- 28 Kasım 2020
- 54
- 111
- 8
- 28
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.361
Çok saol kuzum aynen bakalım ben kaçın gün başlıycam testeHadi mübarek olsunbol dinlenmeli ve vücudunu dinlemeli günlere hoşgeldin
Çok saol kuzum aynen bakalım ben kaçın gün başlıycam teste
Yok kız yapmayacağım gitti gidiyordan sipariş vercem de ancak gelirDaha çok erken değil mi canım
Sagol canim. Ama doktorum istedi 7.gun.Erken bakıyosunuz bacım kan testlerinize, sonra da değer düşük mü diye streslere giriyorsunuzmaşallah canım kat kat artsın inşallahhhhh
Sanirim ikiside seninleeeKızlaaarrrr maşallah 149 çıktı değerimşükürler olsun Allah’ıma bugünleri de gösterdi bana
Ayyy çok sevindim hadi hayırlısı olsun sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlaaarrrr maşallah 149 çıktı değerimşükürler olsun Allah’ıma bugünleri de gösterdi bana
Çook sevindim canımmm maşallah topiğimiz bereketli güzel haberler devam edecek inşallahKızlaaarrrr maşallah 149 çıktı değerimşükürler olsun Allah’ıma bugünleri de gösterdi bana
Evet 17 sinde oldum ama şu ovitrelle işi kafamı çok karıştırıyorsen 17 sinde mi oldun benim 18 transfer gunum
İnşallah benimledirler hep hayalimdir ikiz çocuklarımın olması rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah sana bana isteyen herkeseSanirim ikiside seninleeegozun aydin canimmm rabbim kucagina almayida nasip etsin. bu topikbize ugurlu geldi PlutonMerkez
Amin canım benim darısı sana olsun inşallahAyyy çok sevindim hadi hayırlısı olsun sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin
İnşallah inşallah kimse üzülmesin bu topikte herkeslerin yüzü gülsünÇook sevindim canımmm maşallah topiğimiz bereketli güzel haberler devam edecek inşallah
Hımm anladım hayırlı olsun inşallah kuzumYok kız yapmayacağım gitti gidiyordan sipariş vercem de ancak gelir
İnsallah canımBugünler de geçer.. üstünden yıllar geçer.. dostlarla kahve yanı anı olarak kalir bize. Ne günlerdi beee diye anlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?