- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.501
Benimkide boyleydi ayni hatching dedikleri sey
Yok, gunluk toplan 800 oluyor canim, her fitil 400mg... sabah aksam seklinde - haftada bir gun (cumaertesi) primolut depot ignesi, bana hemen transferden bir yarim saat sonra ayni igne vurdular400+400 mü? Yoksa günlük toplam mı? Toplam diyorsan benim 1200 mg'dıama bana hiç iğne vermemişti.
Kac tane yolladim hayirli haberler alirsin inshaAllahPozitif haber alan arkadaşları tebrik ediyorum çok sevindim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de pgt sonucu bekliyorum çok tedirgim ya sağlıksız gelirse diye düşünmeden edemiyorum.
Bugün ne durumdasın? Iyisin inşaallahYok, gunluk toplan 800 oluyor canim, her fitil 400mg... sabah aksam seklinde - haftada bir gun (cumaertesi) primolut depot ignesi, bana hemen transferden bir yarim saat sonra ayni igne vurdular
Cok sukur iyim canim, gittim kan test yaptim daha iyi oldumBugün ne durumdasın? Iyisin inşaallah
Benim de coraspini kesti ama oksapara devam ediyorum ara ara da akıntım devam ediyor az da olsa bi tamamen kesilseydiCok sukur iyim canim, gittim kan test yaptim daha iyi oldumdun cok korktum, en cok sancidan dolayi korktum! Ama kan sulandirici igneyi kesti dr
Benim var canım şu anda, transferim ertelendi 1 ay kist yüzündenmerhaba güzel anne adayları... bir şey soracağım transfer hazırlığı öncesi kisti olan oldu mu?
Yok anacım çay yaramıyor kofime uğramıyor buralaraÇayı fazla kaçırmış olabilir
Yaa benm bugün leke geldi 2-3güne patlarımHala çabalıyor çıkamadı bir türlü . Bu sıra zaten beklenen hiçbir şey gelmiyor mubarakbi türlü çıkıp gidemediler
İster istemez oluyor stres ama inan sana zarar sakinleş inşlh yumoşların gzlce gelişecekAynen girerken falan iyidim ama çıktığımda ağlayarak kendime geldim bu kadar stres yaptığımı düşğnmüyordum
Ohh hayırlı olsun bebişimeeeAldim çiceğim
çok sağol Allah razı olsun sizlerden başka beni kimse anlamıyor gibi geliyor sanki iyi ki varsınızİster istemez oluyor stres ama inan sana zarar sakinleş inşlh yumoşların gzlce gelişecek
aldim insallah halamin giziiiiOhh hayırlı olsun bebişimeeealdın bebişi mis gibi bak ona annesi
Benide eklermisinizin 12. Aralık 3. Gün embriyosu 2 adetKuzum
21 aralık 3. Gün embriyosu benide ekle kuzum
Benim altıma sürgü koydular iki kez sürgüye yaptım 3,5 saat hiç kalkmadım yerimden sonraki tuvaletim için kalktım o günde hastanede kaldım apartmanda asansör yoksa kal merdiven çıkma bugün dediler ertesi sabah eve geldimTransfer sonrası eve ulasımınız nasıl oldu
İlk yarım saatten sonra idrar yaparken korkudan panik oldum snkı düşecek sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?