Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayırlı olsun canım, bebeklerin karnında, tutunsunlar büyüsünler inşallah, sağlıkla gelsinler canım

Amin canım Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah
Hic endişelenme 5.güne gitmiş a kalite daha ne olsun gebelik getirecek kalitede merak etme hakkında hayırlısı olsun
aynen kuzm doktorumda aynısını söylüyor ilki kimyasal ile sonuçlanınca korkuyorum açıkcası biraz ama iyi olck die de bir his var içimde. ama doktor senin yaşında ki hastalarda ikincisinde bu ihtimal biraz düşer demişti bnm oldugum zaman birde çikolata kisti ve miyomum vardı ona rağmen kimyasal geçirdim. martta da ameliyat oldum çok şükür şu anda kist ve miyomum yok

ayy hadi inşallah güzel sonuçları alırsın tatlım hakkında hyrlısı olsun benm aklımı kurcalayan 3aa olması aslında ama hastanedeki doktorum yinede kaliteli oldugunu söylüyor
Yani benden 3 tane toplanmıştı 5. Güne gitti hepsi 2 tane 5aa 1 tane 2aa var ama embiryolog hepsi çok iyi dedi. 2 3 olayından ziyade tutuması önemli. CC olup tutanlar var okuyoruz doktor iyi dediyse sorun yoktur

Hakkında hayırlısı olsun. Tedavin güzel geçer ve pozitifi görürsün inşaallah

Yani benden 3 tane toplanmıştı 5. Güne gitti hepsi 2 tane 5aa 1 tane 2aa var ama embiryolog hepsi çok iyi dedi. 2 3 olayından ziyade tutuması önemli. CC olup tutanlar var okuyoruz doktor iyi dediyse sorun yoktur
ayy inşallah canım banada aynısını dedi bnm tüp bebekle normal muayene doktorum ayrı profa gidiyorum normalde o istemedi tek embriyo transferi olmamı ameliyatta oldun skntı kalmadı aşılama deneyelm ilk sonra olmazsa sil baştan tekrar deneriz tüp bebeği dedi. bnde ona söylemeden gidip yaptırcam o bebeği sonuçta aşılama normal ilişki gibi. ama tüp bebekte elimde hazır bir embriyo var onu kullanırım daha mantıklı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…