- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.241
Yok tatlım değilim derdimiz ortak şehirler farklı olsadaBen seni istanbuldasin saniyorum. Ondan şaşırdım
ahaha koca evde 2gündr napam film felan izliyoz öle
Kimden memnun kalmadınız fulyadaEvet bahçeci fulyadayim. Ebru hanıma veya cem beye geçmek istiyorum.2 embriyomu genetiğe gönderdim sonuclanmasini bekliyorum koficim. Evet ben de seni ve guzel enerjinihatirliyorum
Keyfini çıkar şurda 3 5 gün eğleneceksinizahaha koca evde 2gündr napam film felan izliyoz ölebi gözüm sizde ama
İnşallahHadi İnşallah pozitif haberiniz gelir
Valla yasak kalktı ama bizde tık yok psikolojık olark çökmüşüz anamKeyfini çıkar şurda 3 5 gün eğleneceksinizsonra adet ve transfer telaşı olacak ee sonrasında da eğlence kesin olarak yasak
Düştüğün gibi kalkmasını da bilValla yasak kalktı ama bizde tık yok psikolojık olark çökmüşüz anamkendi halimizde takılıyoz öle
ya öyle iyiyim aslında da cvp bulamadığım sorulara yanıt arıyorumDüştüğün gibi kalkmasını da bildaha güçlü yürü daha emin toparla kendini be bu sen değilsin. Ne yani alt tarafı 3 5 gün daha bekleyeceksin. Sonrası bahar zaten
Isim vermiyim canim. Eger o kisiye takipliysen olumsuz duygun oluşsun istememKimden memnun kalmadınız fulyada
Ben cem bey deyim canım ilerde Dr arayışına girersem memnun kalinmayani secmeyim diye tesekkurlerIsim vermiyim canim. Eger o kisiye takipliysen olumsuz duygun oluşsun istemem
Haklısın zor durum ama hayatımın merkezine koyma cevapsız soruları. Araştır peşine düş ama seni mutlu eden ne varsa ona odaklanya öyle iyiyim aslında da cvp bulamadığım sorulara yanıt arıyorum)tatminlar bir cvp bulsam kafam rahatlayacak
Haklısın zor durum ama hayatımın merkezine koyma cevapsız soruları. Araştır peşine düş ama seni mutlu eden ne varsa ona odaklan
Yaparsın diye düşünüyorum. Ama gidip gelmek sıkıntı olmayacak mı sana? Çok pozitif bide ne sorsan anlatıyor sağolsun. Evet hamdolsun toparladım. Adet bekliyorum 6 gün geçti
Öncelikle degisim yapabiliyor muyum onu öğrenmeliyimTedavimin başarısız sonuçlanması degil zaten sorunum. dr umun tutarsız davranması. Evet Ebru hnm ı çok methediyolar. En son hatırlıyorum coviddin. Tamamen toparladin inşallah?
Kana mı oldu? Leke yok demiştin?Kanama kesildi galiba
Bugünler de geçer.. üstünden yıllar geçer.. dostlarla kahve yanı anı olarak kalir bize. Ne günlerdi beee diye anlatırızYok tatlım değilim derdimiz ortak şehirler farklı olsada
Oh takılın bakalım film izleyin, çevirinahaha koca evde 2gündr napam film felan izliyoz ölebi gözüm sizde ama
Bulamazsın bu günleri adetten sonra. Iyi değerlendir bakValla yasak kalktı ama bizde tık yok psikolojık olark çökmüşüz anamkendi halimizde takılıyoz öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?