- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.741
Bende 3dort gunnkalirim diye düşünüyordum otelde o zaman kalmak ve riske atmamak gerek aynı bende sizin gibi 1saat havaalanı için 1saat 15 uçak sonrada 2saat yol gideceğim sizinkiyle aynı olacak yani 48 saat hiç kalkmadinizmi birde transfer olunca masadan hemen kalkiliyormu önceki tedavimde beni hemen kaldırmışlar di su gibi birşey aktı o anda hala sklimda keşke az yatirsalardi diye40 dk hava alanına gitmek için taksiyle seyahat 1saat .30 dk uçak yolculuğu ondan sonrada kendi arabamızla 3 saate yakın daha yol geldik. Doktoruma sormultum ne zaman yola cıkabilirim diye 48 saat önemli demişti. Bende 63. Saate çıkmıştım şükür pozitifi aldık yolda dıkkatlı olmuştum çok
Tabiki soracağım tatlım olmadi gelir sende kalırımDr'una sor canım. Uçakla araba yolculuğu bir değil. Arabada sarsma var. Uçakla her yer en fazla 2 saat. Çok uzun bir yolculuk değil yani.
Evet dondurulmuştu canım benım çatlatmanın etkisi 12 günde bitiyoeCanım senin ki dondurulmuştu dimi , benim taze olunca çatlatma etkisi diye düşündüm ama Bugün düne göre daha koyu çıktı ve hemen belirdi bu sefer
Canım benı hemen yanda sedye vardı tam doğrulmadan oraya geçtim sonra odaya görütduler ordada sedyeden yine aynı şekilde doğruşmeadan yatağa geçtim. Yarım saat sonra tuvalete kalktım çok sıkışmıştım çünkü 2 kez gittim 1 saat içinde taksiye binip otele gittim yollarda sarstı benı taksı şükür bişey olmamış sonra da o gun ful yattım 15 20 dk yutudum sadece çbur gunde genelde dinledim sonrakı gun yola cıktımBende 3dort gunnkalirim diye düşünüyordum otelde o zaman kalmak ve riske atmamak gerek aynı bende sizin gibi 1saat havaalanı için 1saat 15 uçak sonrada 2saat yol gideceğim sizinkiyle aynı olacak yani 48 saat hiç kalkmadinizmi birde transfer olunca masadan hemen kalkiliyormu önceki tedavimde beni hemen kaldırmışlar di su gibi birşey aktı o anda hala sklimda keşke az 1yatirsalardi diy
Aynen valla kalkarsam duser gıbı gelıyordu
Bak nasıl bildimAynen cem bey
Hadi hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişin canımFolattro folik asit coraspin ve estrofem başladık. ocakta kontrol sonra sıkıntı olmazsa gün belirlenecek sanırım
Maşallah güzel çıkmış erken olmasına rağmen, darısı kanda yüksek çıkmasına inşallah canımmTekti canım erken diye yapmıyım dedim ama dayanamadım
Tamam canım bilgilendirme için sağolEvet dondurulmuştu canım benım çatlatmanın etkisi 12 günde bitiyoe
Canım benı hemen yanda sedye vardı tam doğrulmadan oraya geçtim sonra odaya görütduler ordada sedyeden yine aynı şekilde doğruşmeadan yatağa geçtim. Yarım saat sonra tuvalete kalktım çok sıkışmıştım çünkü 2 kez gittim 1 saat içinde taksiye binip otele gittim yollarda sarstı benı taksı şükür bişey olmamış sonra da o gun ful yattım 15 20 dk yutudum sadece çbur gunde genelde dinledim sonrakı gun yola cıktım
Kacingun gün embriyosuBanada esım 10 gunden once test yapmak yok dedı21 Aralık transfer 4 ocak test gunu yazmıslar neden bilemedim
Aynıı gün transferr olmuşuzzBanada esım 10 gunden once test yapmak yok dedı21 Aralık transfer 4 ocak test gunu yazmıslar neden bilemedim
Tabiki soracağım tatlım olmadi gelir sende kalırım
Teşekkürler tatlım ay çok güzel platform her şehirden arkadaş vargel canım gel
Benim adet dizi çeviriyor resmen yılan hikayesi diyeTeşekkürler tatlım ay çok güzel platform her şehirden arkadaş varne yaptın senin adet ne zaman gelecek
Benim adet dizi çeviriyor resmen yılan hikayesi diyegelen giden yok dr'uma yazdım yönlendirsin beni. 8,9 gün geçti. Söktürücü verir herhalde bilemedim
Transfer dun oldu bugun 1. Günü evde dinleniyorum oyleŞuan ne durumdasin kacingun transferin
Hep esprili neseli doktor hep destek oluyor sagolsunBak nasıl bildim
Bende de gelen giden yokBenim adet dizi çeviriyor resmen yılan hikayesi diyegelen giden yok dr'uma yazdım yönlendirsin beni. 8,9 gün geçti. Söktürücü verir herhalde bilemedim
Ben gülüşüne hastayımHep esprili neseli doktor hep destek oluyor sagolsun
Ayyynısını yaşadım. Normalde düzenli olan adetim 11 gün sonra geldi. Rahatlatıcı bir müzik açıp vücudumdaki tüm kasları gevşettim. Nefes egzersizi yaptım. Zihnimi rahatlattım. Normalde hiç yapmam böyle şeyler, bedenim de şaşırdı ve adet sökülüverdiBenim adet dizi çeviriyor resmen yılan hikayesi diyegelen giden yok dr'uma yazdım yönlendirsin beni. 8,9 gün geçti. Söktürücü verir herhalde bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?