Aralık - Ocak Transfer olacaklar

evet kuzum bugundü aldim bebislerimi geldim bakalm rabbimin izni ile insallah bnmledirler . bende ankaradan adana ya transferin 4. günu ucakla geldik cnm zaten ilk 3 gün tutunma olayi gerceklesiyrmus allahn izniyle rahat ol
2tanemi transfer ettiler ay hadi İnşallah saglikla sana tutunurlar 12gun sonra belli olur sende dayanamayıp test yapacakmisin?bende kalayım bari 4 gün falan sonra kendimi suclamayim

beklemeyi düsünüyorum cnm insallah
2tanemi transfer ettiler ay hadi İnşallah saglikla sana tutunurlar 12gun sonra belli olur sende dayanamayıp test yapacakmisin?bende kalayım bari 4 gün falan sonra kendimi suclamayim
kendimi tutabilirimm

Rabbim istedikten sonra kim engel olabilir ki cok sukur hamdolsun

Nasil gecti tarnsferin bnde dün transfer oldummm
Hayırlı ugurlu olsun insallah evet canım senınde dun Du transferin gayet iyiydi benım çiş muhabbeti bıraz gerdi onun dısında hersey normaldi. Transfer sonrası Bı korku oldu bende anlamadım gitti yaptıgım hersey sanki yanlıs gıbı gelıyor. Herhangi Bı leke gelmesi agrı gibi bişey hissetmiyorum. Evdede rahatım kalkıp yuruyorm, canım istiyor yatıyorm
Senin nasıl gecti

benimde rahatti cnm tecrubem vardi ilkinde cok su icmistim o bana baya zorluk vermisti 2 sinde az ictim ama ictim transferm raht gecti bundada 1 de gelin dediler 12.30 da en sn wc kullndm evde 2yi 30 gece aldilar ameliyathaneye 10 dk snra cktim cok rahqt gecti insallah allh emeklerimizin karsiligini nasip eder bizlere cnm doktrum yatalak hast gibi yatma hatta aksam dus bile alabilirsin dedi yeri cok güzel oldu dedi gebe gibi beslen dedi cikinca yuruyerek bile gidebilirsin eve dedi allhim yüzumuze baksn insallah bnde geziyorum genellikle evin icinde ama dun ilaclar bi uyku yaptii uyumusum baya

Ya ben farlı sehirdeyim İstanbul'da transferimi olacağım kaç gün kalmam gerekki otelde yolculuğun bir sakıncası yok diyorlar ama riske atamam
Dr'una sor canım. Uçakla araba yolculuğu bir değil. Arabada sarsma var. Uçakla her yer en fazla 2 saat. Çok uzun bir yolculuk değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…