- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.421
Canın sağ olsunİnşallah canım benimAslında sana whatsaptan yazacaktım ama unuttum Ya , kafa transferde benim
Sen battaniyeye devam et ve tuvalete gidince orda da dikkat et soğuk yiyebilirsinAynen bende öyle biliyorum ama patik de giyiyorum yok ısınmıyor .Kansızlığımda yok , gece yatarken asla çorap giyemeyen ben çorapsız yatamıyorum
çok şükür Allah hepimizin kaderini güzel versin inşlh.herkes hamiş kalsnda bu stresimiz bitsinYaaa yerim seni benyormuyorum hep yatıyorum valla arada tuvalete kalkıyorum sadece kan sonucumu da aldım ya içim şimdi çok daha rahat şükürler olsun
Tamam rahatladım şimdi artık birazBebegm herkesin vucudu farkllı az cok die bakma hcg olayına.sonucta tutunma gerçekleşmiş elbetteki artacak geç olsnda güç olmasn .kendini üzüpte bosyere rahimde kasılmalara sebep verme rahatla ki bebişte rahat etsn yerinde
Yok canım perşembe döneceğiz inşallah .1 aydır burdayım nerdeyse inşallah güzel haberlerle dönerimCanın sağ olsundöndün mü Diyarbakır’a
Yok cnm mrk etme bana dr demiştiki bebek yerleştiği zamn hoplasanda zıplasanda amıdada kalksan birşey olmaz.tarlada onca çalışan kadın nasıl doğuruyor demişti haksızmı? Lekenme olayıda gayet normal bilhassa tüp bebkte bir cok kadın yasıyor bunu okdr hormon alımı va rahminde kendini toparlaması gerek sonucta.kadnlarn 3/1inde zaten yerleşme kanaması oluyor bendede olmustu ve bu lekeler kiminde birkaç damla kimindede birkaç gün sürebiliyor.önemli olan kırmızı ve yogun olmamaması artık bir nefes al hamilesin tadını çıkarTamam rahatladım şimdi artık birazyine kahverengi akıntılarım ve kasık batmalarim da var zaten umarım buarada bir zarar vermemişimdir
Sağol canım inşallah gebelik belirtisidir bu ayak üşümesiSen battaniyeye devam et ve tuvalete gidince orda da dikkat et soğuk yiyebilirsin
Çok teşekkürler canim bu kadar yazıp beni sakinleştirmeye çalışman ne güzel çok kıymetli gerçekten.hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım darısı başına inşallahYok cnm mrk etme bana dr demiştiki bebek yerleştiği zamn hoplasanda zıplasanda amıdada kalksan birşey olmaz.tarlada onca çalışan kadın nasıl doğuruyor demişti haksızmı? Lekenme olayıda gayet normal bilhassa tüp bebkte bir cok kadın yasıyor bunu okdr hormon alımı va rahminde kendini toparlaması gerek sonucta.kadnlarn 3/1inde zaten yerleşme kanaması oluyor bendede olmustu ve bu lekeler kiminde birkaç damla kimindede birkaç gün sürebiliyor.önemli olan kırmızı ve yogun olmamaması artık bir nefes al hamilesin tadını çıkar
Ay inşallah hemen haber et öğreninceYok canım perşembe döneceğiz inşallah .1 aydır burdayım nerdeyse inşallah güzel haberlerle dönerim
Bende çok üşüyorum hele ayaklarım donuyor ısınamıyorumSağol canım inşallah gebelik belirtisidir bu ayak üşümesi
Sen ne zaman transfer oldun canımBende çok üşüyorum hele ayaklarım donuyor ısınamıyorum
16 AralıkSen ne zaman transfer oldun canım
Benden 1 gün önce olmuşsun inşallah gebelik belirtisidir Ya16 Aralık
transferi nerde oldun canimYok canım perşembe döneceğiz inşallah .1 aydır burdayım nerdeyse inşallah güzel haberlerle dönerim
Ankara memorial canımtransferi nerde oldun canim
benim ayak üşümesine bir de bacak ve ayak sizlamasi eklendi durmadan sizliyo sanki kmlerce yol yurumusum gibiAnkara memorial canım
İnşallah bunlar gebelik belirtisidir Ya bide benimt taze transfer olunca pozitif çıksada sevinemiyorum malesef .Çatlatmanın etkisidir diye .Keşke önceden yapsaydım testi en azından anlardım çatlatmanın etkisi mi diyebenim ayak üşümesine bir de bacak ve ayak sizlamasi eklendi durmadan sizliyo sanki kmlerce yol yurumusum gibi
Amin inşallah rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsinCanım hayirlisi olsun inşallah pozitifleride görürüz rabbim dualarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?