- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.341
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallahBende verdim kan sonuç bekliyorum hayırlı olsun canım
canim 2 doz vurdugun icin en az 12 gun beklemelisin. 14 gun de kesin sonucHayır canım vermedi .Sadece opudan 2 gün önce 2 doz vurdum .Bugün 11 gün olmuş oluyor
Sırayla hergün yapacağım canım testi bakalım yarın ne çıkacakcanim 2 doz vurdugun icin en az 12 gun beklemelisin. 14 gun de kesin sonuc
sen 17 sinde mi oldun benim 18 transfer gunumSırayla hergün yapacağım canım testi bakalım yarın ne çıkacak
Haftada bir defa igne, ama o cok kuvvetliIğne de kullanıyorsundur herhalde
21 aralık 3. Gün embriyosu benide ekle kuzum
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez 16
aralık5.gün
Embriyo-
Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Badisss 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
AghA 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Umutlu_anne21
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
Massallah canim, bu ilk defa mi kanda baktiriyorsun! Allah kucagina almayida nasib etsinKızlaaarrrr maşallah 149 çıktı değerimşükürler olsun Allah’ıma bugünleri de gösterdi bana
Hadi mübarek olsunKizlar bebislerim benimle
Evet canım ilk defa verdim kanMassallah canim, bu ilk defa mi kanda baktiriyorsun! Allah kucagina almayida nasib etsin
Evet canım çift benim çift mi tuttu bilmiyorum ama çok teşekkür ederimSemaknc semoş kız 7. Gün demi senin ama çift embiryoydu. Değerin çok iyi çoookk maşallah
Erken bakıyosunuz bacım kan testlerinize, sonra da değer düşük mü diye streslere giriyorsunuzKizlarrrrr kan sonucum 20,75 ciktiii 7.gunum bugunn
Hadi hayırlısı olsun yat dinlen bol bol arada evin içinde yürüyüş yap kendini yormadanKizlar bebislerim benimle
Aynende öyle yapicam kuzum çok saolHadi hayırlısı olsun yat dinlen bol bol arada evin içinde yürüyüş yap kendini yormadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?