- 20 Mart 2019
- 62
- 70
- 18
- 30
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.781
Transferden sonra 8. GünKaçıncı gününüz bugün
Transfer sonrası 8. Gün42 beta gebeliğin olduğunu gösterir, kaçıncı günündü, idrarda da çıkmıştı sanırım seninki
Bi tarafım umutlan hersey güzel olacak diyo diğer tarafım umutlanma üzülürsün diyo hafta Salı test günüm bekliyorumTransferden sonraki 1 gun bitti cok sukur heyecanla beklıyorum sizler nasıl geçiriyorsunuz gunlerı
Bir tane 3. Gün embriyosuBenim 20,75 bence degerin gayet guzel. Kac tane embriyoydu
Bek ve kasık ağrısı vardı. 3. Gün embriyosuHayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu acaba ? Belirtiniz var mıydı
Ona rağmen gayet iyi değerBir tane 3. Gün embriyosu
Ay bende de durum aynı.Bi tarafım umutlan hersey güzel olacak diyo diğer tarafım umutlanma üzülürsün diyo hafta Salı test günüm bekliyorum
Ondan da içtim dün. Bu akşam da tarçın deniycem. Nasıl daha önce aklıma gelmediAdaçayı söktürür derler bir dene istersen senin kaç embriyon var şuan kaç yumurtan olduydu?
Hayırlı olsun. Çok normal bu ağrılar . 1 hafta devam eder. Herkeste olan ağrılar.Kizlar dün transferim oldu bugün bel ve kasik ağrılarım var sizce normal mi yoksa ben gereksiz yere evham yapıyorum
Yok daha değildir adet filan o sancı işlem yapılıyo bi sürü ilaçlar iğneler derken ondan oluyo benceAy bende de durum aynı.sancı oluyor arada adet mi başka şey mi anlayamıyorum
2 3 gün daha bekleyelim. Olmazsa söktürücü reçete ederiz yazmış canım. Senin kaç gün geçti? Ben şimdi tarçınyedim sahi çok etkili bir yöntem. Adetliyken kullanınca da çok rahat söktürüyor. 1 çay kaşığı tarçını ağzına alıp, üstüne de bi barsak su içiyorsun. Dr'a yazacaksan önce test yap. Çünkü garantilemek için istiyor.Bende de gelen giden yokben daha aramadım doktor dönüş yaptığında bilgi verir misin?
O kadar gerginim ki anca işinin ehli biri masaj yaparsa gevşerim. Müzik falan paklamaz beniAyyynısını yaşadım. Normalde düzenli olan adetim 11 gün sonra geldi. Rahatlatıcı bir müzik açıp vücudumdaki tüm kasları gevşettim. Nefes egzersizi yaptım. Zihnimi rahatlattım. Normalde hiç yapmam böyle şeyler, bedenim de şaşırdı ve adet sökülüverdi
Ohooo cok iyi canim ya. 1 tane 5.gun embryosu 7.gun 20,75 dusun. Iki gun sonra tekrarla. Insallah degerlerimiz artar hepimizinBir tane 3. Gün embriyosu
Kız benim bat a 4 gün var ondan korkuyorumYok daha değildir adet filan o sancı işlem yapılıyo bi sürü ilaçlar iğneler derken ondan oluyo bence
Dondurulmuş embriyo muydu seninKız benim bat a 4 gün var ondan korkuyorum
3. Gün embriyosuna göre güzel benceBir tane 3. Gün embriyosu
Hayırlı olsun canım, ne aşamadasın, iğneyle yumurta büyütme miMerhabalar ; sizler önceden tanışıyorsunuz sanırım :) Bende bu yolculuğa bugün başladım.Sizlere katılabilir miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?