Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yaa öylemi konteolleeim hep devlette olacak inşallah aksilik çıkmz

Ben bahçecide ebru hanımdayım. Bahçeci içinde mi dr değiştireceksin? Seni hatırladım kasım grubundan. Ne aşamadaydın?
Evet bahçeci fulyadayim. Ebru hanıma veya cem beye geçmek istiyorum.2 embriyomu genetiğe gönderdim sonuclanmasini bekliyorum koficim. Evet ben de seni ve guzel enerjinihatirliyorum

Evet bahçeci fulyadayim. Ebru hanıma veya cem beye geçmek istiyorum.2 embriyomu genetiğe gönderdim sonuclanmasini bekliyorum koficim. Evet ben de seni ve guzel enerjinihatirliyorum
bem memnunum ebru hanimdan rabbimnasipte onda yaptırdı tüp bebeğini o da memnundu. Tavsiye ederim canım ne güzel böyle hatirlanmak sağol beybi

bem memnunum ebru hanimdan rabbimnasipte onda yaptırdı tüp bebeğini o da memnundu. Tavsiye ederim canım ne güzel böyle hatirlanmak sağol beybi

Öncelikle degisim yapabiliyor muyum onu öğrenmeliyim Tedavimin başarısız sonuçlanması degil zaten sorunum. dr umun tutarsız davranması. Evet Ebru hnm ı çok methediyolar. En son hatırlıyorum coviddin. Tamamen toparladin inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…