- 9 Ekim 2020
- 5.925
- 7.966
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.381
İnşlllhh herkese uğurlu gelirde herkes hamiş olurrrSanirim ikiside seninleeegozun aydin canimmm rabbim kucagina almayida nasip etsin. bu topikbize ugurlu geldi PlutonMerkez
Ahaha kofim yaaa senin misafir gelirken yanında birde hediye getirmiş sana kocaman bir burun çiçeğiYok ya transfer ertelenince insanın herşeyden hevesi kaçıyor. Seni anlıyorumay kız burnumda resmen organ çıkıcak. Ona sivilce deyip aşağılamak istemiyorum hepten ergenliğime döndüm. Yalnız sivilce de bi türlü çıkamıyor. Burnumun sağı şişti kızardı. Artık ne geliyosa gelemedi bir türlü korkuyorum
Ay ben nasıl beklerim cumartesiyiAmin canım benim darısı sana olsun inşallah
Canım hayirlisi olsun inşallah pozitifleride görürüz rabbim dualarını kabul etsinHerkese merhaba.. Aranızda yeniyim.. Benim de ayın 15 de yumurta toplandı.. 18.de iki adet biri 6 diğeri 8 hücreli 3.gün emb. Transferi yapıldı.. Heyacanla bekliyoruzz..Rabbim herkesin
Kuzum maşallah değerin çok iyi çıkmış ikiz olması muhtemelİnşallah benimledirler hep hayalimdir ikiz çocuklarımın olması rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah sana bana isteyen herkese
Hayırlı olsun cnmmm hamiş olursn inşlhhhhhHerkese merhaba.. Aranızda yeniyim.. Benim de ayın 15 de yumurta toplandı.. 18.de iki adet biri 6 diğeri 8 hücreli 3.gün emb. Transferi yapıldı.. Heyacanla bekliyoruzz..
Bence söktürücü kullanıp doğal dengeni etkileme limonlu adaçayı iç maydonoz ye doğal yardımcılar kullan cnmKızlar merhaba opudan sonra 2.reglim gelmek bilmiyor yarın için randevu aldım kontrole gideceğim regli başlamadan transfer hazırlığına başlayamıyorumbir sorun yoksa adet söktürücü kullansam mi? Fikriniz nedir akışına mı bırakayım?
Bana da bir yandan tanıdık geliyordunAy aygülüm sen de tam benim kafadansın
Bana çok gecikirse adet söktürücü kullanırsın demişti doktorum. Senin kararın canım. Kas gevşeticide deneyebilirsin.Kızlar merhaba opudan sonra 2.reglim gelmek bilmiyor yarın için randevu aldım kontrole gideceğim regli başlamadan transfer hazırlığına başlayamıyorumbir sorun yoksa adet söktürücü kullansam mi? Fikriniz nedir akışına mı bırakayım?
Hay hadi bismillah bır kac saat kaldıBenimde transfer 16.00da oldu canım , bende bahcecideyim.transfer sonrası Yarım saat kalkmadan yatman gerekiyor ama ben 1 saatten biraz fazla kalkmadım sana bağlı yani işlem zaten 15dk lık bir işlem
Herkesin beta hcg si farklı çıkabilir , önemli olan artış.Bunlara takılma , bu anın tadını çıkarEvet kizlar sonucum belli oldu 3.gun emb 13.gun değerim 50,87. Doktor dahil herkes normal dedi tebrik etti ben sevinemedim. Hatta ağladım baya..burada 100 200 leri okuyunca dedim herhalde sorun var.neyse cuma gunu tekrar kan verecegim dilerim artar
Bekle bekle bak koca bir hafta nasıl geçti oda geçer giderAy ben nasıl beklerim cumartesiyi
Maşallah diyen ağzını seveyim çok teşekkür ederim seni tebrik edeceğim günü dört gözle bekliyorumKuzum maşallah değerin çok iyi çıkmış ikiz olması muhtemelmaşallahhhhhhhh
Tek embriyo ve 3. Günse gayet normal çıkmış bence cumayı beklemek zor olur çarşamba versen diğer kanı aslında daha iyi olmaz mıEvet kizlar sonucum belli oldu 3.gun emb 13.gun değerim 50,87. Doktor dahil herkes normal dedi tebrik etti ben sevinemedim. Hatta ağladım baya..burada 100 200 leri okuyunca dedim herhalde sorun var.neyse cuma gunu tekrar kan verecegim dilerim artar
Canım bugün 7. Günüm benim ilk günler yoktu böyle aşırı ayak üşümem ama son 3 gündür termal çorap ve battaniyeyle oturuyorum ayaklarını sıcak tutmaya çalış elinden geldiğinceKızlar transfer sonrası ayak üşümesi yaşayan var mı? yani 2-3 gündür ne yaparsam yapayım ayaklarım ısınmıyor .Transfr öncesi böyle bir durum yoktu, evde sıcak .Daha önceki transferlerimde böyle olmamıştı , belirtilere takılmam normalde ama bu bir belirti olabilir mi ?
Valla şaka gibi ne zaman olucak nasıl olucak derken 1 hafta geçti bileBekle bekle bak koca bir hafta nasıl geçti oda geçer gider
He kız iyi eğledik kendimiziValla şaka gibi ne zaman olucak nasıl olucak derken 1 hafta geçti bile
Çift embriyo konmuştu ama biri tutsa da şükürTek embriyo ve 3. Günse gayet normal çıkmış bence cumayı beklemek zor olur çarşamba versen diğer kanı aslında daha iyi olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?