- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.601
Olsun inşallahhhhhh, önce idrar testinde görelim belirgin ikinci çizgi, sonra kanda yüksek yüksek betalar 300lü bişeyler, keseyi görelim kalbini duyalım inşallahhhhEvetttttt hakkımızzzzben de istiyorum çok bekledik olsun okdr isteğimiz cano
Bak o iyiymiş. Yapıcam yatarken canım çok sağolHe anladım ona bağlayacaktım senin bu adet olamayışınıEbru Ceylan diye bi kadın var bilmem biliyor musun Instagramda Ovülasyon testi satıyor takibini yapıyor onun YouTube da adet olmak için bi masajı var onu deneyip işe yarayan çok oldu bi bak istersen
Neeee kist çıkarsa bir ay daha mı ertelicez şimdi offffffTransfer erteleniyor kist yüzünden, ben kist üretmeye çok meyilliyim, hemen hemen her ay görünür bende, adetlerim çok düzenlidir üstelik, gebeliğe engel değil diyor doktorlar ama ben bebek sagibi olamamamı hep her ay çıkan kistlerime bağlıyorum, bu ay da utandırmadı beni yine çıktı tranaferimi erteleletti. O yüzden kist deyince tuhaf oluyorum,inşallah seninki de kist değildir
Yazdim canim, 324 ciktiKaç cıktı değerin? Sorucaktim ama kan verse yazardi diye düşündüm
Sonrada güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza da alalım aminOlsun inşallahhhhhh, önce idrar testinde görelim belirgin ikinci çizgi, sonra kanda yüksek yüksek betalar 300lü bişeyler, keseyi görelim kalbini duyalım inşallahhhh
Pıhtı mı regl olurken koyu kıvamlı kan oluyor ya böle hiç gelmedimi sendenKizlar, pihti nedir? Neye benzer?
Ayyy ne margarini kııız ... kim bizim kadar ilaç tüketti son 2 aydırAhahah çok nazlı seninki keyfi istemesse gelmez aman diip gönlünü kırma küstürmebide ben paketli ürün margarin va hiç tüketmiyom ya.geçen ayda hayvan gibi regl oldum toksini dağıtmam lazım su az içiyorum ondamı acep
Internette yerlesme kanamasinda hic pihti olmaz diye yaziyor, benden cok azda olsa geldi dun... ama eger dusuk yapmis olsaydim bugunku degerim yuksek cikmazdi dimi?Pıhtı mı regl olurken koyu kıvamlı kan oluyor ya böle hiç gelmedimi senden
Maşallah çok şahane artmışYazdim canim, 324 cikti
Amin insallah canimMaşallah çok şahane artmışhep böyle güzel gitsin inşaallah
Yok cnm düşük olsa baya baya kanama devam ederdi .kan pıhtılasma sorunun da yoksa ve mıktarı ufaksa birşey olmaz die düşünüyorumInternette yerlesme kanamasinda hic pihti olmaz diye yaziyor, benden cok azda olsa geldi dun... ama eger dusuk yapmis olsaydim bugunku degerim yuksek cikmazdi dimi?
Gitti gitti, mesajı aldı bence mübarekSonrada güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza da alalım amindualar edildi konu ulaşması gerek yere gitti bence
Allah etmeyeNeeee kist çıkarsa bir ay daha mı ertelicez şimdi offffffbenim tramsfer 2022'ye kalıcak anlaşılan siz gidin kızlar yolunuz açık olsun
Ayy kurban oldugum Rabbım biz neyiz ki onun hikmetinden supheye duselimCanim ben yarim saat yattim sadece sonra metroya kadar yurume arti metro arti taksi ile eve geldim sıkıntı etme tutacaksa herturlu tutuyo
Aynen bencede ilaçlardan doğal bitki çayları düzenli beslenme ve su başka elden ne gelir.okdr ilacı içip bide benm gibi transfer olamamak daha sinir bozucuAyyy ne margarini kııız ... kim bizim kadar ilaç tüketti son 2 aydırtoksinin âlâsı geziyor vücudumuzda
Yok cicim öle anca beraber kanca beraber sen benm transfer kankamaın satış yokNeeee kist çıkarsa bir ay daha mı ertelicez şimdi offffffbenim tramsfer 2022'ye kalıcak anlaşılan siz gidin kızlar yolunuz açık olsun
ozamn biz duamızı ettik inşlhta transferimizde hayırlı olurda bi nefes alırız artık gel tezkere gelll gün sayıyoz yaGitti gitti, mesajı aldı bence mübarekbugün de duaların kabul olduğu bir günmüş
Rabbim inslalah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin canim dikkat et bol su ic surekli yatma insallah guzel haberlerini alirizAyy kurban oldugum Rabbım biz neyiz ki onun hikmetinden supheye duselimhamdolsun bu gunümuze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?