- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.321
Hadi hayırlı haberler ver inşallah dualarım seninle canım muhakkak yaz bakalım kaç çıkıcakGünaydın kizlar ben de kan verdim şimdi hastanedeyim 12 gibi belli olacak dua edin bana3.gun embriyosu bugün 13.gun transfer sonrası yüksek bir değer çıkmalı sanırım
Bende 6 kullanıyorumÖyle leke gelince dr'um bana fitil at bi tane diyodu aklında olsun6 tane kullaniyodum günde. Ona rağmen at diyodu
Tamam kuzucum heyecanla bekliyoruz bizde seninkiniYarin sabah takrarlicam canım testi
Bugün hayırlı haberleri sizden alalim inşallah kızlar kan sonuçlarınızı haber verin dualarım sizinle
Bende verdim kan sonuç bekliyorum hayırlı olsun canımKizlarrrrr kan sonucum 20,75 ciktiii 7.gunum bugunn
peki igne kullanio musun?Bende 6 kullanıyorum
Ovitrelle bana transfer sonrası da verdi size de verdi 1 iğneyi üçe bölüp ilk kısmı Cuma yaptım ikimnciyi de salı yapcam geri kalanı AtcamKızlar bu ovitrelle etkisi ne zaman geçer Ya ?Dün transfer hariç 3.günümdü iğnenin de yapıldığı akşamı saymazsak 10.günüydü erken gebelikte çok çok silik çıktı .Bu sabah yine yaptım iğnenin 11.günü yine aynı şekilde çıktı çok silik .5.gün çift embriyo bu arada
Ayy benim sadece iki tane gundeÖyle leke gelince dr'um bana fitil at bi tane diyodu aklında olsun6 tane kullaniyodum günde. Ona rağmen at diyodu
Hayır canım vermedi .Sadece opudan 2 gün önce 2 doz vurdum .Bugün 11 gün olmuş oluyorOvitrelle bana transfer sonrası da verdi size de verdi 1 iğneyi üçe bölüp ilk kısmı Cuma yaptım ikimnciyi de salı yapcam geri kalanı Atcam
Neden diye sordum hatta tutunmayı kolaylaştırıyo dediHayır canım vermedi .Sadece opudan 2 gün önce 2 doz vurdum .Bugün 11 gün olmuş oluyor
At yavrum aaat çifter çifterBende 6 kullanıyorum
Iğne de kullanıyorsundur herhaldeAyy benim sadece iki tane gunde
İyiyim canım dün biraz sancım oldu ama daha da hiçbir belirti yok bilmiyorum kısmetSen nasılsın canım iyimisin nasil gidiyor herşey yolunda mi inşallah
OlAbilir bende duymuştum , böyle yapan doktorlar var .İnşallah tutunur sana bebeğinNeden diye sordum hatta tutunmayı kolaylaştırıyo dedi
Asıl sen neler yaptın nasılsınNAPIYORSUNUZ KIZÇELER
İnşallah canımOlAbilir bende duymuştum , böyle yapan doktorlar var .İnşallah tutunur sana bebeğin
Sagol canm inslllah artar deger.Bende verdim kan sonuç bekliyorum hayırlı olsun canım
Insallah canimmm darisi basina sende guzel haberlerle gelllKötü sonuç değil endişelenme sakın herkesin beta sonucu farklı çıkabiliyor hergün kat kat artsın değerlerin canım
Sagol canim insallahta artarHayırlı olsun canım gayet iyi değerin , inşallah sağlıkla artar
Evet canım iğnede kullanıyorumpeki igne kullanio musun?
Valla çifter çifterAt yavrum aaat çifter çifteryaptınız mı bugün de test gacilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?