- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.181
Insallah degildirCanım ben daha önce kimyasal yaşadım beta 15 çıktı gün aşırısında 13 e düştü 13 çıktıktan dört beş gün sonra kanama başladı ama o süreçte ağrı olmadı böyle normal adet gibi kanama başladı yani adet oldum o zaman çok ağrıdı
Canim, bazen siddetli oluyor ve kivrandiriyor... mide bulantimda varCanim bu sanci nasil hafif arka plandami yani adet oncesi gibimi yoksa siddetlimi kivrandiriyorsa iyi degil ama bilki seninde 3 embryo konuldu bize gore bi tik daha yogun gericebilirsin herseyi kotuye yorma hemen please
Amin canım inşallah, zor bir süreç, her aşamasında ayrı bir stres, yumurta çıkacak mı sperm yetecek mi, döllenecek mi, 5. Güne gidecek mi, transfer ne zaman olacak, tutacak mı, değer artacak mı, kalp atışı vs derken tükeniyoruz, bu aralar çok karamsarım, yoruldum sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bizi de görsün artıkAmiiin inşallah kuzum üzülme rabbim herşeyin hayırlısını vesin başta sen olmak üzere burdakı tüm arkadaşlarımıza hepimize nasip etsin inşallah
Bütün kötü düşüncelerini bir kenara bırak lütfenAmin canım inşallah, zor bir süreç, her aşamasında ayrı bir stres, yumurta çıkacak mı sperm yetecek mi, döllenecek mi, 5. Güne gidecek mi, transfer ne zaman olacak, tutacak mı, değer artacak mı, kalp atışı vs derken tükeniyoruz, bu aralar çok karamsarım, yoruldum sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bizi de görsün artık
Evet ama işte insan tükeniyor kuzum, bazen isyan ediyorum, tamam doğal yolla olmamasını kabullendim ama tüp bebek yaptırıyoruz aylarca uğraşıyoruz, transfer sonrası stresi ayrı, tutacak mı tutmıcak mı, kucağımıza almadan hep stres yaşıyoruz, çok üzülüyorum burdaki herkese, yazık bize valla yaa, herşeyin yükünü omuzladık resmen, pozitif gören arkadaşlarıma bakıyorum herkes yine de korku içinde , Allahım biz tüp bebek analarını da görsün inşallah, bize de versinÜzülme bebegm bende ekim grubunda yazısıodm hepsi 2-3aylk oldu nerdeyse nasip napalım bak benm transfer olacagı gun iptal edildi.bizim için hayırlı zamanı beklıcez artık üzülme
Niye olsun kanama ya düşünme bunlarıYaa öylemi korkuyorum burda imkan sıfır özel falan yok o yuzden kanama olursa diye
Selam canım, hayırlı olsun, benim de ikinci transferim olacak, hazırlıklar başladı, benim de ilki düşük oldu, ben de pgt ye göndermedim, doktor gerek görmedi, 4 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var, tek transfer istiyorum yine. Kürtaj olmuş muydun düşükten sonra, ben olmadım ama yüne de 3 ay bekledik ikinci için, hormonları düzenlemek içinKızlar merhaba, transferi olanlara hayırlı olsun inşallah. Ben de şu an 2. Transfer hazırlığındayim. İlk transfer tuttu ama düşükle sonuçlandı. Şimdi ikincisi için de pgt falan yapmadik direk transfer yapilacak, sizce bir sıkıntı olur mu? Kalitesi 4ab 5. Gün embriyosu
İyi ki varsınızNiye olsun kanama ya düşünme bunlarıbizler burdayız şekerim
Merak etme bi kaç gündür bendede değişik bir ağrı desem ağrı değil ara ara çekme gibi böyle hafiften kas kasılması gibi olmaya başladı bunlar güzel belirtiler regl olduktan 3. Gün bende ağrı olur o nedenle bende başlamadan önce hiç öyle ağrı olmaz bu farklı sende ağrına yoğjnlaş hissedeceksin bu bambaşka birşeyCanim, bazen siddetli oluyor ve kivrandiriyor... mide bulantimda var
Yerleşme olabilir sabretKizlar benden kan geldisimdi gördum
Canım, nasıl bir kan, kırmızı mı, koyu mu nasılKizlar, ben acayip bir sanci icindeyimkimyasal gebelikte sanci olur mu?
Baya kahverengi su gibiCanım, nasıl bir kan, kırmızı mı, koyu mu nasıl
resum atabilirsen yardmci olurum cnmBaya kahverengi su gibi
Maşallah güzel çıkmış. Kimyasal da sanki değerler düşük oluyor diye dikkatimi çekti. 7. Gün 94 bayağı iyiEvet cnm, 7 gun 94,3 cikmisti... yarin 9 gun oluyor
Benim gecti regl tarihimi, iki gun önceydi
Eee süpper kesin yerleşmeBenim gecti regl tarihimi, iki gun önceydi
Yok canım alttan muayenenin hiç bir sakımcası yokmuş, benim de doktorum söyledi, bir zararı olsa hiç bir doktor kullanmaz dediYok tam yukselmeden alttan muayneye gerek yok kanama oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?