- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.841
Yok insallah yerlesme kanamasidir! Bendende geldi iki gun önceBenimde az önce kahve rengi çizgi şeklinde kulotta lekelenme oldu fitili taktım hemen ama bakalım iyi mi kötümü bilemediminşallah dusmezler
En iyisi ben yarın kan veriyimYok insallah yerlesme kanamasidir! Bendende geldi iki gun önce
Ver canim, en son ne zaman vermistin?En iyisi ben yarın kan veriyim
Tüp bebek öncesi yumurtalar toplenirkenVer canim, en son ne zaman vermistin?
canm ya soylemediler daha dogrusu bn srmayi unuttum ama 5. gubmn embryosu cok güzel diye konuayrlardi transfer aninda embryologla doktrumEmbriyolarını profil yapmışsın çok tatlışkaçmış kaliteleri?
Birazcık eliminasyon diyeti baklagil un şeker v,Aaa neden öyle ki
Canim nasilsin yazamadim biturlu sana hayirli olsun transferinNapiyirsunuz kizlar hamile kalan arjadaslar belirtileri yazin bakemmm
Ay çok zor ya bana da karbonhidratı olabildiğince azalt dediler de senin liste çok acımasız geldi banaBirazcık eliminasyon diyeti baklagil un şeker v,
.s yok
Gayet güzel endiselenmeyin kat kat artsın sayılarınız her geçen günTransferden sonra 8. Gün
Amin insallahİnşallah bu emeklerle değer tutmuştur
Şeker tuzlu unlu şeyler yasakAy çok zor ya bana da karbonhidratı olabildiğince azalt dediler de senin liste çok acımasız geldi bana
Galiba 1500 3000 diye biliyorum ama en guzeli keseyi 5.hafta gormek yolk kesesi ozaman daha net gozukuyorKizlar beta ne kadar olmasi gerekiyor kesenin görunmesiycin?
İnşlhh pozitifi alırsın cnmPlutonMerkez selam benide listeye ekler misiniz
12aralik 3. Gün embriyosu 2 adet transfer.oldum
24 Aralık kan verecegim heyecanla bekliyorum
Yani transferden sonra hic test yapmadin mi? Kan test veya idrar testi?Tüp bebek öncesi yumurtalar toplenirken
yaaaa yerim seninn motive ve moreli bol yüksekten uçan mesajini ya biliyor musun ogluma dayisi dediki annenin karninda ne var dedi bebekler var dedi bilmiyorda ha soylemedim hic 1 tane yada 2 tane kardesin var oglum diye birden boyle söyledi zaten kendi bir melek umut oldu bunu soylemesi belki de allh hissettrdi ogluma allahim nasip etsin insallah sag saglim kucagimiza da almayi aminCanim nasilsin yazamadim biturlu sana hayirli olsun transferinAllahim yavruna kardes veya kardesler nasib etsin kucagina al sagliklica Soyle guzel bir ziyafet cekelim pozitifi gorunce
Sen nerlerdesinnn bakemİnşlhh pozitifi alırsın cnm)eklisin zaten
Evet kan testini 24. De yapmamı soyledilerYani transferden sonra hic test yapmadin mi? Kan test veya idrar testi?
yaaaSen nerlerdesinnn bakem
Teşekkürler bakalım yarın kan vericemİnşlhh pozitifi alırsın cnm)eklisin zaten
Aslında bu diyeti hamilr kalmadan öncede yapıyordum şimdi eşimin doktoruda onu diyete sokunca supper oldu evde 2 kişi aynı seyleri yiyince süper oluyorAy çok zor ya bana da karbonhidratı olabildiğince azalt dediler de senin liste çok acımasız geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?