- 6 Kasım 2020
- 2.138
- 2.425
- 83
- 46
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.641
Senenin sonunda güzel haberlerini alırız inşallahAmin cnm bnm 5. gun embryosu 2 tane 31 aralik insallah
halamingiziiii bekliyoruzzz siziii alin gelin bebelerinizii insallah hep beraber şu emojiyi kullanalimmm gariiiiiyok be benm 2-3gün sürer gelmesi zaten günüm geldisende gel gayri 3güne olalımda cuma gidelim dra işte
Benim hemen hemen her ay basit over kisti olur zaten yumurtalığımda, ama reglim de çok düzenlidir 28 güne bir olurum, ilk transferimde de transferden önce kist vardı, e2 değerime baktılar, sanırım hormon düzeyi yeterli çıktığı için kisti aldılar, içindeki sıvıyı çektiler basit bir operasyonla, 5 dk falan sürdü. Bu ay ikinci transfer hazırlığındayım, yine kist oldu bende, o yüzden ertelendi transferim, 1 ay doğum kontrol hapı verdi, bir de lucrin vurulacam 3 ocakta,sonra reglde muayeneye gideceğimHer hangi bir çözüm önerisi olmadı mı doktorun
Yarım saatten fazla yatmanın yararı yokmuş tatlım ince kataterle rahme bırakıyorlar öyle kalkınca düşecek birşey değil demişti önceki Drum biz sanıyoruz ki kalkınca düşecekTransferim yapıldıyarım saat sonra tuvalete kalktım gelip bi yarım saat daha yattım ama bende suan korkular basladı ya tutunmazsa diye eger daha fazla tutabilseydım tuvalete gitmezdim ama mecburdum artık
Canm aygül insallah kuzum yaaaa ama doktorum cok umut verici konustu allaha sıgınmaktan baska bir carem yok rabbime emanetiz rabbim hakkimda hayirlisini versin insallahSenenin sonunda güzel haberlerini alırız inşallah
İnşlhhhh bebem ya .napalım nasip artık inşlh bu ay sıkıntı çıkmaz artıkhalamingiziiii bekliyoruzzz siziii alin gelin bebelerinizii insallah hep beraber şu emojiyi kullanalimmm gariiiii
Eger bunlara yogunlasmasaydim kendimi dinleyip strese girecektim hem kafam dagildi, hemde sakinilan goze copmu batarmis derlerdiSeninki de biraz fazla olmuş sanki
Evet canım bence de, doktorlar da diyor zaten, rahme gönderdikten sonra öyle kolay düşecek bişey değil diyorlar. Tabi tedbirli olmakta fayda var, hoplayıp zıplamadıktan sonra rutin işlere dönülebilir. Bi sakıncası olacağını sanmıyorum. Kaliteli ve güçlü bebeler sıkı sıkı tutunuyor hiç bırakmıyor analarını, bizimki de öyle olsun inşallahBen transferden sonra eve geldim direk mutfaga girip yemek yaptim. Ertesi gun yatiya misafirlerim geldi gec saate kadar onlari agirladim. Bu arada saglik ocagi, igneye giderken 3.kata inp ciktim dunya kadar yol yurudum. Dun kuzenim dogm yapti yanina gittim 5 saat ona baktim. Rutin islerimi surekli yapiyorum belim agridikca oturuyorum uzanma yok bile. Dediginiz gibi alakasi yok. Tutunacaksa bi sekilde tutunuyor.
Hadi inşaallah çiçeğimyok be benm 2-3gün sürer gelmesi zaten günüm geldisende gel gayri 3güne olalımda cuma gidelim dra işte
Sabah olmasını sabırsızlıkla bekliyorum desemevet benziyoruzben de senin gibi surekli test yapmak istiyorum. Yarin yapicak misin yine
Sıkıntı yok dediyse kesin cem beydir doktorun omu?Ben transfer oncesı bıraz yaptım rahatladim transfer odasında doktora sordum sıkıntı yok dedi
Ben transferden sonra eve geldim direk mutfaga girip yemek yaptim. Ertesi gun yatiya misafirlerim geldi gec saate kadar onlari agirladim. Bu arada saglik ocagi, igneye giderken 3.kata inp ciktim dunya kadar yol yurudum. Dun kuzenim dogm yapti yanina gittim 5 saat ona baktim. Rutin islerimi surekli yapiyorum belim agridikca oturuyorum uzanma yok bile. Dediginiz gibi alakasi yok. Tutunacaksa bi sekilde tutunuyor
Bende aynen senin gibi düşünüyorum canım , ben burda çok okudum Transferden sonra hiç yatmayıp tutanları .Onun tutacağı varsa tutar , kendimize stres yapmayalım boş yereBen transferden sonra eve geldim direk mutfaga girip yemek yaptim. Ertesi gun yatiya misafirlerim geldi gec saate kadar onlari agirladim. Bu arada saglik ocagi, igneye giderken 3.kata inp ciktim dunya kadar yol yurudum. Dun kuzenim dogm yapti yanina gittim 5 saat ona baktim. Rutin islerimi surekli yapiyorum belim agridikca oturuyorum uzanma yok bile. Dediginiz gibi alakasi yok. Tutunacaksa bi sekilde tutunuyor.
çıķmayacak insallah kuzum bol bol dua et rabbimin izniyle. yavrularimiza kavusacagzİnşlhhhh bebem ya .napalım nasip artık inşlh bu ay sıkıntı çıkmaz artık
4. günü ypmistm cnmKizlar transfer sonrası uçak yolculuğu yapan oldumu hiç?
Ya ben farlı sehirdeyim İstanbul'da transferimi olacağım kaç gün kalmam gerekki otelde yolculuğun bir sakıncası yok diyorlar ama riske atamam4. günü ypmistm cnm
Senin transfer bugundu demi canimbenim kizcelerden haber var mi kizlarrre nerelerdeee transferleri nasl gectiui acaba
ama senin de persembe cikar benceSabah olmasını sabırsızlıkla bekliyorum desem
evet kuzum bugundü aldim bebislerimi geldim bakalm rabbimin izni ile insallah bnmledirler . bende ankaradan adana ya transferin 4. günu ucakla geldik cnm zaten ilk 3 gün tutunma olayi gerceklesiyrmus allahn izniyle rahat olSenin transfer bugundu demi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?