Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Tamam rahatladım şimdi artık biraz yine kahverengi akıntılarım ve kasık batmalarim da var zaten umarım buarada bir zarar vermemişimdir

Tamam rahatladım şimdi artık biraz yine kahverengi akıntılarım ve kasık batmalarim da var zaten umarım buarada bir zarar vermemişimdir
Yok cnm mrk etme bana dr demiştiki bebek yerleştiği zamn hoplasanda zıplasanda amıdada kalksan birşey olmaz.tarlada onca çalışan kadın nasıl doğuruyor demişti haksızmı? Lekenme olayıda gayet normal bilhassa tüp bebkte bir cok kadın yasıyor bunu okdr hormon alımı va rahminde kendini toparlaması gerek sonucta.kadnlarn 3/1inde zaten yerleşme kanaması oluyor bendede olmustu ve bu lekeler kiminde birkaç damla kimindede birkaç gün sürebiliyor.önemli olan kırmızı ve yogun olmamaması artık bir nefes al hamilesin tadını çıkar

Çok teşekkürler canim bu kadar yazıp beni sakinleştirmeye çalışman ne güzel çok kıymetli gerçekten.hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım darısı başına inşallah

benim ayak üşümesine bir de bacak ve ayak sizlamasi eklendi durmadan sizliyo sanki kmlerce yol yurumusum gibi
İnşallah bunlar gebelik belirtisidir Ya bide benimt taze transfer olunca pozitif çıksada sevinemiyorum malesef .Çatlatmanın etkisidir diye .Keşke önceden yapsaydım testi en azından anlardım çatlatmanın etkisi mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…