Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aksine anadoluda oturuyorum zaten daha rahat olacak. Ebru hanim hep aklımdaydı bakalim eşimle karar verecegiz.. 6 mi gecikti benimde 1 gün geciksin hemen huysuzlaniyorumm.. Aa koficim gebe olabilir misin

Aksine anadoluda oturuyorum zaten daha rahat olacak. Ebru hanim hep aklımdaydı bakalim eşimle karar verecegiz.. 6 mi gecikti benimde 1 gün geciksin hemen huysuzlaniyorumm.. Aa koficim gebe olabilir misin
Hiç sanmıyorum transfer hazırlığına başlamıştık. Bi kutu estrofemi bitirdim. Hormonel olduğunu düşünüyorum. Anadolu yakasındaysan fulyaya niye gittin dr'a sebep mi? Arzurum erzurumlu musun

Hiç sanmıyorum transfer hazırlığına başlamıştık. Bi kutu estrofemi bitirdim. Hormonel olduğunu düşünüyorum. Anadolu yakasındaysan fulyaya niye gittin dr'a sebep mi? Arzurum erzurumlu musun
Aa evet estrofem yapmış olabilir. Hemsireyim şişli etfalde çalışıyordum, fulya çok yakındı iş yerime. Pandemiden önce başvurmuştum, sonra öyle kaldı değiştirmedim. Evet Erzurumluyum Sen de mi?

Evet canım kurtaj da oldum. Şimdi adet oldum estrofem baslayacaz inşallah. Bana da doktorum gerek yok dedi. İnsan korkuyor 5. Gün embriyosu bile olsa..

Yok ben daha kalkmam yerimden, cok korkuyorum sancida var... insallah birsey degildir
Ah ya bende yaşadım görüyor musun peşpeşe senle aynı şeyleri yaşadık akşamdan beri tuvalet dışında yerimden bile kalkmıyorum allahım bize bağışlasın çocuklarımızı

Ah ya bende yaşadım görüyor musun peşpeşe senle aynı şeyleri yaşadık akşamdan beri tuvalet dışında yerimden bile kalkmıyorum allahım bize bağışlasın çocuklarımızı
Sendende sanci oldu mu? Aslinda kahverengi kanama benin plassen korkutmazdi eger bukadarnbir sanci icinde olmasaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…