

Canim, bazen siddetli oluyor ve kivrandiriyor... mide bulantimda var
Merak etme bi kaç gündür bendede değişik bir ağrı desem ağrı değil ara ara çekme gibi böyle hafiften kas kasılması gibi olmaya başladı bunlar güzel belirtiler regl olduktan 3. Gün bende ağrı olur o nedenle bende başlamadan önce hiç öyle ağrı olmaz bu farklı sende ağrına yoğjnlaş hissedeceksin bu bambaşka birşey

Yok tam yukselmeden alttan muayneye gerek yok kanama oluyormuş
Yok canım alttan muayenenin hiç bir sakımcası yokmuş, benim de doktorum söyledi, bir zararı olsa hiç bir doktor kullanmaz dedi Korkma bişey olmaz, çok kasma kendini muayene esnasında. Alttan daha rahat görülüyormuş bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…