- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.621
evet benziyoruzBende senin gibi böyle şeylere takıyorum biliyor musun ama artık geçti , lütfen bunları düşünüp kendini strese sokma
Hayırdır dürtüldün müevet benziyoruzben de senin gibi surekli test yapmak istiyorum. Yarin yapicak misin yine
2 tane gönderdik canım 5ab ve 5bb. Zaten 3 embriyom oluştu yastan dolayi rezervim az benimKac tane yolladim hayirli haberler alirsin inshaAllah
yok seni bekliyorum yoksa coktan 10 defa yapmistimHayırdır dürtüldün mü
yok seni bekliyorum yoksa coktan 10 defa yapmistim
insallah canim hepimizin. Persembe yapiyoruz degil miNe güzel işte ben sana vesile oluyorumdaha kesin ve yüksek değeri elde edeceksin inşallah bekle bekle
insallah canim hepimizin. Persembe yapiyoruz degil mi
upsssHişşşt çaktırma süpriz yapcaz
Amin inşallah tesekkur ederimRabbim inslalah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin canim dikkat et bol su ic surekli yatma insallah guzel haberlerini aliriz
Her hangi bir çözüm önerisi olmadı mı doktorunBenim var canım şu anda, transferim ertelendi 1 ay kist yüzünden
Ohoooo ne sırası kız milyon kişi geçti beniAllah etmeyeyeter bekledin, sıranı savdın sen, peşpeşe gidip alacaz bebeleri sırayı bozma
Çok ayıp etti çooookAynen bencede ilaçlardan doğal bitki çayları düzenli beslenme ve su başka elden ne gelir.okdr ilacı içip bide benm gibi transfer olamamak daha sinir bozucukeltoş a söledm ama ben ilaç hassasiyetim br ters teper dedim ben ona kime dedm ki hain keltoş bildiğini okudu
Söktürmeye uğraşma madem satma beniYok cicim öle anca beraber kanca beraber sen benm transfer kankamaın satış yok
Ben transferden sonra eve geldim direk mutfaga girip yemek yaptim. Ertesi gun yatiya misafirlerim geldi gec saate kadar onlari agirladim. Bu arada saglik ocagi, igneye giderken 3.kata inp ciktim dunya kadar yol yurudum. Dun kuzenim dogm yapti yanina gittim 5 saat ona baktim. Rutin islerimi surekli yapiyorum belim agridikca oturuyorum uzanma yok bile. Dediginiz gibi alakasi yok. Tutunacaksa bi sekilde tutunuyor.Bence bu psikolojik birşey .Bende bu sefer genelde yattım .Annemlerde olduğum için ama .ayrıca Transferden 1 saat sonra tuvalete kalktım , birde 5-10 basamak merdiven çıkmak zorunda kaldım ama tutunup tutunmayasınız bunla alakalı olduğunu sanmıyorum .Merdiven çıkmakla , yürümekle embriyonun düşmeyeceğini söylediler bana .Zaten sağlıklı embriyo güzel rahimi bulursa tutunur her türlü .Ağır iş yapmayalım yeter .Sürekli yatmak insanın psikolojisini daha çok bozuyor
Seninki de biraz fazla olmuş sankiBen transferden sonra eve geldim direk mutfaga girip yemek yaptim. Ertesi gun yatiya misafirlerim geldi gec saate kadar onlari agirladim. Bu arada saglik ocagi, igneye giderken 3.kata inp ciktim dunya kadar yol yurudum. Dun kuzenim dogm yapti yanina gittim 5 saat ona baktim. Rutin islerimi surekli yapiyorum belim agridikca oturuyorum uzanma yok bile. Dediginiz gibi alakasi yok. Tutunacaksa bi sekilde tutunuyor.
Maşallah sana yaa valla helal olsunBen transferden sonra eve geldim direk mutfaga girip yemek yaptim. Ertesi gun yatiya misafirlerim geldi gec saate kadar onlari agirladim. Bu arada saglik ocagi, igneye giderken 3.kata inp ciktim dunya kadar yol yurudum. Dun kuzenim dogm yapti yanina gittim 5 saat ona baktim. Rutin islerimi surekli yapiyorum belim agridikca oturuyorum uzanma yok bile. Dediginiz gibi alakasi yok. Tutunacaksa bi sekilde tutunuyor.
yok be benm 2-3gün sürer gelmesi zaten günüm geldiSöktürmeye uğraşma madem satma beni
uyuya kalmisim kuzum yaa aminnn insallahh rabbime dua ede ede girdim insallah rabbim açtracak cickler hayatimdaCanım benim,çiçekler açsın hayatındahayırlı olsun inşallah
Ben transferden sonra eve geldim direk mutfaga girip yemek yaptim. Ertesi gun yatiya misafirlerim geldi gec saate kadar onlari agirladim. Bu arada saglik ocagi, igneye giderken 3.kata inp ciktim dunya kadar yol yurudum. Dun kuzenim dogm yapti yanina gittim 5 saat ona baktim. Rutin islerimi surekli yapiyorum belim agridikca oturuyorum uzanma yok bile. Dediginiz gibi alakasi yok. Tutunacaksa bi sekilde tutunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?