- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.701
Çok şükür canım benimYapacağım canım , ama Bugün biraz daha içim rahatladı hemen belirince
Benimde 4. Günde çok silik 5. Günde hemen belirmişti 6. Gğn test yapmıltım 44 çıkmıştı 2 embriyo transfer edilmiştiYapacağım canım , ama Bugün biraz daha içim rahatladı hemen belirince
Canım senin ki dondurulmuştu dimi , benim taze olunca çatlatma etkisi diye düşündüm ama Bugün düne göre daha koyu çıktı ve hemen belirdi bu seferBenimde 4. Günde çok silik 5. Günde hemen belirmişti 6. Gğn test yapmıltım 44 çıkmıştı 2 embriyo transfer edilmişti
Cok sukur canim cok sevindimm
Evet dondurulmuştu canım benım çatlatmanın etkisi 12 günde bitiyor galibaCanım senin ki dondurulmuştu dimi , benim taze olunca çatlatma etkisi diye düşündüm ama Bugün düne göre daha koyu çıktı ve hemen belirdi bu sefer
Bugün çatlatma yapılan günü saymazsam 12.gün , ama düne göre daha koyu .Belki daha önceden geçmiştir çatlatmanın etkisi öncesinden yapmadığım için bilemiyorumEvet dondurulmuştu canım benım çatlatmanın etkisi 12 günde bitiyor galiba
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCok sukur canim cok sevindimm
Maşallah Allah nasip edecek olsun yeterki mınnosun seninle40 dk hava alanına gitmek için taksiyle seyahat 1saat .30 dk uçak yolculuğu ondan sonrada kendi arabamızla 3 saate yakın daha yol geldik. Doktoruma sormultum ne zaman yola cıkabilirim diye 48 saat önemli demişti. Bende 63. Saate çıkmıştım şükür pozitifi aldık yolda dıkkatlı olmuştum çok
bir şeylerin eksik olduğunu hissediyordum zaten . üstün körü bakıp gönderiyorlardı. 2. negatifi gördüğümde bir Allahın kuluna ulaşamadım hastanede negatifi aldığımın 4.gün akşamı 7 de ısrar kıyamet doktorla görüştüm o da telefon da yüz yüze bile değil . ne bir test yapalım ne başka bir şeyler deneyelim hiçbirşey yok. al iğneyi ver parayı hop olmadı sil baştan aynı
ben bursada yaşıyorum bursaya yakın zamanda bahçeci açıldı orda tedavi oluyorum ben çok memnun kaldım bursada merkez araştıran varsa kesinlikle öneririmbir şeylerin eksik olduğunu hissediyordum zaten . üstün körü bakıp gönderiyorlardı. 2. negatifi gördüğümde bir Allahın kuluna ulaşamadım hastanede negatifi aldığımın 4.gün akşamı 7 de ısrar kıyamet doktorla görüştüm o da telefon da yüz yüze bile değil . ne bir test yapalım ne başka bir şeyler deneyelim hiçbirşey yok. al iğneyi ver parayı hop olmadı sil baştan aynı yöntemler
Hakkında hayırlısı olsun ınşallah saglıkla sıhhatle tutunur bebısınMerhabalar,
Uzun süredir takip ettiğim kadınlar kulübü’ne nihayet üye oldum:) bu da ilk mesajım.
31 yaşındayım 2 yıldır süren çalışmalarımız sonucu bebeğimiz olmayınca haziran ayında Medistate Kavacık Oya Gökmen’e gittik. tanımlanamayan infertite mağdurlarındanız. Temmuz ve Eylül ayındaki 2 aşılamamız maalesef olumsuz sonuçlanınca tüp bebek tedavisine başladık. Kasım ayında 4 adet 5aa embriyomuz donduruldu. Bir ay dinlendik. Bir iki güne gelecek adetimle doktora gideceğim ve inşallah ocak ayı içerisinde transferim olacak. Kısaca hikayem bu. İnşallah isteyen bekleyen herkes yavrusuna en kısa sürede kavuşur.
Merhaba canım benim 5.gün 4ab transferim oldu bugün 8.günümkızlar merhabalar transfer olanlar kalitesi neydi embriyonuzun. benmde bir tane dondurulmuşm var 5.gün 3aa kalitede transfer düşünüyorum adetle birlikte 1 sene oldu ilkini deneyeli kimyasal ile sonuçlandı oda 5.gün embriyosu idi
Yok canım bir daha dolmaz, transferini de etkilemez için rahat olsun, geçmiş olsunŞimdi benimde regl 3. Günü boşaltıldı. Hemen ilaçlara başladık transferde sıkıntı olur mu tekrar dolar mı diye endişem. Hormon değerlerinde güzel dedi doktorum
Merhaba canım hoşgeldin,Merhabalar,
Uzun süredir takip ettiğim kadınlar kulübü’ne nihayet üye oldum:) bu da ilk mesajım.
31 yaşındayım 2 yıldır süren çalışmalarımız sonucu bebeğimiz olmayınca haziran ayında Medistate Kavacık Oya Gökmen’e gittik. tanımlanamayan infertite mağdurlarındanız. Temmuz ve Eylül ayındaki 2 aşılamamız maalesef olumsuz sonuçlanınca tüp bebek tedavisine başladık. Kasım ayında 4 adet 5aa embriyomuz donduruldu. Bir ay dinlendik. Bir iki güne gelecek adetimle doktora gideceğim ve inşallah ocak ayı içerisinde transferim olacak. Kısaca hikayem bu. İnşallah isteyen bekleyen herkes yavrusuna en kısa sürede kavuşur.
ayy hadi inşallah güzel sonuçları alırsın tatlım hakkında hyrlısı olsunMerhaba canım benim 5.gün 4ab tranferim oldu bugün 8.günüm
Hangi ilaçlara başladın, transfer hazırlığın nasılŞimdi benimde regl 3. Günü boşaltıldı. Hemen ilaçlara başladık transferde sıkıntı olur mu tekrar dolar mı diye endişem. Hormon değerlerinde güzel dedi doktorum
Amin canım Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallahayy hadi inşallah güzel sonuçları alırsın tatlım hakkında hyrlısı olsunbenm aklımı kurcalayan 3aa olması aslında ama hastanedeki doktorum yinede kaliteli oldugunu söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?