Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yani kızların yazdığı gün ve değerlere bakınca seninki maşallah baya iyi çoğul belli de 2 mi 3 mü 2 haftaya kese ile belli olur herhalde
Allahatan ne gelirse artik yeterki gelsin dun benden kanama geldiginde cok kormustum, bugun tahlili alana kadar ben bittim allaha sukur ki artmis

O nasıl oldu Ya ilaçla inceldi Sen nerde yaptırıyorsun canım ?Benim daha önce 2 kez dondurulmuş oldu günde 4 tane estrofem kullanıyordum şimdi günde 1 tane kullanıyorum
Canm istbl tüp bebekte dnmus embryo transferine hazırlık yapıldı ilaçları kullandım 9.8mm oldu 15.gün snra progestan iğne verdi 5gün gittiğinde en sn 5mm olmustu ilaçlarda bende tera tepti

Bugün opu işlemim vardı 4 olgun yumurta topladılar 2 si dejenere olmuş diğer 2 sinin durumunu ise çarşamba söyleyecekler çok korkuyorum lütfen dua edin Bu işlemden çıktıktan sonra iyidim ama sonra ellerim ayaklarım uyuştu sanki kan bedenimden çekildi zor güç kendime geldim şimdide karnımın içi alev alev normal mi bunlar

Cnm opu snrası ağrı hafif ateşlenme vs normal ama sen birzda fazlaca stres yapmışssın. El ayak uyuşması stres tansiyon düşüklüğü panik atakta olur bez sakinleşmeye çalış

Hadi hayırlı olsun canım, allah emeklerini boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…