Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bak o iyiymiş. Yapıcam yatarken canım çok sağol

Neeee kist çıkarsa bir ay daha mı ertelicez şimdi offffff benim tramsfer 2022'ye kalıcak anlaşılan siz gidin kızlar yolunuz açık olsun

Olsun inşallahhhhhh, önce idrar testinde görelim belirgin ikinci çizgi, sonra kanda yüksek yüksek betalar 300lü bişeyler, keseyi görelim kalbini duyalım inşallahhhh
Sonrada güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza da alalım amindualar edildi konu ulaşması gerek yere gitti bence

Ayyy ne margarini kııız ... kim bizim kadar ilaç tüketti son 2 aydır toksinin âlâsı geziyor vücudumuzda

Internette yerlesme kanamasinda hic pihti olmaz diye yaziyor, benden cok azda olsa geldi dun... ama eger dusuk yapmis olsaydim bugunku degerim yuksek cikmazdi dimi?
Yok cnm düşük olsa baya baya kanama devam ederdi .kan pıhtılasma sorunun da yoksa ve mıktarı ufaksa birşey olmaz die düşünüyorum

Ayyy ne margarini kııız ... kim bizim kadar ilaç tüketti son 2 aydır toksinin âlâsı geziyor vücudumuzda
Aynen bencede ilaçlardan doğal bitki çayları düzenli beslenme ve su başka elden ne gelir.okdr ilacı içip bide benm gibi transfer olamamak daha sinir bozucukeltoş a söledm ama ben ilaç hassasiyetim br ters teper dedim ben ona kime dedm ki hain keltoş bildiğini okudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…