- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.861
Iyi dayandin canimEvet kan testini 24. De yapmamı soylediler
Yrn mı test günün anamm heyecan basmıştır seniiiTeşekkürler bakalım yarın kan vericem
o hormonlarini tepikleyimde kendine gelsin biran once vananin agzi aclsin doktora git hadiii seni bekliyokkkyaaaburalardayım bebitom regl dönemi başlıcak böle bi keyfsizlik vr üzerimde hormonlarım depreşti gene .
Amin canim nekadar guzell Rabbimin izniyle olucak bak herzaman pozitif olmak nekadar onemli evladinda hissetmisyaaaa yerim seninn motive ve moreli bol yüksekten uçan mesajini ya biliyor musun ogluma dayisi dediki annenin karninda ne var dedi bebekler var dedi bilmiyorda ha soylemedim hic 1 tane yada 2 tane kardesin var oglum diye birden boyle söyledi zaten kendi bir melek umut oldu bunu soylemesi belki de allh hissettrdi ogluma allahim nasip etsin insallah sag saglim kucagimiza da almayi amin
Ahaha vana benm açıldımı durmuyor zateno hormonlarini tepikleyimde kendine gelsin biran once vananin agzi aclsin doktora git hadiii seni bekliyokkk
1 haftadan sonra saymayı bıraktım2 3 gün daha bekleyelim. Olmazsa söktürücü reçete ederiz yazmış canım. Senin kaç gün geçti? Ben şimdi tarçınyedim sahi çok etkili bir yöntem. Adetliyken kullanınca da çok rahat söktürüyor. 1 çay kaşığı tarçını ağzına alıp, üstüne de bi barsak su içiyorsun. Dr'a yazacaksan önce test yap. Çünkü garantilemek için istiyor.
Ya işte kahve rengi çizgi oldu kiloyum biraz moralim düşük bakalimYrn mı test günün anamm heyecan basmıştır seniiiya inşlhhh güzel bir değer olurrrr geldin bebeler
Vallaha öyle sabirliyim galibaIyi dayandin canimben transferden 5 gun sonra teste basladim
Kız ben resmen ekmek bile yemiyorum böyle ucundan azıcıkŞeker tuzlu unlu şeyler yasakama kim ne kadar uyuyor
Sana yetiyorsa güzel zaten canım afiyet şifa olsun inşallahAslında bu diyeti hamilr kalmadan öncede yapıyordum şimdi eşimin doktoruda onu diyete sokunca supper oldu evde 2 kişi aynı seyleri yiyince süper oluyor
Çok saol canımHayırlı olsun. Çok normal bu ağrılar . 1 hafta devam eder. Herkeste olan ağrılar.
Kız ben resmen ekmek bile yemiyorum böyle ucundan azıcık
helal olsun valla ben asla dayanamazdim. herhangi bi belirti varmiydi canim yazdiysan gormedimVallaha öyle sabirliyim galiba
O kâğıtta yazıyormuş. Ben de sormadım kendiminkileri. Ordan bakarım artık diyecanm ya soylemediler daha dogrusu bn srmayi unuttum ama 5. gubmn embryosu cok güzel diye konuayrlardi transfer aninda embryologla doktrum
Vallaha herşey bu minnoş için işte neleri canım çekiyorsa yemiyorum yeterli sağlık olsun diyeSana yetiyorsa güzel zaten canım afiyet şifa olsun inşallah
Aşkım başladı mı senin? Ben tarçını içtim. Ufaktan ağrım var. Hadi hayırlısıs
Ahaha vana benm açıldımı durmuyor zaten5gün anam ağlar artık ben kofi mi bekliyom oda gelsn beraber başlıcaz
Göğüste te şişme meme ucu buyuyme baş agrisi kasıkta çekme v.s ama şu an kahve çizgi leke oldu biraz üzgünüm tabii bakalım yarın kan vericemhelal olsun valla ben asla dayanamazdim. herhangi bi belirti varmiydi canim yazdiysan gormedim
Gebelik testi yap baştan. Sonra da aç karnına bi çay kaşığı tarçın al ağzına. Az dolandır ağzında. Sonra da bir bardak su iç gitsin.1 haftadan sonra saymayı bıraktımadacayı falan içerim bende şimdi Covit falan olduk yoruldu herhalde bünye bunda da bir hayır vardır gelir elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?