- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.901
Ay insanın karbonhidratla nasıl arası olmazVışşşş zamane anneleri böle işte benm anam garip anam tralada çalısarak,ne bulursa onu yiyerek doğurmuş benibu arada karbonhidratla zaten aram yok yırttım hadi
Aşkito karbonhidrat içeren her şeytamamen yasak değil ama azalt protein ağırlıklı beslen dediler
Kahve rengi leke geldi 1 saat önce hemen fitil progestan koydum böyle kaşık bel ağrısı var şu an normalde bu ağrı bende regli olduğumun 3. Günü olurduKahve çizgi derken geçmiş mahları okuyamadım tm bebegım nolduki neden üzgünsün?
Taşımam gerekiyordu işte kısa mesafe diye taşıdım ama insanlar neler yapıyor bı poşetle çocuk düşer mi ya nebiliyim yani rahim kapalı bir yerDostum sen iyi misin ya iki ağır poşet ne demek sana çok kızmak istiyorum şu an müsaadenle
ben lekelenme yaşadım hala da çok hafif geliyor şimdilik hamileyim inşallah
İşte kim neyi severse onla imtihanını gerçekleştiriyorBeni un zorlamıyor da şeker zorluyor ben tatlıcı insanım çikolata tatlı off bi sürü gofreti tek seferde löp yapabilirim tatlılar vs
Yahu biz yattığımız yerden hamile kalmadık dikkat etmemiz gerekiyor en azından bir kaç ay böyle geçecekTaşımam gerekiyordu işte kısa mesafe diye taşıdım ama insanlar neler yapıyor bı poşetle çocuk düşer mi ya nebiliyim yani rahim kapalı bir yer
İşte kim neyi severse onla imtihanını gerçekleştiriyorbende unsuz yapamam hamurişine bayılırım
Yanlız değilsin şekerim bende hep yemek yiyorum hiç boş kalmiyorum sonun ne olucak bilmemKizlar, bu ilaclar ishat acici mi? Ben hep yemek yiyorum
İşte kim neyi severse onla imtihanını gerçekleştiriyorbende unsuz yapamam hamurişine bayılırım
Kendimize yapar yapar yeriz şu dönemleri bi atlatalım daAyyy korona çıktı ev gezmeleri de bitti çeşitli çay atıştırmalıkları hepsi yalan oldu
Walla ben sosial mediyada yemek gördukce agzimin suyu akiyorYanlız değilsin şekerim bende hep yemek yiyorum hiç boş kalmiyorum sonun ne olucak bilmem
Aynen yatıyorumYahu biz yattığımız yerden hamile kalmadık dikkat etmemiz gerekiyor en azından bir kaç ay böyle geçecekdüşmemiştir aklına da öyle şeyler getirme hemen bende yaşadım kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok şimdi güzelce yat yatağına yarına kadar tuvalet dışında bişeye de kalkma lütfen
Yok kız öyle zevkli tatlı hoş olmuyor. Yanına kafa demgi hoş sohbet birileri olacak ki keyfi olsun pehKendimize yapar yapar yeriz şu dönemleri bi atlatalım da
İnşallah hemen yaz bize Allah’ın izniyle mutlu geleceksin buraya zatenAynen yatıyorumbu minik avokado için nelere katlaniyoruz
Neyse bakalım yarın ola hayırlı ola doyum bende
İnşallah güzel sonuç alırım yarın
Ay sorma cuma günü hep görüştüğüm arkadaşım gelecek bana oda diyette değil ona bisiler yapicam ben kendime başka atıştırmalık yapicam çok zor oluyor başkaları ileAyyy korona çıktı ev gezmeleri de bitti çeşitli çay atıştırmalıkları hepsi yalan oldu
O eski günlere daha döner miyiz çok şüpheliyimYok kız öyle zevkli tatlı hoş olmuyor. Yanına kafa demgi hoş sohbet birileri olacak ki keyfi olsun peh
İnşallahİnşallah hemen yaz bize Allah’ın izniyle mutlu geleceksin buraya zatenPlutonMerkez mutsuz gelenleri dövüyor ona göre bak
Döneriz ya aşı çıktı işte her şey düzelecek ama sussuzkalacakmisizO eski günlere daha döner miyiz çok şüpheliyimbu durumda mutlu olmaya bakmak lazım artık
Ay sorma cuma günü hep görüştüğüm arkadaşım gelecek bana oda diyette değil ona bisiler yapicam ben kendime başka atıştırmalık yapicam çok zor oluyor başkaları ile
Kız ağzını hayra aç ya Allah korusunDöneriz ya aşı çıktı işte her şey düzelecek ama sussuzkalacakmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?