Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yok, gunluk toplan 800 oluyor canim, her fitil 400mg... sabah aksam seklinde - haftada bir gun (cumaertesi) primolut depot ignesi, bana hemen transferden bir yarim saat sonra ayni igne vurdular
Bugün ne durumdasın? Iyisin inşaallah

Cok sukur iyim canim, gittim kan test yaptim daha iyi oldum dun cok korktum, en cok sancidan dolayi korktum! Ama kan sulandirici igneyi kesti dr
Benim de coraspini kesti ama oksapara devam ediyorum ara ara da akıntım devam ediyor az da olsa bi tamamen kesilseydi

İster istemez oluyor stres ama inan sana zarar sakinleş inşlh yumoşların gzlce gelişecek
çok sağol Allah razı olsun sizlerden başka beni kimse anlamıyor gibi geliyor sanki iyi ki varsınız bende istemiyorum sakin kalmak istiyorum kesinlikle ama sanırım kendimi çok sıkmışım bugün içimi boşalttım rahatladım sanki

Transfer sonrası eve ulasımınız nasıl oldu
İlk yarım saatten sonra idrar yaparken korkudan panik oldum snkı düşecek sandim
Benim altıma sürgü koydular iki kez sürgüye yaptım 3,5 saat hiç kalkmadım yerimden sonraki tuvaletim için kalktım o günde hastanede kaldım apartmanda asansör yoksa kal merdiven çıkma bugün dediler ertesi sabah eve geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…