- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.881
İçine un giren hiç bir şey olmiyyyyyEkmeksizlik zor. Başka çeşit olsa olmaz mı ?
Kahve çizgi derken geçmiş mahları okuyamadım tm bebegım nolduki neden üzgünsün?Ya işte kahve rengi çizgi oldu kiloyum biraz moralim düşük bakalim
aynenn kuzum bekleme zamani bakalim allah razi olsun cnm bnm insallah ya suraya su emojiyi kullanmak nasip olurAmin canim nekadar guzell Rabbimin izniyle olucak bak herzaman pozitif olmak nekadar onemli evladinda hissetmissana yazamadim ya icime dert oldu ama emin olki dua ettim canim inshaAllah kabul olur ve guzel haberlerini duyariz en kisa zamanda smdi bekleme zamani
Bugün market alışverişi yaptım 2 bez çanta çok ağırdı ondan lekelenme olur mu
Dostum sen iyi misin ya iki ağır poşet ne demek sana çok kızmak istiyorum şu an müsaadenleLekelenipte hamile kalan kaç kişi var topikte
allahim ikinizide ayni anda regl etsn insallahs
Ahaha vana benm açıldımı durmuyor zaten5gün anam ağlar artık ben kofi mi bekliyom oda gelsn beraber başlıcaz
Yok kankitom ya 1,2damla lekelenıom 2gündr basıom adaçayını hayıtıAşkım başladı mı senin? Ben tarçını içtim. Ufaktan ağrım var. Hadi hayırlısı
O keyifsizliği bana soryaaaburalardayım bebitom regl dönemi başlıcak böle bi keyfsizlik vr üzerimde hormonlarım depreşti gene .
Aaaaamiiiiiiiiinnnnnnnnnnnallahim ikinizide ayni anda regl etsn insallah
Aminnnallahim ikinizide ayni anda regl etsn insallah
yaa bende değil anormallık ozamn normal demi .dokunsalar küfredecek durumdayımO keyifsizliği bana sor
Nasıl ya ekmektemi yasakİçine un giren hiç bir şey olmiyyyyy
Aşkito karbonhidrat içeren her şeyNasıl ya ekmektemi yasak
Vışşşş zamane anneleri böle işte benm anam garip anam tralada çalısarak,ne bulursa onu yiyerek doğurmuş beniAşkito karbonhidrat içeren her şeytamamen yasak değil ama azalt protein ağırlıklı beslen dediler
Ahh canim kanda da baktirdim bugün canım negatiffGebelik testi yap baştan. Sonra da aç karnına bi çay kaşığı tarçın al ağzına. Az dolandır ağzında. Sonra da bir bardak su iç gitsin.bu acayip rahatlatıyor. Nasıl aklıma gelmedi bu zamana kadar pes yani bana
Canmm üzülme artık olan oldu ocak için bomba gibi hazırlan inşlh bu sefer hamiş olcanAhh canim kanda da baktirdim bugün canım negatiffsabah bu tarçını deneyeceğim teşekkürler
biliyorum kuzum bnm insallah seninde heycanina ortak olalim burada cnm listemiz bu emojiyle dolsun insallahAminnnbenmde transfer kankam var hatta regl transfer hepsi başa baş gidiyor sende pozitifi al inşlh kendm almıs kdr sevincem hiç şüphen olmasın benm melek kuzummmmm
Allahın izniyle canım bu yolda emek veren herkes için duamCanmm üzülme artık olan oldu ocak için bomba gibi hazırlan inşlh bu sefer hamiş olcan
İnşlh bacomm daha yolun başı herkeste alacak bebişi sonrada bol bol goygoy yapçazbiliyorum kuzum bnm insallah seninde heycanina ortak olalim burada cnm listemiz bu emojiyle dolsun insallah
inşlh cano regl günün ne zaman?Allahın izniyle canım bu yolda emek veren herkes için duam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?