- 24 Ekim 2019
- 64
- 38
- 8
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.761
Amiinn hepimizin minişleri gelsin inşallah 2021 hepimize uğurlu gelir dilerim allahtanHadi hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişin canım
Benimde bu ikinci gecikti 10 gün bence hiç ilaç alma rahim kendi döngüsüyle olacaktır zaten. Bende olmadıkça stres yaptım. Tam amaaann yılbaşından sonraya kaldım kesin salla dedim ve oldum. maydanoz kekik filan ye biraz etki eder.Benim adet dizi çeviriyor resmen yılan hikayesi diyegelen giden yok dr'uma yazdım yönlendirsin beni. 8,9 gün geçti. Söktürücü verir herhalde bilemedim
Kaçıncı gün embriyosu canım erken daha üzülmeKızlar bende dayanamadım test almıştım 15 aralık saat 16.00da transfer olmuştum şimdiki idrarla testi denedim çıkmaması normal mi üzülmeli miyim hiç yok ikinci çizgierken gebelik testi de aldımda onu daha yapmadım 10cu güne yakın yaparım demiştim
5.gün embriyosu 7.gün beta hcg salgılanmaya başlıyor ya ondan endişelendimKaçıncı gün embriyosu canım erken daha üzülme
2 gün sonra sabah ilk idrarla yap canım .Daha yeni beta salgılıyor normal testte çıkmama ihtimali yüksek5.gün embriyosu 7.gün beta hcg salgılanmaya başlıyor ya ondan endişelendim
Tamam canım öyle yapayım artık hayırlısı2 gün sonra sabah ilk idrarla yap canım .Daha yeni beta salgılıyor normal testte çıkmama ihtimali yüksek
Üzülme canım, belki geç tutunmuştur, herkesin aynı olacak diye bişey yok. Yarın sabah ilk idrarla erken gebelik yap bakalım bi deKızlar bende dayanamadım test almıştım 15 aralık saat 16.00da transfer olmuştum şimdiki idrarla testi denedim çıkmaması normal mi üzülmeli miyim hiç yok ikinci çizgierken gebelik testi de aldımda onu daha yapmadım 10cu güne yakın yaparım demiştim
Kızlar bhcg baktırdım 42,1 çıktı normal mi senceKızlar selam aralık 14’te transfer oldum. Dayanamayıp bu sabah test yaptım. Sizce var mı ?
Seninle aynı tarihte transferi olan arkadaşlardan kan testi yaptıranlar vardı sanki kızlar sizin değer nelerdiKızlar bhcg baktırdım 42,1 çıktı normal mi sence
Endişelenme daha 6.gün yeni bitti stres yapma Erken gebelik testini 2 gün sonra yaparsın inşallahKızlar bende dayanamadım test almıştım 15 aralık saat 16.00da transfer olmuştum şimdiki idrarla testi denedim çıkmaması normal mi üzülmeli miyim hiç yok ikinci çizgierken gebelik testi de aldımda onu daha yapmadım 10cu güne yakın yaparım demiştim
Kaçıncı gününüz bugünKızlar bhcg baktırdım 42,1 çıktı normal mi sence
42 beta gebeliğin olduğunu gösterir, kaçıncı günündü, idrarda da çıkmıştı sanırım seninkiKızlar bhcg baktırdım 42,1 çıktı normal mi sence
Gozun aydin canim cok sukurrr icim rahatladi
Tamam canım silik falan da cıkmayınca endişe kapladı içimi desteğin için teşekkür ederimEndişelenme daha 6.gün yeni bitti stres yapma Erken gebelik testini 2 gün sonra yaparsın inşallah
8.gun icin super benceKızlar bhcg baktırdım 42,1 çıktı normal mi sence
Canım allah razı olsun çok sağol Rabbim isteyen herkese nasip etsinGozun aydin canim cok sukurrr icim rahatladikac gundur takip edemiyorum burayi cok mutlu oldum suan darisi diger arkadaslara inshaAllah
Benim 20,75 bence degerin gayet guzel. Kac tane embriyoyduKızlar bhcg baktırdım 42,1 çıktı normal mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?