Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canım bugün 7. Günüm benim ilk günler yoktu böyle aşırı ayak üşümem ama son 3 gündür termal çorap ve battaniyeyle oturuyorum ayaklarını sıcak tutmaya çalış elinden geldiğince
Kuzum acaba ayaklarıma sıcak su koysam olur mu ?Benimde 4.gün Bugün transfer hariç .2 gündür böyle çok fena ya , hafiften adet ağırlarım da var gibi .İnşallah tutunmuşlardır .Bu arada ben öğretmenhanımm Hesabımı değiştirmek zorunda kaldım , hani senle telden konuşmuştuk Ya Diyarbakır memorial için .Sana yazacaktım bak unuttum hayırlı olsun , inşallah sağlıcakla doğduğu günleri de görmek nasip olur

Su torbası koyma istersen. Banyoyu bile ılık yapın diyorlar fazla sıcak gevşetiyormuş

Maşallah diyen ağzını seveyim çok teşekkür ederim seni tebrik edeceğim günü dört gözle bekliyorum
Saol semoşumm sende çok bekledin beraber bekledik hatta hakettin sen bu mutluluğu rabbim hep yüzünü güldürsün ne güzel anne olcan sen benm semoşuma yakışır yorma kendini olurmu artık heyecanda yok mutlu mesut bekle bebişleri

Cnm nie öle düşündünki 3.gün embryo vede deger cok düşük değil geç tutunmuştur annesi bi kendine gelsin yuvasını bi sahiplensin nie ağlıosunnn

Canım ben nick değiştirmedim , hesabım kapandı geri alamadım .Yeniden açtım Beni de ekleyin bak 17 Aralık 5.gün çift embriyo Bu seferlik daha umutluyum
Haa tmm ozamn ben seni hatrlıom zaten örtmen hanımeklıom hemn yeni kartanemiz oldn artık ümitlerin hep artsın tm gaz yola devam

Cnm nie öle düşündünki 3.gün embryo vede deger cok düşük değil geç tutunmuştur annesi bi kendine gelsin yuvasını bi sahiplensin nie ağlıosunnn
İnşallah canım stres te yaptim bu sefer de stresle zarar verdim diye ağladım ay ne bileyim ya umarım yolunda gider herşey

Haa tmm ozamn ben seni hatrlıom zaten örtmen hanımeklıom hemn yeni kartanemiz oldn artık ümitlerin hep artsın tm gaz yola devam
Ayy inşallah sonunda beni hatırlayan biri çıktı , kendimi değerli hissettim bakİnşallah canım ya , yine de ben fazla umut bağlamıyorum bakalım ama inşallah olmuştır .2 kere negatif transfer olunca insan korkuyor

Hiç korkma Allah nezamn nasip ettiyse o.bak bende 2ay bekledm transfer günü iptali yedim geldimama kısmettir evlat işi inşlhta olacak busefer gönlünü ferah tut bacım.sen kasım aralıkta yazıodn zaten nasıl unuturum seni

İnşallah canım stres te yaptim bu sefer de stresle zarar verdim diye ağladım ay ne bileyim ya umarım yolunda gider herşey
Bebegm herkesin vucudu farkllı az cok die bakma hcg olayına.sonucta tutunma gerçekleşmiş elbetteki artacak geç olsnda güç olmasn .kendini üzüpte bosyere rahimde kasılmalara sebep verme rahatla ki bebişte rahat etsn yerinde

Geç olsun güç olmasın canım .İnşallah zamanı gelmiştir de hepimiz pozitif haberleri alırız en Kısa zamanda

Kız Allah seni ne yapmasın desene baştan yabancı gibi konuşuyorum bende burda ısıtacak derecede koyabilirsin bence sıcak su torbasını sadece ayağına Canım benim darısı sana da olsun inşallah

Canim ilk çıkan değerin ne kadar yüksek olduğu değil 2.testin 2 kat artmış olması önemli bence artış güzelse ilk değerin gebelik göstermesi yeterli bebeğin seninle

Kız Allah seni ne yapmasın desene baştan yabancı gibi konuşuyorum bende burda ısıtacak derecede koyabilirsin bence sıcak su torbasını sadece ayağına Canım benim darısı sana da olsun inşallah
İnşallah canım benim Aslında sana whatsaptan yazacaktım ama unuttum Ya , kafa transferde benim

Yaaa yerim seni ben yormuyorum hep yatıyorum valla arada tuvalete kalkıyorum sadece kan sonucumu da aldım ya içim şimdi çok daha rahat şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…