- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.681
Sanat eseri mübarek
Canım Bugün kaçıncı gün
Şimdi benimde regl 3. Günü boşaltıldı. Hemen ilaçlara başladık transferde sıkıntı olur mu tekrar dolar mı diye endişem. Hormon değerlerinde güzel dedi doktorumBenim hemen hemen her ay basit over kisti olur zaten yumurtalığımda, ama reglim de çok düzenlidir 28 güne bir olurum, ilk transferimde de transferden önce kist vardı, e2 değerime baktılar, sanırım hormon düzeyi yeterli çıktığı için kisti aldılar, içindeki sıvıyı çektiler basit bir operasyonla, 5 dk falan sürdü. Bu ay ikinci transfer hazırlığındayım, yine kist oldu bende, o yüzden ertelendi transferim, 1 ay doğum kontrol hapı verdi, bir de lucrin vurulacam 3 ocakta,sonra reglde muayeneye gideceğim
4. Gün de mi çıktıKızlar günaydınBen gene test yaptım transfer hariç 5..gün Bugün .Çatlatmanın 12.günü.Ve dünküne göre daha koyu çıktı ve bu sefer hemen belirdi çizgi .Sizce var mı şimdi
Masallah canım cok guzel. Cem bey mıydı doktorun. Gözüm hep ekrandaydı transfer esnasında. Sanki rahmi ortalamıs tı pıt diye bıraktı ınsallah tutar saglıkla olumsuzu dusunup kendimi uzmek istemiyorum bu gunlerde Rabbım buyukbenimde rahatti cnm tecrubem vardi ilkinde cok su icmistim o bana baya zorluk vermisti 2 sinde az ictim ama ictim transferm raht gecti bundada 1 de gelin dediler 12.30 da en sn wc kullndm evde 2yi 30 gece aldilar ameliyathaneye 10 dk snra cktim cok rahqt gecti insallah allh emeklerimizin karsiligini nasip eder bizlere cnm doktrum yatalak hast gibi yatma hatta aksam dus bile alabilirsin dedi yeri cok güzel oldu dedi gebe gibi beslen dedi cikinca yuruyerek bile gidebilirsin eve dedi allhim yüzumuze baksn insallah bnde geziyorum genellikle evin icinde ama dun ilaclar bi uyku yaptii uyumusum baya
Canım dünki şu an yanımda değil onu da atacağım ama onda fotoda gözükmüyordu ama ben onu iğnenin etkisi diye düşünüyordum4. Gün de mi çıktıfoto atar mısın? Çok merak ettim.
Canım benim öyle aşırı belirtim yok açıkçası hafif kasik ağrılarım oluyor geçiyor o kadarevettt gelelimmm simdiiii belirti
lereeeeeeanlatt bakemmmm
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallahAyy masallah masallah nasıl mutlu oldum yaa
Kuzummmm çok şükür bitanem ya inanamıyorum hala açıp açıp resme bakıyorumYaaaa yerim yaaa şu an aşırı mutlu oldum Allah’a şükürler olsun hayırlı olsun kuzucum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah 6 seneden sonra görünce inanamıyorum şaka gibi geliyorSanat eseri mübarek
Allahım topik topik değil mübarek doğumhane oldu kız maşallah hepimize ha her gün bir sürü güzel haber alıyoruz rabbim daim etsin çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallahEki Görüntüle 2745267
Bu Bugün ki testim anında böyle oldu , 4.gün böyle değildi fotoğrafta belli olamıyordu bile ve hemen olmamıştı .Bu da normalde daha belirgin fotoğrafta az çıkmış
Dün gece yaptım canım testi 7.gün akşam oluyorCanım Bugün kaçıncı gün
İnanamıyor ki insan ben ilk gördüğüm günden beri her gün test yapıyorum doyamıyor insan bakmalaraAllah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Kuzummmm çok şükür bitanem ya inanamıyorum hala açıp açıp resme bakıyorum
yok kuzum bn adana acibademde yaptrdim cnmMasallah canım cok guzel. Cem bey mıydı doktorun. Gözüm hep ekrandaydı transfer esnasında. Sanki rahmi ortalamıs tı pıt diye bıraktı ınsallah tutar saglıkla olumsuzu dusunup kendimi uzmek istemiyorum bu gunlerde Rabbım buyuk
Ay inşallah kuzum , iğnesinin etkisi kalmış mı diye tedirgindim biraz değildir inşallah dünküne göre daha belirgin ve hemen çıktıAllahım topik topik değil mübarek doğumhane oldu kız maşallah hepimize ha her gün bir sürü güzel haber alıyoruz rabbim daim etsin çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah
Çok güzel canım , baya koyulaşmışDün gece yaptım canım testi 7.gün akşam oluyor
Yarın sabah yine yap bakalımAy inşallah kuzum , iğnesinin etkisi kalmış mı diye tedirgindim biraz değildir inşallah dünküne göre daha belirgin ve hemen çıktı
Yapacağım canım , ama Bugün biraz daha içim rahatladı hemen belirinceYarın sabah yine yap bakalım
Salı 12 de transfee olmultum cuma sabah saat 5 te ucak bileti m vardıKizlar transfer sonrası uçak yolculuğu yapan oldumu hiç?
40 dk hava alanına gitmek için taksiyle seyahat 1saat .30 dk uçak yolculuğu ondan sonrada kendi arabamızla 3 saate yakın daha yol geldik. Doktoruma sormultum ne zaman yola cıkabilirim diye 48 saat önemli demişti. Bende 63. Saate çıkmıştım şükür pozitifi aldık yolda dıkkatlı olmuştum çokKizlar transfer sonrası uçak yolculuğu yapan oldumu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?