- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- 53
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.281
Olabiliyormus canim panik yapma. Doktorunla iletisime gec mutlaka bildir.Leke geldi canım dün benden de açık kahverengi ama şu an yok çok şükür
Yok bem ardahanlıyım. Hemşeri sayılırızAa evet estrofem yapmış olabilir. Hemsireyim şişli etfalde çalışıyordum, fulya çok yakındı iş yerime. Pandemiden önce başvurmuştum, sonra öyle kaldı değiştirmedim. Evet ErzurumluyumSen de mi?
Yok ya transfer ertelenince insanın herşeyden hevesi kaçıyor. Seni anlıyorumBende de iş yok anacım kıvılcım çakacak mecalim yokevde oturmaktan enerjim tükendi
Ay aygülüm sen de tam benim kafadansınBenim gibi kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın yoksa
Progestan ne kullanıyosun? Fitilin var mı?Yoktu, ama sonra oldu1/2 saat surdu kahverangi, sonlara dogru bir kucuk parca donmus kan cikti.. sonrada ne sanci nede kan kaldi
Mesai başlasın hemen arıycam inşallah dün pazar diye ulaşamadımOlabiliyormus canim panik yapma. Doktorunla iletisime gec mutlaka bildir.
GünaydınGÜNAYDIN ÇİÇEKLERİM⚘ ☘ 🏵
Evet canimProgestan ne kullanıyosun? Fitilin var mı?
Benimde transfer 16.00da oldu canım , bende bahcecideyim.transfer sonrası Yarım saat kalkmadan yatman gerekiyor ama ben 1 saatten biraz fazla kalkmadım sana bağlı yani işlem zaten 15dk lık bir işlemKızlar bahcecide transferden kac saat sonra merkezden ayrıldınız bana 16 00 da merkezde olun denıldı
Merhaba ovitrelle iğne yapdıktan 14/15gün sonra kan testi doğru sonuç verirKızlar bu ovitrelle etkisi ne zaman geçer Ya ?Dün transfer hariç 3.günümdü iğnenin de yapıldığı akşamı saymazsak 10.günüydü erken gebelikte çok çok silik çıktı .Bu sabah yine yaptım iğnenin 11.günü yine aynı şekilde çıktı çok silik .5.gün çift embriyo bu arada
Kiminin 10 günde kiminin 15 günde kiminin de 1 haftada etkisi geçiyormuş .Gelde bekle şimdiMerhaba ovitrelle iğne yapdıktan 14/15gün sonra kan testi doğru sonuç verir
Evet beklemek biraz zor geçiyor benimde transfer sonrası 6.günüm bugün bende bekliyorumKiminin 10 günde kiminin 15 günde kiminin de 1 haftada etkisi geçiyormuş .Gelde bekle şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?