Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benimde 4. Günde çok silik 5. Günde hemen belirmişti 6. Gğn test yapmıltım 44 çıkmıştı 2 embriyo transfer edilmişti
Canım senin ki dondurulmuştu dimi , benim taze olunca çatlatma etkisi diye düşündüm ama Bugün düne göre daha koyu çıktı ve hemen belirdi bu sefer

Maşallah Allah nasip edecek olsun yeterki mınnosun seninle

kızlar merhabalar transfer olanlar kalitesi neydi embriyonuzun. benmde bir tane dondurulmuşm var 5.gün 3aa kalitede transfer düşünüyorum adetle birlikte 1 sene oldu ilkini deneyeli kimyasal ile sonuçlandı oda 5.gün embriyosu idi

ben bursada yaşıyorum bursaya yakın zamanda bahçeci açıldı orda tedavi oluyorum ben çok memnun kaldım bursada merkez araştıran varsa kesinlikle öneririm

Merhabalar,
Uzun süredir takip ettiğim kadınlar kulübü’ne nihayet üye oldum:) bu da ilk mesajım.
31 yaşındayım 2 yıldır süren çalışmalarımız sonucu bebeğimiz olmayınca haziran ayında Medistate Kavacık Oya Gökmen’e gittik. tanımlanamayan infertite mağdurlarındanız. Temmuz ve Eylül ayındaki 2 aşılamamız maalesef olumsuz sonuçlanınca tüp bebek tedavisine başladık. Kasım ayında 4 adet 5aa embriyomuz donduruldu. Bir ay dinlendik. Bir iki güne gelecek adetimle doktora gideceğim ve inşallah ocak ayı içerisinde transferim olacak. Kısaca hikayem bu. İnşallah isteyen bekleyen herkes yavrusuna en kısa sürede kavuşur.

kızlar bende hataydayım transfer antep te olucak ben ilk trasnferde de iki saat hastanede kalmanın üzerine yola çıkmıştım bir sakınca yok demişlerdi yavaş yavaş gelmiştik şimdide öyle yapmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım. ztn 5. gün embriyosu ya gününde yada ertesi gün tutunabiliyormuş

Hakkında hayırlısı olsun ınşallah saglıkla sıhhatle tutunur bebısın

Merhaba canım benim 5.gün 4ab transferim oldu bugün 8.günüm

Merhaba canım hoşgeldin,
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah Rabbim hayirla sonuçlandırsın pozitif haberlerinide alırız inşallah Rabbim dualarini kabul etsin

ayy hadi inşallah güzel sonuçları alırsın tatlım hakkında hyrlısı olsun benm aklımı kurcalayan 3aa olması aslında ama hastanedeki doktorum yinede kaliteli oldugunu söylüyor
Amin canım Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah
Hic endişelenme 5.güne gitmiş a kalite daha ne olsun gebelik getirecek kalitede merak etme hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…