- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.801
Kız bişey dicem ben regl beklerken ne zaman çay demlesem ardından hemen kanamam başlarO kadar gerginim ki anca işinin ehli biri masaj yaparsa gevşerim. Müzik falan paklamaz benibugün de tarçın denedim bakalım. Dr 2 3 gün daha bekleyelim dedi. Ama mümkün olurum. Arkadaş da adet söktürücü videosu attı ama gece yapamadım. Kulübe girilmiyordu akşam.
Bebişten olabilir miiiKizlar, bu ilaclar ishat acici mi? Ben hep yemek yiyorum
Aynen o duygulardyım kiminin karnı agrırmıs kiminin beli agrırmıs bende tık yokBi tarafım umutlan hersey güzel olacak diyo diğer tarafım umutlanma üzülürsün diyo hafta Salı test günüm bekliyorum
Bel agrisi baskada tik yok :)pozitif cikan bayanlarherhangi bir belirtiniz var mi, varsa neler?
Aaa, bunu bilmiyordumBebişten olabilir miiibebek beta salgılarken anne de enerji harcar diye duymuştum bi yerde, o büyüdükçe sana yemek yediriyor
Bende bel agrisi, göslerim ve ilk iki gun biraz adet sancisi!pozitif cikan bayanlarherhangi bir belirtiniz var mi, varsa neler?
Ben normalde de pek ilaç içen biri değilim. Aksilik olduğunu düşündüm çünkü benim saat gibidir adetim. Tam gününde olur hep. Ondam sıkıntı yaptım. Kekik çayı yaptım dünde ada çayı içtim. Bugün de tarçın denedim. Bakalım bekliyoruzBenimde bu ikinci gecikti 10 gün bence hiç ilaç alma rahim kendi döngüsüyle olacaktır zaten. Bende olmadıkça stres yaptım. Tam amaaann yılbaşından sonraya kaldım kesin salla dedim ve oldum. maydanoz kekik filan ye biraz etki eder.
Bende de bel ağrısı göğüs hassasiyeti var ama bugün 7.gün öğlen yaptıgım test negatif cıktı bence belirtiler belirleyici değil herkeste farklı belirti süreciBel agrisi baskada tik yok :)
Ama ilk idrar değil dimi ? Canım tek embriyoysa hemen çıkmıyor en iyi ilk idrarda belli oluyor ben çift çizgi gördüğüm günün akşamı tekrar yaptım çizgi yok denecek kadar azaldı sabah akşam yapılan test çok farklı oluyor keşke bu saatte yapıp moralini bozmasaydın5.gün embriyosu 7.gün beta hcg salgılanmaya başlıyor ya ondan endişelendim
Bende hiç bir belirti yokNapiyirsunuz kizlar hamile kalan arjadaslar belirtileri yazin bakemmm
Yok ilk idrar değil saat 2 gibi yaptım öğlen, İşte dayanamadım kendi moralimi bozdum canım perşembe sabah yapayım erken gebelik testi diyorumAma ilk idrar değil dimi ? Canım tek embriyoysa hemen çıkmıyor en iyi ilk idrarda belli oluyor ben çift çizgi gördüğüm günün akşamı tekrar yaptım çizgi yok denecek kadar azaldı sabah akşam yapılan test çok farklı oluyor keşke bu saatte yapıp moralini bozmasaydın
Bende bel agrisi ve göslerde biraz hassasiyet oldu. Adet sancisi ilk iki gun, sonra kalmadi, ama 8 gun adet sancisi ve kanama olduNapiyirsunuz kizlar hamile kalan arjadaslar belirtileri yazin bakemmm
Beybisi adet sancılarını aynen yaşıyorsun zaten panik yapma ben yaşadım üstüne bide yerleşme kanaması olduKız benim bat a 4 gün var ondan korkuyorum
Benim de öyle oluyo normaldeKız bişey dicem ben regl beklerken ne zaman çay demlesem ardından hemen kanamam başlartetikliyor heralde bişeyleri, tavsiye ederim yani şöyle essahlı çay koy sen kendine
Aynen canım sabah ilk idrarla yap mutlaka böyle başlarındayken sıvı alımı etkiliyor idrarı Allahım gönlüne göre versinYok ilk idrar değil saat 2 gibi yaptım öğlen, İşte dayanamadım kendi moralimi bozdum canım perşembe sabah yapayım erken gebelik testi diyorum
Bende resmen doymuyorum sürekli açım ya buzdolabıyla bakışıp duruyorumKizlar, bu ilaclar ishat acici mi? Ben hep yemek yiyorum
Teşekkür ederim canım amin hepinize inşallahAynen canım sabah ilk idrarla yap mutlaka böyle başlarındayken sıvı alımı etkiliyor idrarı Allahım gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?