- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.541
Ne tuhafacibadem maslakta 20 dk yatirip eve yolluolar , kalkmazsan da hemsireler surekli odaya gelip cikabilirsin dio , sen de mecbur cikiosun
Ben Diyarbakır Memorial hastanesinde yaptırdım tüp bebeği .Allah allah aynen heryerde farklıymış sen nerde transfer olmuştun.
Benide 45 dk yatırdılar sonrası gelip lavaboya gidebilirsiniz kendinizi iyi hissediyorsanız eve gidebilirsiniz dediler
Tabiki tutunur hiç stres yapma ilk 10 dk çok önemli dediler bana hatta hemşire kendi söyledi endişelenmebeni 20 dk yatirdilar tutunur mu acabacok korktum suanda
Her merkezin farklı demekkiNe tuhafbana dediler ki zaten tüp bebek paketinin içinde konaklamanızda mevcut eğer eviniz merdivenliyse bugün kalın gitmeyin bende kaldım. Bebek gibi de baktılar valla bana şuan daha çok sevdim memoriali
Aynen öyle valla çok doğru bana doktorumda dedi 24 saat sürekli yatın demiyoruz dediKozlar tutunmayla yatmanın alakası yok .Kendi canınızı sıkmayın az yattım diye .Yer çekimiyle düşecek birşey değil bu embriyo .Kaç tane insan hamile kaldığından haberi olmadan neler yapıyor neler .Ben iki yerde tedavi oldum iki yerde de 1 saatten fazla yatırmadılar .Hatta yurtdışında transfer olduktan sonra anında yürüyerek kaldırıp eve yolluyorlarmış
Kaç cıktı değerin? Sorucaktim ama kan verse yazardi diye düşündümCok sukur iyim canim, gittim kan test yaptim daha iyi oldumdun cok korktum, en cok sancidan dolayi korktum! Ama kan sulandirici igneyi kesti dr
Bence bu psikolojik birşey .Bende bu sefer genelde yattım .Annemlerde olduğum için ama .ayrıca Transferden 1 saat sonra tuvalete kalktım , birde 5-10 basamak merdiven çıkmak zorunda kaldım ama tutunup tutunmayasınız bunla alakalı olduğunu sanmıyorum .Merdiven çıkmakla , yürümekle embriyonun düşmeyeceğini söylediler bana .Zaten sağlıklı embriyo güzel rahimi bulursa tutunur her türlü .Ağır iş yapmayalım yeter .Sürekli yatmak insanın psikolojisini daha çok bozuyorAynen öyle valla çok doğru bana doktorumda dedi 24 saat sürekli yatın demiyoruz dedi
Transferden sonra 1 gün rapor alıp çalışanlarda çok var
Bende niye bişey yok sivilceden başkaYaa benm bugün leke geldi 2-3güne patlarımadaçayı işe yaradı sana dedim yetişicem sana die artık anca beraber kanca beraber
Ya sana diom demi adaçayı ve coraspin benm günüm 24ü bugun leke geldiyse 2-3güne sökülürüm sen başladnmı içmeye??bide yrnda hayıt otu çayı iççem 2-3gün oda inanılmaz rahat sökülmeyi sağlıyor en guzeli doğal çözümBende niye bişey yok sivilceden başka
Yarım saat yeterli canım. Bizim merkez de yarım saat sonra kalkıp gidiyomuşsun evine.Transferim yapıldıyarım saat sonra tuvalete kalktım gelip bi yarım saat daha yattım ama bende suan korkular basladı ya tutunmazsa diye eger daha fazla tutabilseydım tuvalete gitmezdim ama mecburdum artık
Yavrum.benim kekik içiyodum aksamlari. O da söktürüyo. Gecen sefer o söktürmüştüYa sana diom demi adaçayı ve coraspin benm günüm 24ü bugun leke geldiyse 2-3güne sökülürüm sen başladnmı içmeye??bide yrnda hayıt otu çayı iççem 2-3gün oda inanılmaz rahat sökülmeyi sağlıyor en guzeli doğal çözüm
Hersey gonlunce olsun kuzum. 3 uz nadir tutuyor hakkinda hayirlisi insallah tutarYok demedisence ucude mi tuttu?
kist olabilir mi acaba.bi uştrasn baktrmak lazm.kekik çayını bilmiyorum ama hayıt otunun kisti dağıttığını biliyorum.okdr ilaç va ister istemez bozuyor kimyamızı.senin 1hafta geçti demi?Yavrum.benim kekik içiyodum aksamlari. O da söktürüyo. Gecen sefer o söktürmüştübenim başka bi durum var herhalde. Kist mi oluştu anlamadim ki. Ilk kez böyle bisey yasiyorum. Coraspin ben de iciyorum.
Kesinlikle katılıyorum çok doğruBence bu psikolojik birşey .Bende bu sefer genelde yattım .Annemlerde olduğum için ama .ayrıca Transferden 1 saat sonra tuvalete kalktım , birde 5-10 basamak merdiven çıkmak zorunda kaldım ama tutunup tutunmayasınız bunla alakalı olduğunu sanmıyorum .Merdiven çıkmakla , yürümekle embriyonun düşmeyeceğini söylediler bana .Zaten sağlıklı embriyo güzel rahimi bulursa tutunur her türlü .Ağır iş yapmayalım yeter .Sürekli yatmak insanın psikolojisini daha çok bozuyor
Otelde mi yaptırdın transferini ? Konfora bak senBenim altıma sürgü koydular iki kez sürgüye yaptım 3,5 saat hiç kalkmadım yerimden sonraki tuvaletim için kalktım o günde hastanede kaldım apartmanda asansör yoksa kal merdiven çıkma bugün dediler ertesi sabah eve geldim
Hadi gözün aydın şekerimYa sana diom demi adaçayı ve coraspin benm günüm 24ü bugun leke geldiyse 2-3güne sökülürüm sen başladnmı içmeye??bide yrnda hayıt otu çayı iççem 2-3gün oda inanılmaz rahat sökülmeyi sağlıyor en guzeli doğal çözüm
Acayip tadını çıkardım ya çok iyi geldi o gün orda kalmak doktorum da şansıma nöbetçiydi gece iki kere yanıma geldi sıkıntın var mı diyeHer merkezin farklı demekki
Tadını çıkardın desene valla
Sonuda güzel olsun hepimizin inşallah
Saol bebem ama daha sökülmedim yaHadi gözün aydın şekerim
Aman haa kist mist çıkarmayın başınıza bacım. Kist deyince tüylerim ürperiyor artık, ne bela bişeyYavrum.benim kekik içiyodum aksamlari. O da söktürüyo. Gecen sefer o söktürmüştübenim başka bi durum var herhalde. Kist mi oluştu anlamadim ki. Ilk kez böyle bisey yasiyorum. Coraspin ben de iciyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?