- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.301
İyi dayanıyorsun valla ben hergün test yapacağım bu gidişleEvet beklemek biraz zor geçiyor benimde transfer sonrası 6.günüm bugün bende bekliyorum
Bugün alt karnım agrıyo sırt üstü yatınca uyuyamadımİyi dayanıyorsun valla ben hergün test yapacağım bu gidişle
İnşallah çift çizgiyi görürsün canımBugün alt karnım agrıyo sırt üstü yatınca uyuyamadım2 gün sonra test yapacagım bende
İnşallah canım hepimiz hamile kalırız da inşallah bebişleri konuşuyo oluruzİnşallah çift çizgiyi görürsün canım
Biliyor musun sanki bana hayal gibi geliyor , sanki o günleri hiç yaşayamayacakmışım gibi nedenseİnşallah canım hepimiz hamile kalırız da inşallah bebişleri konuşuyo oluruz
yok cidden keyfim yerinde öle iptal oldu die inan hiç takılmıyorum.yaşadığım şeyin nedenini bi anlasam silip atıcam zaten )
Kötü düşünme lütfen olumlu düşün ne güzel sen 2 embriyo transferi olmuşsun kaliteleri nasıldı , benim 5.gün tek embriyo bende olumsuz düşünmemeye calışıyorum canım elini karnına koy gelişiyorsun büyüyorsun tutunuyorsun birtanelerim deBiliyor musun sanki bana hayal gibi geliyor , sanki o günleri hiç yaşayamayacakmışım gibi nedense
Kaliteleri 1.kalite demişlerdi biri için 5aa dedi diğeri için ne dedi tam hatırlayamadım ama oda kaliteliydi .Benim daha önce 2 kere negatif transfer deneyimim olunca ister istemez bir umutsuzluk oluyor canımKötü düşünme lütfen olumlu düşün ne güzel sen 2 embriyo transferi olmuşsun kaliteleri nasıldı , benim 5.gün tek embriyo bende olumsuz düşünmemeye calışıyorum canım elini karnına koy gelişiyorsun büyüyorsun tutunuyorsun birtanelerim de
Gunstein canim, bende sanci kalmadi ama cok az kahverengi akinti var
Yarin sabah takrarlicam canım testiGeçti şükür ya birazdan hastaneye gidip kan vericem inşallah sen testi tekrarladın mı
Sen nasılsın canım iyimisin nasil gidiyor herşey yolunda mi inşallah
Kötü sonuç değil endişelenme sakın herkesin beta sonucu farklı çıkabiliyor hergün kat kat artsın değerlerin canımKizlarrrrr kan sonucum 20,75 ciktiii 7.gunum bugunn
Hayırlı olsun canım gayet iyi değerin , inşallah sağlıkla artarKizlarrrrr kan sonucum 20,75 ciktiii 7.gunum bugunn
Hemşeriyiz o zaman canimYok bem ardahanlıyım. Hemşeri sayılırızrumuzundan ötürü erzurumlusundur diye tahmin ettim. Aman ne çok iş becerdim sanki çok zor adının arzu, memleketinin erzurum olduğunu tahmin etmek evet mantıklıymış fulyada yaptırman ama şimdi işler değişti
Öyle leke gelince dr'um bana fitil at bi tane diyodu aklında olsunEvet canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?