- 20 Aralık 2020
- 190
- 232
- 23
- 48
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.441
Merhaba,Kuzum acaba ayaklarıma sıcak su koysam olur mu ?Benimde 4.gün Bugün transfer hariç .2 gündür böyle çok fena ya , hafiften adet ağırlarım da var gibi .İnşallah tutunmuşlardır .Bu arada ben öğretmenhanımmHesabımı değiştirmek zorunda kaldım , hani senle telden konuşmuştuk Ya Diyarbakır memorial için .Sana yazacaktım bak unuttum hayırlı olsun , inşallah sağlıcakla doğduğu günleri de görmek nasip olur
Hocam ilaçlı mı ilaçsızmı transfer oldun memorial da ilçasız yapılıyrmus cogunlukta dogrumudr?Ankara memorial canım
Evet ya üşüyorum bendeLeynnn mes mi giydin kıamam üşümüşşşş
Havluyu ütüyle ısıt ayaklarına sar mis gibi ısınırEvet ya üşüyorum bende
Yok canım kullanmıyorum zatenMerhaba,
Sıcak su koyma bence.. Benim dr sıcak su kullanma sakın dedi..
Havluyu ütüyle ısıt ayaklarına sar mis gibi ısınır
İlaçlı oldum canım .Baya ilacım var sanırım Şişli memorialde genelde ilaçsız yapıyorlarHocam ilaçlı mı ilaçsızmı transfer oldun memorial da ilçasız yapılıyrmus cogunlukta dogrumudr?
Yani buna bi çözüm bulmamı bekleme sürgü lazımlık tavsiye edemem yaniTuvalete gitmeyince ısınıyorum gdince üşüyorum
Keşke benm dr da bana ilaçsız yapsa okdr da konustm ama bildiğinden şaşmıyor.ilaçlar bana yaramıyor ters tepio bendeİlaçlı oldum canım .Baya ilacım var sanırım Şişli memorialde genelde ilaçsız yapıyorlar
Sarılıyorum bacı sağolasın.Yani buna bi çözüm bulmamı bekleme sürgü lazımlık tavsiye edemem yanihavalar zaten soğudu birde hormonal değişklıkler üşümen normal baci sıkıca sarın battaniyeye
Aslında birinde olmuyorsa diğer yönteme geçmek laızm da kimi doktor ilaçlara çok önem veriyorKeşke benm dr da bana ilaçsız yapsa okdr da konustm ama bildiğinden şaşmıyor.ilaçlar bana yaramıyor ters tepio bende
Evt ya normalde yoğun regl dönemim olur ve kalınlaşmam gayet iyiydi döngülerimde drlar hep klomen takibinde güzel kalınlasması demişti.transferde ilaçla kalınlasçana inceldi.bilmiom bu seferde ilaç die diretirse konusçam.bakalm ne dicek benm keltoş drAslında birinde olmuyorsa diğer yönteme geçmek laızm da kimi doktor ilaçlara çok önem veriyor
O nasıl oldu Ya ilaçla inceldiEvt ya normalde yoğun regl dönemim olur ve kalınlaşmam gayet iyiydi döngülerimde drlar hep klomen takibinde güzel kalınlasması demişti.transferde ilaçla kalınlasçana inceldi.bilmiom bu seferde ilaç die diretirse konusçam.bakalm ne dicek benm keltoş dr
MaşallahKizlar kan sonucum geldi, 324.9 ciktiallaha binkere sukurler olsun!
Şu eşi uyurken çocukların hocam orada gök mü gürlüyor mevzusu olan öğretmenimizmisinAyy inşallah sonunda beni hatırlayan biri çıktı , kendimi değerli hissettim bakİnşallah canım ya , yine de ben fazla umut bağlamıyorum bakalım ama inşallah olmuştır .2 kere negatif transfer olunca insan korkuyor
Ay maşallah canım, 10. Gün müydü bugün, çok tebrik ederim, kat kat artsın inşallah sağlıklaKizlar kan sonucum geldi, 324.9 ciktiallaha binkere sukurler olsun!
Bendede var üşüme.. Eşime ugg aldırdımYok canım kullanmıyorum zaten
Yok canım kullanmıyorum zaten
Yok demediMaşallahdoktor birşey dedi mi 3 ü de tutmuştur gibilerindem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?