Aralık - Ocak Transfer olacaklar

kist olabilir mi acaba.bi uştrasn baktrmak lazm.kekik çayını bilmiyorum ama hayıt otunun kisti dağıttığını biliyorum.okdr ilaç va ister istemez bozuyor kimyamızı.senin 1hafta geçti demi?
Evet geçti 1 hafta. Dr'a gidelim desem hayatta götürmez şimdi. Hayıt otu alıp içsem söylenir. Magnezyum sülfat alıcam yarın dedim ona bile söylendi. Dr kesildi başıma pembiş opudan 50 gün sonra adet olmuştu. Umarım öyle olmaz.

Allah razı olsun yuregıme su serptın evime geldim sukur olsun İstanbul trafiğinde 1 bucuk saatte geldım kendı arabamız la koltugu yatırdım geldım Rabbım yuzumuze guler ınsallah

Kofi sen lucrin vurunmuş muydun geçen ay acaba

ama sen bi saat yatmissin da ben 20 dakikada kalkmak zorunda kaldim. tedirgen olmakta hakliyim bence

Allah razı olsun yuregıme su serptın evime geldim sukur olsun İstanbul trafiğinde 1 bucuk saatte geldım kendı arabamız la koltugu yatırdım geldım Rabbım yuzumuze guler ınsallah
Sendende allah razı olsun canım
bende aynı istanbul trafiğinde 2 saati buldu eve gelmemiz rabbim hayırlısıyla hayırlı haberlerle sonuçlandırsın inşallah endişelenme biz elimizden geleni yaptık şimdi beklicez.
Pozitifleri görücez hepimiz inşallah

Anam 50gün müben opudan snra erken bile olmuştum.seninkide bile demesin yaaa sonuçta bitkisel doğal şeyler ilaç kullanmaktan iyidir.senin dr a söyle izin versin alsn hayıt otunubende demn söledm benmkıne sırf benle yüz göz olmamak için ne desem tamm dio nasıl bir tırsıttıysam.bide benm leke siyah geldi bu ay zor olcak belliki

He anladım ona bağlayacaktım senin bu adet olamayışını Ebru Ceylan diye bi kadın var bilmem biliyor musun Instagramda Ovülasyon testi satıyor takibini yapıyor onun YouTube da adet olmak için bi masajı var onu deneyip işe yarayan çok oldu bi bak istersen

Niyeee ? O kadar kötü bişey mi hapla düşüyor diye biliyorum
Transfer erteleniyor kist yüzünden, ben kist üretmeye çok meyilliyim, hemen hemen her ay görünür bende, adetlerim çok düzenlidir üstelik, gebeliğe engel değil diyor doktorlar ama ben bebek sagibi olamamamı hep her ay çıkan kistlerime bağlıyorum, bu ay da utandırmadı beni yine çıktı tranaferimi erteleletti. O yüzden kist deyince tuhaf oluyorum,inşallah seninki de kist değildir

Geçen aydan kalmış yada bu ay paketli ürün margarin fazla tüketilmiş toksin birikmiş. Ondan siyah gelir. Sabırla bekliyorum, unutuyorum bu adet komusunu. Yoksa süründürmeden gelmicek kokona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…