- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.721
Hayırlı olsun canım, bebeklerin karnında, tutunsunlar büyüsünler inşallah, sağlıkla gelsinler canımMasallah canım cok guzel. Cem bey mıydı doktorun. Gözüm hep ekrandaydı transfer esnasında. Sanki rahmi ortalamıs tı pıt diye bıraktı ınsallah tutar saglıkla olumsuzu dusunup kendimi uzmek istemiyorum bu gunlerde Rabbım buyuk
aynen kuzm doktorumda aynısını söylüyor ilki kimyasal ile sonuçlanınca korkuyorum açıkcası biraz ama iyi olck die de bir his var içimde. ama doktor senin yaşında ki hastalarda ikincisinde bu ihtimal biraz düşer demişti bnm oldugum zaman birde çikolata kisti ve miyomum vardı ona rağmen kimyasal geçirdim. martta da ameliyat oldum çok şükür şu anda kist ve miyomum yokAmin canım Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallah
Hic endişelenme 5.güne gitmiş a kalite daha ne olsun gebelik getirecek kalitede merak etme hakkında hayırlısı olsun
Yani benden 3 tane toplanmıştı 5. Güne gitti hepsi 2 tane 5aa 1 tane 2aa var ama embiryolog hepsi çok iyi dedi. 2 3 olayından ziyade tutuması önemli. CC olup tutanlar var okuyoruzayy hadi inşallah güzel sonuçları alırsın tatlım hakkında hyrlısı olsunbenm aklımı kurcalayan 3aa olması aslında ama hastanedeki doktorum yinede kaliteli oldugunu söylüyor
Tahmin edebiliyorumRabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah 6 seneden sonra görünce inanamıyorum şaka gibi geliyor
Hakkında hayırlısı olsun. Tedavin güzel geçer ve pozitifi görürsün inşaallahMerhabalar,
Uzun süredir takip ettiğim kadınlar kulübü’ne nihayet üye oldum:) bu da ilk mesajım.
31 yaşındayım 2 yıldır süren çalışmalarımız sonucu bebeğimiz olmayınca haziran ayında Medistate Kavacık Oya Gökmen’e gittik. tanımlanamayan infertite mağdurlarındanız. Temmuz ve Eylül ayındaki 2 aşılamamız maalesef olumsuz sonuçlanınca tüp bebek tedavisine başladık. Kasım ayında 4 adet 5aa embriyomuz donduruldu. Bir ay dinlendik. Bir iki güne gelecek adetimle doktora gideceğim ve inşallah ocak ayı içerisinde transferim olacak. Kısaca hikayem bu. İnşallah isteyen bekleyen herkes yavrusuna en kısa sürede kavuşur.
Ay inşallah ya teşekkür ederim gönlüm ferahladı birazYok canım bir daha dolmaz, transferini de etkilemez için rahat olsun, geçmiş olsun
Bariz görünüyor canım, hayırlı olsun, çift miydi tek miydi transferinKızlar selam aralık 14’te transfer oldum. Dayanamayıp bu sabah test yaptım. Sizce var mı ?
Mis gibi çıkmış maşallah devamı da güzelce gelsin inşallahKızlar selam aralık 14’te transfer oldum. Dayanamayıp bu sabah test yaptım. Sizce var mı ?
Bence ordan minik bir şey annesine el sallıyorKızlar selam aralık 14’te transfer oldum. Dayanamayıp bu sabah test yaptım. Sizce var mı ?
Folattro folik asit coraspin ve estrofem başladık. ocakta kontrol sonra sıkıntı olmazsa gün belirlenecek sanırımHangi ilaçlara başladın, transfer hazırlığın nasıl
ayy inşallah canım banada aynısını dedi bnm tüp bebekle normal muayene doktorum ayrı profa gidiyorum normalde o istemedi tek embriyo transferi olmamı ameliyatta oldun skntı kalmadı aşılama deneyelm ilk sonra olmazsa sil baştan tekrar deneriz tüp bebeği dedi. bnde ona söylemeden gidip yaptırcam o bebeği sonuçta aşılama normal ilişki gibi. ama tüp bebekte elimde hazır bir embriyo var onu kullanırım daha mantıklı geliyorYani benden 3 tane toplanmıştı 5. Güne gitti hepsi 2 tane 5aa 1 tane 2aa var ama embiryolog hepsi çok iyi dedi. 2 3 olayından ziyade tutuması önemli. CC olup tutanlar var okuyoruzdoktor iyi dediyse sorun yoktur
Tekti canım erken diye yapmıyım dedim ama dayanamadımBariz görünüyor canım, hayırlı olsun, çift miydi tek miydi transferin
Amin inşaallahh isteyen herkese rabbim nasip etsinMis gibi çıkmış maşallah devamı da güzelce gelsin inşallah
Oo maşallahKızlar selam aralık 14’te transfer oldum. Dayanamayıp bu sabah test yaptım. Sizce var mı ?
Maşallah hayırlı olsun cnm gözünüz aydınKızlar selam aralık 14’te transfer oldum. Dayanamayıp bu sabah test yaptım. Sizce var mı ?
Allah razı olsun inşaallah sorunsuz herşeyini görürüzMaşallah hayırlı olsun cnm gözünüz aydın
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu acaba ? Belirtiniz var mıydıKızlar selam aralık 14’te transfer oldum. Dayanamayıp bu sabah test yaptım. Sizce var mı ?
Amin insallahHayırlı olsun canım, bebeklerin karnında, tutunsunlar büyüsünler inşallah, sağlıkla gelsinler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?