Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bende 3dort gunnkalirim diye düşünüyordum otelde o zaman kalmak ve riske atmamak gerek aynı bende sizin gibi 1saat havaalanı için 1saat 15 uçak sonrada 2saat yol gideceğim sizinkiyle aynı olacak yani 48 saat hiç kalkmadinizmi birde transfer olunca masadan hemen kalkiliyormu önceki tedavimde beni hemen kaldırmışlar di su gibi birşey aktı o anda hala sklimda keşke az yatirsalardi diye

Canım senin ki dondurulmuştu dimi , benim taze olunca çatlatma etkisi diye düşündüm ama Bugün düne göre daha koyu çıktı ve hemen belirdi bu sefer
Evet dondurulmuştu canım benım çatlatmanın etkisi 12 günde bitiyoe
Canım benı hemen yanda sedye vardı tam doğrulmadan oraya geçtim sonra odaya görütduler ordada sedyeden yine aynı şekilde doğruşmeadan yatağa geçtim. Yarım saat sonra tuvalete kalktım çok sıkışmıştım çünkü 2 kez gittim 1 saat içinde taksiye binip otele gittim yollarda sarstı benı taksı şükür bişey olmamış sonra da o gun ful yattım 15 20 dk yutudum sadece çbur gunde genelde dinledim sonrakı gun yola cıktım

Tamam canım bilgilendirme için sağol

Teşekkürler tatlım ay çok güzel platform her şehirden arkadaş varne yaptın senin adet ne zaman gelecek
Benim adet dizi çeviriyor resmen yılan hikayesi diye gelen giden yok dr'uma yazdım yönlendirsin beni. 8,9 gün geçti. Söktürücü verir herhalde bilemedim

Benim adet dizi çeviriyor resmen yılan hikayesi diye gelen giden yok dr'uma yazdım yönlendirsin beni. 8,9 gün geçti. Söktürücü verir herhalde bilemedim
Adaçayı söktürür derler bir dene istersen senin kaç embriyon var şuan kaç yumurtan olduydu?

Ayyynısını yaşadım. Normalde düzenli olan adetim 11 gün sonra geldi. Rahatlatıcı bir müzik açıp vücudumdaki tüm kasları gevşettim. Nefes egzersizi yaptım. Zihnimi rahatlattım. Normalde hiç yapmam böyle şeyler, bedenim de şaşırdı ve adet sökülüverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…