Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aa evet estrofem yapmış olabilir. Hemsireyim şişli etfalde çalışıyordum, fulya çok yakındı iş yerime. Pandemiden önce başvurmuştum, sonra öyle kaldı değiştirmedim. Evet Erzurumluyum Sen de mi?
Yok bem ardahanlıyım. Hemşeri sayılırız rumuzundan ötürü erzurumlusundur diye tahmin ettim. Aman ne çok iş becerdim sanki çok zor adının arzu, memleketinin erzurum olduğunu tahmin etmek evet mantıklıymış fulyada yaptırman ama şimdi işler değişti

Bende de iş yok anacım kıvılcım çakacak mecalim yok evde oturmaktan enerjim tükendi
Yok ya transfer ertelenince insanın herşeyden hevesi kaçıyor. Seni anlıyorum ay kız burnumda resmen organ çıkıcak. Ona sivilce deyip aşağılamak istemiyorum hepten ergenliğime döndüm. Yalnız sivilce de bi türlü çıkamıyor. Burnumun sağı şişti kızardı. Artık ne geliyosa gelemedi bir türlü korkuyorum

Kızlar bahcecide transferden kac saat sonra merkezden ayrıldınız bana 16 00 da merkezde olun denıldı

Kızlar bahcecide transferden kac saat sonra merkezden ayrıldınız bana 16 00 da merkezde olun denıldı
Benimde transfer 16.00da oldu canım , bende bahcecideyim.transfer sonrası Yarım saat kalkmadan yatman gerekiyor ama ben 1 saatten biraz fazla kalkmadım sana bağlı yani işlem zaten 15dk lık bir işlem

Kızlar bu ovitrelle etkisi ne zaman geçer Ya ?Dün transfer hariç 3.günümdü iğnenin de yapıldığı akşamı saymazsak 10.günüydü erken gebelikte çok çok silik çıktı .Bu sabah yine yaptım iğnenin 11.günü yine aynı şekilde çıktı çok silik .5.gün çift embriyo bu arada

Merhaba ovitrelle iğne yapdıktan 14/15gün sonra kan testi doğru sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…