Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Valla yasak kalktı ama bizde tık yok psikolojık olark çökmüşüz anamkendi halimizde takılıyoz öle
Düştüğün gibi kalkmasını da bildaha güçlü yürü daha emin toparla kendini be bu sen değilsin. Ne yani alt tarafı 3 5 gün daha bekleyeceksin. Sonrası bahar zaten

Düştüğün gibi kalkmasını da bildaha güçlü yürü daha emin toparla kendini be bu sen değilsin. Ne yani alt tarafı 3 5 gün daha bekleyeceksin. Sonrası bahar zaten
ya öyle iyiyim aslında da cvp bulamadığım sorulara yanıt arıyorum)tatminlar bir cvp bulsam kafam rahatlayacak

Haklısın zor durum ama hayatımın merkezine koyma cevapsız soruları. Araştır peşine düş ama seni mutlu eden ne varsa ona odaklan
yok cidden keyfim yerinde öle iptal oldu die inan hiç takılmıyorum.yaşadığım şeyin nedenini bi anlasam silip atıcam zaten)

Yaparsın diye düşünüyorum. Ama gidip gelmek sıkıntı olmayacak mı sana? Çok pozitif bide ne sorsan anlatıyor sağolsun. Evet hamdolsun toparladım. Adet bekliyorum 6 gün geçti çok huysuz oldum ve burnumda kocaman bir sivilce çıkıcak. Bu gecikme beni çok cadaloz yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…