Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Her hangi bir çözüm önerisi olmadı mı doktorun
Benim hemen hemen her ay basit over kisti olur zaten yumurtalığımda, ama reglim de çok düzenlidir 28 güne bir olurum, ilk transferimde de transferden önce kist vardı, e2 değerime baktılar, sanırım hormon düzeyi yeterli çıktığı için kisti aldılar, içindeki sıvıyı çektiler basit bir operasyonla, 5 dk falan sürdü. Bu ay ikinci transfer hazırlığındayım, yine kist oldu bende, o yüzden ertelendi transferim, 1 ay doğum kontrol hapı verdi, bir de lucrin vurulacam 3 ocakta,sonra reglde muayeneye gideceğim

Transferim yapıldı yarım saat sonra tuvalete kalktım gelip bi yarım saat daha yattım ama bende suan korkular basladı ya tutunmazsa diye eger daha fazla tutabilseydım tuvalete gitmezdim ama mecburdum artık
Yarım saatten fazla yatmanın yararı yokmuş tatlım ince kataterle rahme bırakıyorlar öyle kalkınca düşecek birşey değil demişti önceki Drum biz sanıyoruz ki kalkınca düşecek

Evet canım bence de, doktorlar da diyor zaten, rahme gönderdikten sonra öyle kolay düşecek bişey değil diyorlar. Tabi tedbirli olmakta fayda var, hoplayıp zıplamadıktan sonra rutin işlere dönülebilir. Bi sakıncası olacağını sanmıyorum. Kaliteli ve güçlü bebeler sıkı sıkı tutunuyor hiç bırakmıyor analarını, bizimki de öyle olsun inşallah

Be

Senin transfer bugundu demi canim
evet kuzum bugundü aldim bebislerimi geldim bakalm rabbimin izni ile insallah bnmledirler . bende ankaradan adana ya transferin 4. günu ucakla geldik cnm zaten ilk 3 gün tutunma olayi gerceklesiyrmus allahn izniyle rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…