Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Şimdi benimde regl 3. Günü boşaltıldı. Hemen ilaçlara başladık transferde sıkıntı olur mu tekrar dolar mı diye endişem. Hormon değerlerinde güzel dedi doktorum

Masallah canım cok guzel. Cem bey mıydı doktorun. Gözüm hep ekrandaydı transfer esnasında. Sanki rahmi ortalamıs tı pıt diye bıraktı ınsallah tutar saglıkla olumsuzu dusunup kendimi uzmek istemiyorum bu gunlerde Rabbım buyuk

Bu Bugün ki testim anında böyle oldu , 4.gün böyle değildi fotoğrafta belli olamıyordu bile ve hemen olmamıştı .Bu da normalde daha belirgin fotoğrafta az çıkmış

Ayy masallah masallah nasıl mutlu oldum yaa
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Yaaaa yerim yaaa şu an aşırı mutlu oldum Allah’a şükürler olsun hayırlı olsun kuzucum
Kuzummmm çok şükür bitanem ya inanamıyorum hala açıp açıp resme bakıyorum

Eki Görüntüle 2745267
Bu Bugün ki testim anında böyle oldu , 4.gün böyle değildi fotoğrafta belli olamıyordu bile ve hemen olmamıştı .Bu da normalde daha belirgin fotoğrafta az çıkmış
Allahım topik topik değil mübarek doğumhane oldu kız maşallah hepimize ha her gün bir sürü güzel haber alıyoruz rabbim daim etsin çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah

Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Kuzummmm çok şükür bitanem ya inanamıyorum hala açıp açıp resme bakıyorum
İnanamıyor ki insan ben ilk gördüğüm günden beri her gün test yapıyorum doyamıyor insan bakmalara

yok kuzum bn adana acibademde yaptrdim cnm

Allahım topik topik değil mübarek doğumhane oldu kız maşallah hepimize ha her gün bir sürü güzel haber alıyoruz rabbim daim etsin çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah
Ay inşallah kuzum , iğnesinin etkisi kalmış mı diye tedirgindim biraz değildir inşallah dünküne göre daha belirgin ve hemen çıktı

Kizlar transfer sonrası uçak yolculuğu yapan oldumu hiç?
40 dk hava alanına gitmek için taksiyle seyahat 1saat .30 dk uçak yolculuğu ondan sonrada kendi arabamızla 3 saate yakın daha yol geldik. Doktoruma sormultum ne zaman yola cıkabilirim diye 48 saat önemli demişti. Bende 63. Saate çıkmıştım şükür pozitifi aldık yolda dıkkatlı olmuştum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…