Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Amanin bir bitmedi dertlerimizkisti kalınlığı koviti offf ya

Geçen aydan kalmış yada bu ay paketli ürün margarin fazla tüketilmiş toksin birikmiş. Ondan siyah gelir. Sabırla bekliyorum, unutuyorum bu adet komusunu. Yoksa süründürmeden gelmicek kokona
Ahahah çok nazlı seninki keyfi istemesse gelmez aman diip gönlünü kırma küstürmebide ben paketli ürün margarin va hiç tüketmiyom ya.geçen ayda hayvan gibi regl oldum toksini dağıtmam lazım su az içiyorum ondamı acep

Allah razı olsun yuregıme su serptın evime geldim sukur olsun İstanbul trafiğinde 1 bucuk saatte geldım kendı arabamız la koltugu yatırdım geldım Rabbım yuzumuze guler ınsallah
Canim ben yarim saat yattim sadece sonra metroya kadar yurume arti metro arti taksi ile eve geldim sıkıntı etme tutacaksa herturlu tutuyo

Kizlar ocak ayinda dondurulmus embriyo transfer olacagim. Embriyo kalitesi EXPG2 seklinde soylendi. Bilen var mi ne demek, hep AA AB seklinde gordum internette cozemedim iyimi kotu mu

o kadar kafamiz karisti ki , baska bir bilimsel makalede en az 30 dk yatanlarin tutma orani daha yuksek yazio. Neye inanacagimizi sasirdik
Bende senin gibi böyle şeylere takıyorum biliyor musun ama artık geçti , lütfen bunları düşünüp kendini strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…