- 18 Aralık 2019
- 685
- 908
- 53
- 37
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.261
Aksine anadoluda oturuyorum zaten daha rahat olacak. Ebru hanim hep aklımdaydı bakalim eşimle karar verecegiz..Yaparsın diye düşünüyorum. Ama gidip gelmek sıkıntı olmayacak mı sana? Çok pozitif bide ne sorsan anlatıyor sağolsun. Evet hamdolsun toparladım. Adet bekliyorum 6 gün geçtiçok huysuz oldum ve burnumda kocaman bir sivilce çıkıcak. Bu gecikme beni çok cadaloz yapti
Yok valla ikimizde iş bitmişBulamazsın bu günleri adetten sonra. Iyi değerlendir bak
Hiç sanmıyorumAksine anadoluda oturuyorum zaten daha rahat olacak. Ebru hanim hep aklımdaydı bakalim eşimle karar verecegiz..6 mi gecikti benimde 1 gün geciksin hemen huysuzlaniyorumm.. Aa koficim gebe olabilir misin
Uzun süre uzak kalınca öyle oluyor. Kıvılcımı çakarsan gerisi gelirYok valla ikimizde iş bitmişsaldık çayıra içimiz geçmiş bizim
Aa evet estrofem yapmış olabilir. Hemsireyim şişli etfalde çalışıyordum, fulya çok yakındı iş yerime. Pandemiden önce başvurmuştum, sonra öyle kaldı değiştirmedim. Evet ErzurumluyumHiç sanmıyorumtransfer hazırlığına başlamıştık. Bi kutu estrofemi bitirdim. Hormonel olduğunu düşünüyorum. Anadolu yakasındaysan fulyaya niye gittin dr'a sebep mi? Arzurum erzurumlu musun
Bende de iş yok anacım kıvılcım çakacak mecalim yokUzun süre uzak kalınca öyle oluyor. Kıvılcımı çakarsan gerisi gelir
Evet canım kurtaj da oldum. Şimdi adet oldum estrofem baslayacaz inşallah. Bana da doktorum gerek yok dedi. İnsan korkuyor 5. Gün embriyosu bile olsa..Selam canım, hayırlı olsun, benim de ikinci transferim olacak, hazırlıklar başladı, benim de ilki düşük oldu, ben de pgt ye göndermedim, doktor gerek görmedi, 4 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var, tek transfer istiyorum yine. Kürtaj olmuş muydun düşükten sonra, ben olmadım ama yüne de 3 ay bekledik ikinci için, hormonları düzenlemek için
Çok şükür canım. Ama sen yinede dikkat et kendine. Yarında bir test yapabilirsen kafan rahat eder. Bizimde tabiKanama kesildi galiba
Benim gibi kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın yoksaBulamazsın bu günleri adetten sonra. Iyi değerlendir bak
Bende uyuyamiyorum valla test gunumUYUYAMIYORRRRRUMMMMMMMMM
Yoktu, ama sonra olduKana mı oldu? Leke yok demiştin?
Ah ya bende yaşadım görüyor musun peşpeşe senle aynı şeyleri yaşadık akşamdan beri tuvalet dışında yerimden bile kalkmıyorum allahım bize bağışlasın çocuklarımızıYok ben daha kalkmam yerimden, cok korkuyorumsancida var... insallah birsey degildir
Amin insallah canim, senin kacinci gunun?Ah ya bende yaşadım görüyor musun peşpeşe senle aynı şeyleri yaşadık akşamdan beri tuvalet dışında yerimden bile kalkmıyorum allahım bize bağışlasın çocuklarımızı
Sendende sanci oldu mu? Aslinda kahverengi kanama benin plassen korkutmazdi eger bukadarnbir sanci icinde olmasaydimAh ya bende yaşadım görüyor musun peşpeşe senle aynı şeyleri yaşadık akşamdan beri tuvalet dışında yerimden bile kalkmıyorum allahım bize bağışlasın çocuklarımızı
Sendedemi kanama olduAh ya bende yaşadım görüyor musun peşpeşe senle aynı şeyleri yaşadık akşamdan beri tuvalet dışında yerimden bile kalkmıyorum allahım bize bağışlasın çocuklarımızı
Dün 6 ydı bugün 7 dün 4 gibi falan açık kahve lekelenme yaşadım 5-6 saat aralıklı olarak leke geldi azala azala durdu şükürAmin insallah canim, senin kacinci gunun?
Yok sancılı olmadı sadece adet olmuş hissi vardı ya adet olursam diye çok korktumSendende sanci oldu mu? Aslinda kahverengi kanama benin plassen korkutmazdi eger bukadarnbir sanci icinde olmasaydim
Leke geldi canım dün benden de açık kahverengi ama şu an yok çok şükürSendedemi kanama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?