Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Adaçayı söktürür derler bir dene istersen senin kaç embriyon var şuan kaç yumurtan olduydu?
Ondan da içtim dün. Bu akşam da tarçın deniycem. Nasıl daha önce aklıma gelmedi 11 yumurtam toplanmıştı. 8 tanesi işleme alındı. 8'i döllendi. 4 tanesi blast oldu, buzlukta bekliyor dondurmalarım

Bende de gelen giden yok ben daha aramadım doktor dönüş yaptığında bilgi verir misin?
2 3 gün daha bekleyelim. Olmazsa söktürücü reçete ederiz yazmış canım. Senin kaç gün geçti? Ben şimdi tarçınyedim sahi çok etkili bir yöntem. Adetliyken kullanınca da çok rahat söktürüyor. 1 çay kaşığı tarçını ağzına alıp, üstüne de bi barsak su içiyorsun. Dr'a yazacaksan önce test yap. Çünkü garantilemek için istiyor.

O kadar gerginim ki anca işinin ehli biri masaj yaparsa gevşerim. Müzik falan paklamaz beni bugün de tarçın denedim bakalım. Dr 2 3 gün daha bekleyelim dedi. Ama mümkün olurum. Arkadaş da adet söktürücü videosu attı ama gece yapamadım. Kulübe girilmiyordu akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…