- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.398
- 348
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.201
Dimi canım? Kimyasalda değerler düşük oluyor diye dikkatimi çekmişti. Allah bidaha yaşatmasın canımCanım ben daha önce kimyasal yaşadım beta 15 çıktı gün aşırısında 13 e düştü 13 çıktıktan dört beş gün sonra kanama başladı ama o süreçte ağrı olmadı böyle normal adet gibi kanama başladı yani adet oldum o zaman çok ağrıdı
Boncuuğum merak etme ultrason çubuğu rahime girmiyor vulvana giriyor yani oraya incecik özel şırınga ile girebilirler ultrason çıbu epey kalın orası için hiç bişi olmuyor zaten tüp bebek sürecinde bizler hep alltan utrasonla baktırmak zorundayız daha detaylı incelemeleri gerekiyorİyi ki varsınız
Açık renk kanamaya iyi değil derler, senin kahverengiymiş, bu forumda kahve rengi su gibi kanaması gelen bir arkadaş vardı, hatta hamile şu anda hala, korkma uzan dinlen canım, kalkma hiçBaya kahverengi su gibi
uyuyamiyorumm ki zaten ev ahalisi uyuyorUyunur mu bu gece canim
Eee süpper bak ben senin kan sulandırıcı iğne kullandığını bilmiyordum gördün mü şahane çözüm içini ferak tut yarın veya bu gece nefes tekniği çalış içindeki mucizeyi selamla ona hoşgeldin demelisinDoktora mesaj attim, kan sulandirici igneyi daha vurma diyor
Evet değer düşük oluyo böyle kötü bi ağrı olmuyo adet olunca sadece fazla ağrıyo normal adet dönemine göre aminnn kimseye yaşatmasın rabbimDimi canım? Kimyasalda değerler düşük oluyor diye dikkatimi çekmişti. Allah bidaha yaşatmasın canım
Yok ben daha kalkmam yerimden, cok korkuyorumAçık renk kanamaya iyi değil derler, senin kahverengiymiş, bu forumda kahve rengi su gibi kanaması gelen bir arkadaş vardı, hatta hamile şu anda hala, korkma uzan dinlen canım, kalkma hiç
çok haklısın bitmiyorki çilemiz.transfer olmak için ayrı bekle tutacakmı ayrı bekle,kanama olacakmı oldu neden oldu sürecekmi düşecekmi bu psikolojiyi kaldırmak hiç kolay değil.zorun da zorunu başarıyoruz resmen.hepimiz karmaşık duygular yaşıyoruz benmde kafamda deli sorular bi keyfim yerinde bi değil ama napalım istan etmemek lazm genede.yorucu yıpratıcı ama Allahın izniyle üstesinden geleceğiz bizimde sınavımız buEvet ama işte insan tükeniyor kuzum, bazen isyan ediyorum, tamam doğal yolla olmamasını kabullendim ama tüp bebek yaptırıyoruz aylarca uğraşıyoruz, transfer sonrası stresi ayrı, tutacak mı tutmıcak mı, kucağımıza almadan hep stres yaşıyoruz, çok üzülüyorum burdaki herkese, yazık bize valla yaa, herşeyin yükünü omuzladık resmen, pozitif gören arkadaşlarıma bakıyorum herkes yine de korku içinde , Allahım biz tüp bebek analarını da görsün inşallah, bize de versin
Bende uyuyamiyorum canim seninde transfer yarın mıUYUYAMIYOR DUUU DERSİNİZ...
Bu gece bende istiyorumm uykuuuBence herşey mükkemel güzel enerjilere sahip siz rahat olun kızlar herşey olacağına varır içinize güvenimHerkes sevgiyle kalsın iyi geceler ben uyuyorum
Birşey olmaz canım inşallah, 3 tane kolay mı canım, yerleşmeye çalışıyorlardır onlar şimdi, yaramazlık yapıyorlar içerde belli kiYok ben daha kalkmam yerimden, cok korkuyorumsancida var... insallah birsey
evet cnm allah nasip kismet ederse insallah yarin saat 1 de seninki saat kactaBende uyuyamiyorum canim seninde transfer yarın mı
Saat 9 canim benim için kıpırkıpırevet cnm allah nasip kismet ederse insallah yarin saat 1 de seninki saat kacta
Allah tabii ki de hepimizi görüyor. Bizlere bunu takdir etmiş hepsi bu. Bize de kol kanat, gören göz vermiş mesela.Evet ama işte insan tükeniyor kuzum, bazen isyan ediyorum, tamam doğal yolla olmamasını kabullendim ama tüp bebek yaptırıyoruz aylarca uğraşıyoruz, transfer sonrası stresi ayrı, tutacak mı tutmıcak mı, kucağımıza almadan hep stres yaşıyoruz, çok üzülüyorum burdaki herkese, yazık bize valla yaa, herşeyin yükünü omuzladık resmen, pozitif gören arkadaşlarıma bakıyorum herkes yine de korku içinde , Allahım biz tüp bebek analarını da görsün inşallah, bize de versin
Doktorunla görüşmen çok iyi olmuş yat dinlen kalkma çokta stres yapma kasılmaların olmasın herşey güzel olucak hiç merak etme 3 tane az mı muhakkak belirtiler vericek şimdi olduğu gibi kasma kendini hayırla sonuçlandırsın rabbim inşallahDoktora mesaj attim, kan sulandirici igneyi daha vurma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?