Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Amin canim nekadar guzell Rabbimin izniyle olucak bak herzaman pozitif olmak nekadar onemli evladinda hissetmis sana yazamadim ya icime dert oldu ama emin olki dua ettim canim inshaAllah kabul olur ve guzel haberlerini duyariz en kisa zamanda smdi bekleme zamani

1 haftadan sonra saymayı bıraktım adacayı falan içerim bende şimdi Covit falan olduk yoruldu herhalde bünye bunda da bir hayır vardır gelir elbet

helal olsun valla ben asla dayanamazdim. herhangi bi belirti varmiydi canim yazdiysan gormedim
Göğüste te şişme meme ucu buyuyme baş agrisi kasıkta çekme v.s ama şu an kahve çizgi leke oldu biraz üzgünüm tabii bakalım yarın kan vericem

1 haftadan sonra saymayı bıraktım adacayı falan içerim bende şimdi Covit falan olduk yoruldu herhalde bünye bunda da bir hayır vardır gelir elbet
Gebelik testi yap baştan. Sonra da aç karnına bi çay kaşığı tarçın al ağzına. Az dolandır ağzında. Sonra da bir bardak su iç gitsin. bu acayip rahatlatıyor. Nasıl aklıma gelmedi bu zamana kadar pes yani bana

Bugün market alışverişi yaptım 2 bez çanta çok ağırdı ondan lekelenme olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…