- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.221
Hayırlısıyla gelsin de dayısı ona en güzel ismi seçeruyuyamiyorumm ki zaten ev ahalisi uyuyorbende takiliyom valla abimler geldi bugun diyoki kizin olursa adıni ben koyacagim dedim allahim nasip etsin insallah kur dayisi dedim
Yaa öylemi konteolleeim hep devlette olacak inşallah aksilik çıkmzBoncuuğum merak etme ultrason çubuğu rahime girmiyor vulvana giriyor yani oraya incecik özel şırınga ile girebilirler ultrason çıbu epey kalın orası için hiç bişi olmuyor zaten tüp bebek sürecinde bizler hep alltan utrasonla baktırmak zorundayız daha detaylı incelemeleri gerekiyor
Evet bahçeci fulyadayim. Ebru hanıma veya cem beye geçmek istiyorum.2 embriyomu genetiğe gönderdim sonuclanmasini bekliyorum koficim. Evet ben de seni ve guzel enerjinihatirliyorumBen bahçecide ebru hanımdayım. Bahçeci içinde mi dr değiştireceksin? Seni hatırladım kasım grubundan. Ne aşamadaydın?
sen 9 da inşallah ben 1 de bir arkadsim daha var yarin transferi 4 de onundaSaat 9 canim benim için kıpırkıpır
amin kofim insallah ya rabbim hakkimda hayirlısiini nasip etsin insallahHayırlısıyla gelsin de dayısı ona en güzel ismi seçer
Allahim ssglikla bebislerimizi alalim gelelim dualarım sizinle birbirimize dua edelimsen 9 da inşallah ben 1 de bir arkadsim daha var yarin transferi 4 de onunda
Dediklerin içimi rahatlattıYok canım alttan muayenenin hiç bir sakımcası yokmuş, benim de doktorum söyledi, bir zararı olsa hiç bir doktor kullanmaz dediKorkma bişey olmaz, çok kasma kendini muayene esnasında. Alttan daha rahat görülüyormuş bebişler
Evet bahçeci fulyadayim. Ebru hanıma veya cem beye geçmek istiyorum.2 embriyomu genetiğe gönderdim sonuclanmasini bekliyorum koficim. Evet ben de seni ve guzel enerjinihatirliyorum
Amin canımm aminamin kofim insallah ya rabbim hakkimda hayirlısiini nasip etsin insallah
Duamdasiniz kizlarrAllahim ssglikla bebislerimizi alalim gelelim dualarım sizinle birbirimize dua edelim
20 .günüYarın transfer olacak hatunlar regli döngünüzün kaçıncı günü yarın
Alın gwlin hayırlısıylaAllahim ssglikla bebislerimizi alalim gelelim dualarım sizinle birbirimize dua edelim
Inşallah kuzumAlın gwlin hayırlısıyla
Kızlar ben yarın yine test yapacağım , akıllanmıyorum bir türlüElimde bol test var ya illa yapmam gerekiyor, anamın karnında zor durmuşum ben 8 ay çok sabırsızım ya
Benim taze transfer , adetimin 18.günü transfer oldum 5.gün embriyosu .Yarın transfer olacak hatunlar regli döngünüzün kaçıncı günü yarın
bem memnunum ebru hanimdan rabbimnasipte onda yaptırdı tüp bebeğini o da memnundu. Tavsiye ederim canım ne güzel böyle hatirlanmak sağol beybi
21. Kuzum benimYarın transfer olacak hatunlar regli döngünüzün kaçıncı günü yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?