- 6 Kasım 2020
- 2.138
- 2.424
- 83
- 46
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.481
İnşallah kat kat artar canım. Dün ki psikolojine bak bugünkine bakInsallah canim, ikiz bebek hayalimde var
Gözün aydın olsun tatlımAldim çiceğim
Proluton depot mu?Haftada bir defa igne, ama o cok kuvvetli
200 progestandı.kofi kullandigin fitil kac mg?
Benimki 400mg200 progestandı.
Sürekli mi? Dr'un dediğine uymalısın bencekofi bir tane daha atsam iceri zarari olur mu acaba hahaa
Proluton depot mu?
Hala çabalıyor çıkamadı bir türlü . Bu sıra zaten beklenen hiçbir şey gelmiyor mubarakAhaha kofim yaaa senin misafir gelirken yanında birde hediye getirmiş sana kocaman bir burun çiçeğionu aşağılamak yakışmaz biZe saygı duymak lazım okdr çabalamış takdir ettim
Güzel kafalar bu kafalarBana da bir yandan tanıdık geliyordunmeğer kafalar aynı çalışıyormuş
Amin cnm bnm 5. gun embryosu 2 tane 31 aralik insallahGözün aydın olsun tatlımsağlıkla ilerler inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu ne zaman test
Evet o çok etkili bir ilaçEvet canim, en son iki gun õnce yaptim
Bakıyorum bakıyorum göremiyorumkofi hemen bana bakk nerdesin sennn?
Hayırlı bereketli olsun canımm . Kucağına almak da nasip olur inşaallah. Yeni seneye güzel bir haberle girersin inşaallahAmin cnm bnm 5. gun embryosu 2 tane 31 aralik insallah
Aynen girerken falan iyidim ama çıktığımda ağlayarak kendime geldim bu kadar stres yaptığımı düşğnmüyordumCnm opu snrası ağrı hafif ateşlenme vs normal ama sen birzda fazlaca stres yapmışssın. El ayak uyuşması stres tansiyon düşüklüğü panik atakta olur bez sakinleşmeye çalış
400+400 mü? Yoksa günlük toplam mı? Toplam diyorsan benim 1200 mg'dıBenimki 400mg
Amin Allah razı olsun hepimizin inşallahHadi hayırlı olsun canım, allah emeklerini boşa çıkarmasın
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahAldim çiceğim
Gozun aydin canim yeni okuyorum mesajlari cok sevindimKızlaaarrrr maşallah 149 çıktı değerimşükürler olsun Allah’ıma bugünleri de gösterdi bana
Çok teşekkür ederim canımGozun aydin canim yeni okuyorum mesajlari cok sevindimAllahim daha da artirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?