- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.461
Yok canim, bugun daha 9 gunAy maşallah canım, 10. Gün müydü bugün, çok tebrik ederim, kat kat artsın inşallah sağlıkla
Kizlar kan sonucum geldi, 324.9 ciktiallaha binkere sukurler olsun!
Yok canım o mevzuyu bilmiyorum YaŞu eşi uyurken çocukların hocam orada gök mü gürlüyor mevzusu olan öğretmenimizmisin
Yani kızların yazdığı gün ve değerlere bakınca seninki maşallah baya iyiYok demedisence ucude mi tuttu?
Allahatan ne gelirse artikYani kızların yazdığı gün ve değerlere bakınca seninki maşallah baya iyiçoğul belli de 2 mi 3 mü 2 haftaya kese ile belli olur herhalde
Canm istbl tüp bebekte dnmus embryo transferine hazırlık yapıldı ilaçları kullandım 9.8mm oldu 15.gün snra progestan iğne verdi 5gün gittiğinde en sn 5mm olmustu ilaçlarda bende tera teptiO nasıl oldu Ya ilaçla inceldiSen nerde yaptırıyorsun canım ?Benim daha önce 2 kez dondurulmuş oldu günde 4 tane estrofem kullanıyordum şimdi günde 1 tane kullanıyorum
Ohhh ne güzelll maşallahhhhh hayrlı olsun inşlhKizlar kan sonucum geldi, 324.9 ciktiallaha binkere sukurler olsun!
Sagol canim BenimOhhh ne güzelll maşallahhhhh hayrlı olsun inşlh
Bence ikisi tuttuYok demedisence ucude mi tuttu?
İnşlhhh cnm bak listede ben seni kaçgün önce zaten hamiş yapmıştımSagol canim Benimdarisi basina
Insallah seninde hamis göruruz listede canim, vise hayirli geldi burasiİnşlhhh cnm bak listede ben seni kaçgün önce zaten hamiş yapmıştımmaşallah listede hamişler belirio
hepinize okudum üfledimInsallah seninde hamis göruruz listede canim, vise hayirli geldi burasi
Cnm opu snrası ağrı hafif ateşlenme vs normal ama sen birzda fazlaca stres yapmışssın. El ayak uyuşması stres tansiyon düşüklüğü panik atakta olur bez sakinleşmeye çalışBugün opu işlemim vardı 4 olgun yumurta topladılar 2 si dejenere olmuş diğer 2 sinin durumunu ise çarşamba söyleyecekler çok korkuyorum lütfen dua edinBu işlemden çıktıktan sonra iyidim ama sonra ellerim ayaklarım uyuştu sanki kan bedenimden çekildi zor güç kendime geldim şimdide karnımın içi alev alev normal mi bunlar
Hadi hayırlı olsun canım, allah emeklerini boşa çıkarmasınBugün opu işlemim vardı 4 olgun yumurta topladılar 2 si dejenere olmuş diğer 2 sinin durumunu ise çarşamba söyleyecekler çok korkuyorum lütfen dua edinBu işlemden çıktıktan sonra iyidim ama sonra ellerim ayaklarım uyuştu sanki kan bedenimden çekildi zor güç kendime geldim şimdide karnımın içi alev alev normal mi bunlar
Değerin ikiz gibi görünüyor Allah gönlüne göre versinInsallah canim, ikiz bebek hayalimde var
Diğer öğretmen olan anlatmıştı o zaman diğer topikteYok canım o mevzuyu bilmiyorum Ya
Çayı fazla kaçırmış olabilirkofi hemen bana bakk nerdesin sennn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?