Aralık - Ocak Transfer olacaklar

N Nooram sana 3 embriyo yerleştirilmişti sanırım büyük ihtimal 3 de yerleştiği için olabilir bence kan tahlili yaptır ve hemen yarın tüm belirtileri doktoruna söyle

Dimi canım? Kimyasalda değerler düşük oluyor diye dikkatimi çekmişti. Allah bidaha yaşatmasın canım

İyi ki varsınız
Boncuuğum merak etme ultrason çubuğu rahime girmiyor vulvana giriyor yani oraya incecik özel şırınga ile girebilirler ultrason çıbu epey kalın orası için hiç bişi olmuyor zaten tüp bebek sürecinde bizler hep alltan utrasonla baktırmak zorundayız daha detaylı incelemeleri gerekiyor

Doktora mesaj attim, kan sulandirici igneyi daha vurma diyor
Eee süpper bak ben senin kan sulandırıcı iğne kullandığını bilmiyordum gördün mü şahane çözüm içini ferak tut yarın veya bu gece nefes tekniği çalış içindeki mucizeyi selamla ona hoşgeldin demelisin

çok haklısın bitmiyorki çilemiz.transfer olmak için ayrı bekle tutacakmı ayrı bekle,kanama olacakmı oldu neden oldu sürecekmi düşecekmi bu psikolojiyi kaldırmak hiç kolay değil.zorun da zorunu başarıyoruz resmen.hepimiz karmaşık duygular yaşıyoruz benmde kafamda deli sorular bi keyfim yerinde bi değil ama napalım istan etmemek lazm genede.yorucu yıpratıcı ama Allahın izniyle üstesinden geleceğiz bizimde sınavımız bu

Yok ben daha kalkmam yerimden, cok korkuyorum sancida var... insallah birsey
Birşey olmaz canım inşallah, 3 tane kolay mı canım, yerleşmeye çalışıyorlardır onlar şimdi, yaramazlık yapıyorlar içerde belli ki Bir embriyo ile vücudumuz kendini şaşırıyor, senin 3 tane bi de. Vücut adapte olmaya çalışıyor

Allah tabii ki de hepimizi görüyor. Bizlere bunu takdir etmiş hepsi bu. Bize de kol kanat, gören göz vermiş mesela.

Doktora mesaj attim, kan sulandirici igneyi daha vurma diyor
Doktorunla görüşmen çok iyi olmuş yat dinlen kalkma çokta stres yapma kasılmaların olmasın herşey güzel olucak hiç merak etme 3 tane az mı muhakkak belirtiler vericek şimdi olduğu gibi kasma kendini hayırla sonuçlandırsın rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…