Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kız bişey dicem ben regl beklerken ne zaman çay demlesem ardından hemen kanamam başlar tetikliyor heralde bişeyleri, tavsiye ederim yani şöyle essahlı çay koy sen kendine

Ben normalde de pek ilaç içen biri değilim. Aksilik olduğunu düşündüm çünkü benim saat gibidir adetim. Tam gününde olur hep. Ondam sıkıntı yaptım. Kekik çayı yaptım dünde ada çayı içtim. Bugün de tarçın denedim. Bakalım bekliyoruz

5.gün embriyosu 7.gün beta hcg salgılanmaya başlıyor ya ondan endişelendim
Ama ilk idrar değil dimi ? Canım tek embriyoysa hemen çıkmıyor en iyi ilk idrarda belli oluyor ben çift çizgi gördüğüm günün akşamı tekrar yaptım çizgi yok denecek kadar azaldı sabah akşam yapılan test çok farklı oluyor keşke bu saatte yapıp moralini bozmasaydın

Yok ilk idrar değil saat 2 gibi yaptım öğlen, İşte dayanamadım kendi moralimi bozdum canım perşembe sabah yapayım erken gebelik testi diyorum

Kız bişey dicem ben regl beklerken ne zaman çay demlesem ardından hemen kanamam başlar tetikliyor heralde bişeyleri, tavsiye ederim yani şöyle essahlı çay koy sen kendine
Benim de öyle oluyo normalde ama o da çözüm olmuyor malesef tabii bu bahaneyle çay içmeye devam

Yok ilk idrar değil saat 2 gibi yaptım öğlen, İşte dayanamadım kendi moralimi bozdum canım perşembe sabah yapayım erken gebelik testi diyorum
Aynen canım sabah ilk idrarla yap mutlaka böyle başlarındayken sıvı alımı etkiliyor idrarı Allahım gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…