- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.821
İnşallah bu emeklerle değer tutmuşturBende aynı sekilde yaptım oyle sıkısmıstım ki anlatamam 30 dk dolsun diye bekledim sonra Bı 30 dk daha yattım
Hahaha, ben sabah saat 6 kalkip yemek yiyorum, yine yatiyorum sonra saat 9/10 gibi yine yemek yiyorum ...Bende resmen doymuyorum sürekli açım ya buzdolabıyla bakışıp duruyorum
Merak ettiğim için yazdım acaba tutsun diye size ilaç mı verdiler ama bize verilmedi
Aynen valla böyle giderse sağlam kilo alırızHahaha, ben sabah saat 6 kalkip yemek yiyorum, yine yatiyorum sonra saat 9/10 gibi yine yemek yiyorum ...gunumuz böyle, yemekten bir saat sonra benim karnim resmen bagiriyor
İnşaallah zaten cuma günü hastaneden çağırıyorlar test içinOhooo cok iyi canim ya. 1 tane 5.gun embryosu 7.gun 20,75 dusun. Iki gun sonra tekrarla. Insallah degerlerimiz artar hepimizin
Walla bende dayanamiyorum, ben ilaclardan sanmistim ama degilmisAynen valla böyle giderse sağlam kilo alırızgece açlıktan uyanıyorum sonra bişey yemeden geri dalamıyorum son 2 gündür
Neden ac geziyorsun? Ben dayanamamBende saat 12 ye kadar aç aç bekliyorum birtek vitaminleri alıyorum
Bugün ki kahvaltim kereviz dilimi 2 adet çiğ
Çiğ badem
Öğlen badem sütlü kafeinsiz latte
Akşam balık salata mantar
Ben baya aç geciriyorum
Ay kız kan da mı verdin? Canın çıkmasınBenim 20,75 bence degerin gayet guzel. Kac tane embriyoydu
Transfer gunumuz ayni canim, insallah hayirli haberler alirsinPlutonMerkez selam benide listeye ekler misiniz
12aralik 3. Gün embriyosu 2 adet transfer.oldum
24 Aralık kan verecegim heyecanla bekliyorum
Embriyolarını profil yapmışsın çok tatlışNapiyirsunuz kizlar hamile kalan arjadaslar belirtileri yazin bakemmm
Aaa neden öyle kiBende saat 12 ye kadar aç aç bekliyorum birtek vitaminleri alıyorum
Bugün ki kahvaltim kereviz dilimi 2 adet çiğ
Çiğ badem
Öğlen badem sütlü kafeinsiz latte
Akşam balık salata mantar
Ben baya aç geciriyorum
Evet canım 2 ay bekledimDondurulmuş embriyo muydu senin
Şnş canım yaBeybisi adet sancılarını aynen yaşıyorsun zaten panik yapma ben yaşadım üstüne bide yerleşme kanaması oldu
Benimde az önce kahve rengi çizgi şeklinde kulotta lekelenme oldu fitili taktım hemen ama bakalım iyi mi kötümü bilemedimTransfer gunumuz ayni canim, insallah hayirli haberler alirsin
canim sen test yapmadin mi hic?Benimde az önce kahve rengi çizgi şeklinde kulotta lekelenme oldu fitili taktım hemen ama bakalım iyi mi kötümü bilemediminşallah dusmezler
Hiç yapmadım kan vermeyi bekliyorum gerek yok gibi geldicanim sen test yapmadin mi hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?