- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.581
Doktor acıklama yapınca rahat ettim korkma dedı cıkar sehır efsanelerinı kafandan dedıYarım saat yeterli canım. Bizim merkez de yarım saat sonra kalkıp gidiyomuşsun evine.
Amanin bir bitmedi dertlerimizTransfer erteleniyor kist yüzünden, ben kist üretmeye çok meyilliyim, hemen hemen her ay görünür bende, adetlerim çok düzenlidir üstelik, gebeliğe engel değil diyor doktorlar ama ben bebek sagibi olamamamı hep her ay çıkan kistlerime bağlıyorum, bu ay da utandırmadı beni yine çıktı tranaferimi erteleletti. O yüzden kist deyince tuhaf oluyorum,inşallah seninki de kist değildir
Ahahah çok nazlı seninki keyfi istemesse gelmez aman diip gönlünü kırma küstürmeGeçen aydan kalmış yada bu ay paketli ürün margarin fazla tüketilmiştoksin birikmiş. Ondan siyah gelir. Sabırla bekliyorum, unutuyorum bu adet komusunu. Yoksa süründürmeden gelmicek kokona
He yaa hiç sorma, bebeleri alaydık iyiydi, test gününe kadar çatlayacağımız günler gelse bir an önceAmanin bir bitmedi dertlerimizkisti kalınlığı koviti offf ya
İnşallahSendende allah razı olsun canım
bende aynı istanbul trafiğinde 2 saati buldu eve gelmemiz rabbim hayırlısıyla hayırlı haberlerle sonuçlandırsın inşallah endişelenme biz elimizden geleni yaptık şimdi beklicez.
Pozitifleri görücez hepimiz inşallah
Of anacım of 2ay bekledm 1ay daha beklıom ama napalm bizde artık hep beraber transfer olcaz transfer kankalarm benmHe yaa hiç sorma, bebeleri alaydık iyiydi, test gününe kadar çatlayacağımız günler gelse bir an önce
Ben hepinizden sonra, taa eylüldeydim, şubat grubuna kayarım heralde, mıhtemelen şubata denk gelecek transferimOf anacım of 2ay bekledm 1ay daha beklıom ama napalm bizde artık hep beraber transfer olcaz transfer kankalarm benm
o kadar kafamiz karisti ki , baska bir bilimsel makalede en az 30 dk yatanlarin tutma orani daha yuksek yazio. Neye inanacagimizi sasirdikHayır canım ilk 10 dk önemli diyorlar genelde .Canını bunlarla sıkma tutunacaksa her türlü tutunuyor
beklemek can sıkıcı napalım baci bizimde kısmetimiz beklemekBen hepinizden sonra, taa eylüldeydim, şubat grubuna kayarım heralde, mıhtemelen şubata denk gelecek transferim
Anamm sabahta senin havadısı kutlarız artıkBende test yapmak için sabahı iple çekiyorum şansıma bu gece de en uzun gece
Ay inşallah bebeğim ya erken gebelik testi aldırdım bu seferAnamm sabahta senin havadısı kutlarız artıkzaten silik çizgi vrdı yrn daha net çıkar inşlh
Canim ben yarim saat yattim sadece sonra metroya kadar yurume arti metro arti taksi ile eve geldim sıkıntı etme tutacaksa herturlu tutuyoAllah razı olsun yuregıme su serptın evime geldim sukur olsun İstanbul trafiğinde 1 bucuk saatte geldım kendı arabamız la koltugu yatırdım geldım Rabbım yuzumuze guler ınsallah
Daha iyi net gösterir işteAy inşallah bebeğim ya erken gebelik testi aldırdım bu sefer
Transferin 10. Gününde 300lü beta istiyorum inşallahbeklemek can sıkıcı napalım baci bizimde kısmetimiz beklemek)) inşlh daha fazla beklemeden kavusuruz bebelerimize.ocak-
Bende senin gibi böyle şeylere takıyorum biliyor musun ama artık geçti , lütfen bunları düşünüp kendini strese sokmao kadar kafamiz karisti ki , baska bir bilimsel makalede en az 30 dk yatanlarin tutma orani daha yuksek yazio. Neye inanacagimizi sasirdik
Evetttttt hakkımızzzzTransferin 10. Gününde 300lü beta istiyorum inşallahe biz bekleyenlerin de hakkı artık di mi
Hiç duymamıştım bende merak ettim bilen varsa muhakkak yazarKizlar ocak ayinda dondurulmus embriyo transfer olacagim. Embriyo kalitesi EXPG2 seklinde soylendi. Bilen var mi ne demek, hep AA AB seklinde gordum internette cozemedim iyimi kotu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?