Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Vışşşş zamane anneleri böle işte benm anam garip anam tralada çalısarak,ne bulursa onu yiyerek doğurmuş benibu arada karbonhidratla zaten aram yok yırttım hadi
Ay insanın karbonhidratla nasıl arası olmaz makarnalar pilavlar börekler poğaçalar ben karbonhidratsız bir hiçim

Kahve çizgi derken geçmiş mahları okuyamadım tm bebegım nolduki neden üzgünsün?
Kahve rengi leke geldi 1 saat önce hemen fitil progestan koydum böyle kaşık bel ağrısı var şu an normalde bu ağrı bende regli olduğumun 3. Günü olurdu

Dostum sen iyi misin ya iki ağır poşet ne demek sana çok kızmak istiyorum şu an müsaadenle

ben lekelenme yaşadım hala da çok hafif geliyor şimdilik hamileyim inşallah
Taşımam gerekiyordu işte kısa mesafe diye taşıdım ama insanlar neler yapıyor bı poşetle çocuk düşer mi ya nebiliyim yani rahim kapalı bir yer

Taşımam gerekiyordu işte kısa mesafe diye taşıdım ama insanlar neler yapıyor bı poşetle çocuk düşer mi ya nebiliyim yani rahim kapalı bir yer
Yahu biz yattığımız yerden hamile kalmadık dikkat etmemiz gerekiyor en azından bir kaç ay böyle geçecek düşmemiştir aklına da öyle şeyler getirme hemen bende yaşadım kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok şimdi güzelce yat yatağına yarına kadar tuvalet dışında bişeye de kalkma lütfen

Aynen yatıyorum bu minik avokado için nelere katlaniyoruz
Neyse bakalım yarın ola hayırlı ola doyum bende

İnşallah güzel sonuç alırım yarın

Aynen yatıyorum bu minik avokado için nelere katlaniyoruz
Neyse bakalım yarın ola hayırlı ola doyum bende

İnşallah güzel sonuç alırım yarın
İnşallah hemen yaz bize Allah’ın izniyle mutlu geleceksin buraya zaten PlutonMerkez mutsuz gelenleri dövüyor ona göre bak

Ayyy korona çıktı ev gezmeleri de bitti çeşitli çay atıştırmalıkları hepsi yalan oldu
Ay sorma cuma günü hep görüştüğüm arkadaşım gelecek bana oda diyette değil ona bisiler yapicam ben kendime başka atıştırmalık yapicam çok zor oluyor başkaları ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…