- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.401
Kuzum acaba ayaklarıma sıcak su koysam olur mu ?Benimde 4.gün Bugün transfer hariç .2 gündür böyle çok fena ya , hafiften adet ağırlarım da var gibi .İnşallah tutunmuşlardır .Bu arada ben öğretmenhanımmCanım bugün 7. Günüm benim ilk günler yoktu böyle aşırı ayak üşümem ama son 3 gündür termal çorap ve battaniyeyle oturuyorum ayaklarını sıcak tutmaya çalış elinden geldiğince
Su torbası koyma istersen. Banyoyu bile ılık yapın diyorlar fazla sıcak gevşetiyormuşKuzum acaba ayaklarıma sıcak su koysam olur mu ?Benimde 4.gün Bugün transfer hariç .2 gündür böyle çok fena ya , hafiften adet ağırlarım da var gibi .İnşallah tutunmuşlardır .Bu arada ben öğretmenhanımmHesabımı değiştirmek zorunda kaldım , hani senle telden konuşmuştuk Ya Diyarbakır memorial için .Sana yazacaktım bak unuttum hayırlı olsun , inşallah sağlıcakla doğduğu günleri de görmek nasip olur
Aynen bende öyle biliyorum ama patik de giyiyorum yok ısınmıyor .Kansızlığımda yok , gece yatarken asla çorap giyemeyen ben çorapsız yatamıyorumSu torbası koyma istersen. Banyoyu bile ılık yapın diyorlar fazla sıcak gevşetiyormuş
Saol semoşumm sende çok bekledin beraber bekledik hatta hakettin sen bu mutluluğu rabbim hep yüzünü güldürsün ne güzel anne olcan senMaşallah diyen ağzını seveyim çok teşekkür ederim seni tebrik edeceğim günü dört gözle bekliyorum
Boyuna nick değiştiriyonuzAynen bende öyle biliyorum ama patik de giyiyorum yok ısınmıyor .Kansızlığımda yok , gece yatarken asla çorap giyemeyen ben çorapsız yatamıyorum
Canım ben nick değiştirmedim , hesabım kapandı geri alamadım .Yeniden açtımBoyuna nick değiştiriyonuzaklımla oynamayın daaa kim kimdi karıştı iice
Cnm nie öle düşündünki 3.gün embryo vede deger cok düşük değil geç tutunmuştur annesi bi kendine gelsin yuvasını bi sahiplensin nie ağlıosunnnEvet kizlar sonucum belli oldu 3.gun emb 13.gun değerim 50,87. Doktor dahil herkes normal dedi tebrik etti ben sevinemedim. Hatta ağladım baya..burada 100 200 leri okuyunca dedim herhalde sorun var.neyse cuma gunu tekrar kan verecegim dilerim artar
Haa tmm ozamn ben seni hatrlıom zaten örtmen hanımCanım ben nick değiştirmedim , hesabım kapandı geri alamadım .Yeniden açtımBeni de ekleyin bak 17 Aralık 5.gün çift embriyo Bu seferlik daha umutluyum
İnşallah canım stres te yaptim bu sefer de stresle zarar verdim diye ağladım ay ne bileyim ya umarım yolunda gider herşeyCnm nie öle düşündünki 3.gün embryo vede deger cok düşük değil geç tutunmuştur annesi bi kendine gelsin yuvasını bi sahiplensin nie ağlıosunnn
Ayy inşallah sonunda beni hatırlayan biri çıktı , kendimi değerli hissettim bakHaa tmm ozamn ben seni hatrlıom zaten örtmen hanımeklıom hemn yeni kartanemiz oldn artık ümitlerin hep artsın tm gaz yola devam
Hiç korkma Allah nezamn nasip ettiyse o.bak bende 2ay bekledm transfer günü iptali yedim geldimAyy inşallah sonunda beni hatırlayan biri çıktı , kendimi değerli hissettim bakİnşallah canım ya , yine de ben fazla umut bağlamıyorum bakalım ama inşallah olmuştır .2 kere negatif transfer olunca insan korkuyor
Bebegm herkesin vucudu farkllı az cok die bakma hcg olayına.sonucta tutunma gerçekleşmiş elbetteki artacak geç olsnda güç olmasn .kendini üzüpte bosyere rahimde kasılmalara sebep verme rahatla ki bebişte rahat etsn yerindeİnşallah canım stres te yaptim bu sefer de stresle zarar verdim diye ağladım ay ne bileyim ya umarım yolunda gider herşey
Hayırlısıyla artacak inşallah düşük değil emin ol içini ferah tut biz streslendikçe rahim kasılıyor Allah korusunÇift embriyo konmuştu ama biri tutsa da şükür4 gün sonra baktır dedi ama bilmiyorum
Geç olsun güç olmasın canım .İnşallah zamanı gelmiştir de hepimiz pozitif haberleri alırız en Kısa zamandaHiç korkma Allah nezamn nasip ettiyse o.bak bende 2ay bekledm transfer günü iptali yedim geldimama kısmettir evlat işi inşlhta olacak busefer gönlünü ferah tut bacım.sen kasım aralıkta yazıodn zaten nasıl unuturum seni
Kız Allah seni ne yapmasın desene baştan yabancı gibi konuşuyorum bende burdaKuzum acaba ayaklarıma sıcak su koysam olur mu ?Benimde 4.gün Bugün transfer hariç .2 gündür böyle çok fena ya , hafiften adet ağırlarım da var gibi .İnşallah tutunmuşlardır .Bu arada ben öğretmenhanımmHesabımı değiştirmek zorunda kaldım , hani senle telden konuşmuştuk Ya Diyarbakır memorial için .Sana yazacaktım bak unuttum hayırlı olsun , inşallah sağlıcakla doğduğu günleri de görmek nasip olur
Canim ilk çıkan değerin ne kadar yüksek olduğu değil 2.testin 2 kat artmış olması önemli bence artış güzelse ilk değerin gebelik göstermesi yeterli bebeğin seninleEvet kizlar sonucum belli oldu 3.gun emb 13.gun değerim 50,87. Doktor dahil herkes normal dedi tebrik etti ben sevinemedim. Hatta ağladım baya..burada 100 200 leri okuyunca dedim herhalde sorun var.neyse cuma gunu tekrar kan verecegim dilerim artar
İnşallah canım benimKız Allah seni ne yapmasın desene baştan yabancı gibi konuşuyorum bende burdaısıtacak derecede koyabilirsin bence sıcak su torbasını sadece ayağına Canım benim darısı sana da olsun inşallah
AminnnnnnnnnnnnGeç olsun güç olmasın canım .İnşallah zamanı gelmiştir de hepimiz pozitif haberleri alırız en Kısa zamanda
Yaaa yerim seni benSaol semoşumm sende çok bekledin beraber bekledik hatta hakettin sen bu mutluluğu rabbim hep yüzünü güldürsün ne güzel anne olcan senbenm semoşuma yakışır yorma kendini olurmu artık heyecanda yok mutlu mesut bekle bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?