Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ahaha kofim yaaa senin misafir gelirken yanında birde hediye getirmiş sana kocaman bir burun çiçeğionu aşağılamak yakışmaz biZe saygı duymak lazım okdr çabalamış takdir ettim

Bence söktürücü kullanıp doğal dengeni etkileme limonlu adaçayı iç maydonoz ye doğal yardımcılar kullan cnm

Bana çok gecikirse adet söktürücü kullanırsın demişti doktorum. Senin kararın canım. Kas gevşeticide deneyebilirsin.

Kızlar transfer sonrası ayak üşümesi yaşayan var mı? yani 2-3 gündür ne yaparsam yapayım ayaklarım ısınmıyor .Transfr öncesi böyle bir durum yoktu, evde sıcak .Daha önceki transferlerimde böyle olmamıştı , belirtilere takılmam normalde ama bu bir belirti olabilir mi ?

Herkesin beta hcg si farklı çıkabilir , önemli olan artış.Bunlara takılma , bu anın tadını çıkar

Tek embriyo ve 3. Günse gayet normal çıkmış bence cumayı beklemek zor olur çarşamba versen diğer kanı aslında daha iyi olmaz mı

Canım bugün 7. Günüm benim ilk günler yoktu böyle aşırı ayak üşümem ama son 3 gündür termal çorap ve battaniyeyle oturuyorum ayaklarını sıcak tutmaya çalış elinden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…