- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.521
Ama hiç panik olma zaten ilk yarım saat önemliTransfer sonrası eve ulasımınız nasıl oldu
İlk yarım saatten sonra idrar yaparken korkudan panik oldum snkı düşecek sandim
Transfer sonrası eve ulasımınız nasıl oldu
İlk yarım saatten sonra idrar yaparken korkudan panik oldum snkı düşecek sandim
Benim altıma sürgü koydular iki kez sürgüye yaptım 3,5 saat hiç kalkmadım yerimden sonraki tuvaletim için kalktım o günde hastanede kaldım apartmanda asansör yoksa kal merdiven çıkma bugün dediler ertesi sabah eve geldim
Teansferde ne ilacı anlamadım ben birtek çişe aıkışık gittim ben transfereHocam ilaçlı mı ilaçsızmı transfer oldun memorial da ilçasız yapılıyrmus cogunlukta dogrumudr?
İlk 30 dakika transfer olduğum odada beklettiler sonra beni kaldırıp sedyeye alıp yatağıma götürdüler o şekilde hiç kalkmadan 3,5 saat yattımBende 30 dk kafi dediler ben tuvalet sonrası 30 dk daha yattım
Bende 30 dk yattıktan sonra tuvalete gitmeye izin verdiler 30 dk daha yattım sonra klinikten ayrıldım eve geçtimBende 30 dk kafi dediler ben tuvalet sonrası 30 dk daha yattım
Crinone jel bulamıyoruzBant kullanmadım ama transfer öncesi estrofem corasprin crinone jel kullandım
Canım benim,çiçekler açsın hayatındaAldim çiceğim
Ooo çok iyiymis bahçeci de yarım saat sonra tuvalete gidebilirsınız diyorlar bende gittim kendımi zorlamadan yaptım gelip hemen yattım yatagaBenim altıma sürgü koydular iki kez sürgüye yaptım 3,5 saat hiç kalkmadım yerimden sonraki tuvaletim için kalktım o günde hastanede kaldım apartmanda asansör yoksa kal merdiven çıkma bugün dediler ertesi sabah eve geldim
Bende aynı sekilde yaptım oyle sıkısmıstım ki anlatamam 30 dk dolsun diye bekledim sonra Bı 30 dk daha yattımBende 30 dk yattıktan sonra tuvalete gitmeye izin verdiler 30 dk daha yattım sonra klinikten ayrıldım eve geçtim
Canm bu iletiyi ben @karrtanesiii ne yazmıştımTeansferde ne ilacı anlamadım ben birtek çişe aıkışık gittim ben transfere
Her yerde ayrı bişey söylüyorlar bana 2 saat kalkma dediler yatağa yattıktan sonra işte ben 3 saat yattım yarım saatte işlem odasında yatmıştım . İnşallah sımsıkı tutunmuşturOoo çok iyiymis bahçeci de yarım saat sonra tuvalete gidebilirsınız diyorlar bende gittim kendımi zorlamadan yaptım gelip hemen yattım yataga
Ben transfer oncesı bıraz yaptım rahatladim transfer odasında doktora sordum sıkıntı yok dediBende hemşireye diyorum hepsini yapmasam da olur ama az yapayım çok kötüyüm 25 dk ancak dayanabildim.
İnşallah canım sıkı sıkı tutunsunlr daHer yerde ayrı bişey söylüyorlar bana 2 saat kalkma dediler yatağa yattıktan sonra işte ben 3 saat yattım yarım saatte işlem odasında yatmıştım . İnşallah sımsıkı tutunmuştur
İnsallah tutunurAma hiç panik olma zaten ilk yarım saat önemli
acibadem maslakta 20 dk yatirip eve yolluolar , kalkmazsan da hemsireler surekli odaya gelip cikabilirsin dio , sen de mecbur cikiosunHer yerde ayrı bişey söylüyorlar bana 2 saat kalkma dediler yatağa yattıktan sonra işte ben 3 saat yattım yarım saatte işlem odasında yatmıştım . İnşallah sımsıkı tutunmuştur
Canım hayirli olsun pozitif haberlerini alırız inşallah canım stres yapma bende 45 dk yattım sonrasında tuvalete gittim sakin ol stres her türlü etkiler transferden sonra ilk 10 dk çok önemli sonrası zaten yerini bulur o allahın izniyleTransferim yapıldıyarım saat sonra tuvalete kalktım gelip bi yarım saat daha yattım ama bende suan korkular basladı ya tutunmazsa diye eger daha fazla tutabilseydım tuvalete gitmezdim ama mecburdum artık
Malesef bu aralar depolarda yok bende bulamadım doktoru arayıp söyledim onun yerine başka reçete yazdılarCrinone jel bulamıyoruz
Siz nerden temin ettiniz ?
Allah allah aynen heryerde farklıymış sen nerde transfer olmuştun.Her yerde ayrı bişey söylüyorlar bana 2 saat kalkma dediler yatağa yattıktan sonra işte ben 3 saat yattım yarım saatte işlem odasında yatmıştım . İnşallah sımsıkı tutunmuştur
beni 20 dk yatirdilar tutunur mu acabaAllah allah aynen heryerde farklıymış sen nerde transfer olmuştun.
Benide 45 dk yatırdılar sonrası gelip lavaboya gidebilirsiniz kendinizi iyi hissediyorsanız eve gidebilirsiniz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?