- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.921
1 haftadan fazla oldu geçeli canim gelsin diye bekliyoruminşlh cano regl günün ne zaman?
Vallaha ben değil astrologlar diyor zaten 1 senedir ne deseler doğru çıktı napalim önlem almalı şu içinKız ağzını hayra aç ya Allah korusun
HaklısınO eski günlere daha döner miyiz çok şüpheliyimbu durumda mutlu olmaya bakmak lazım artık
ay insallah yaaa ne guzel hayaller rabbim nasio etsin insallahİnşlh bacomm daha yolun başı herkeste alacak bebişi sonrada bol bol goygoy yapçaz
Evet doktorum 7.gun yapmami istedi. Hastalari gebeyse kanda 7.gun ckiyormus. Cok nadir 9.gune aksayan oluyormus. Yarin tkrar kan vericem bakalim katlanmismiAy kız kan da mı verdin? Canın çıkmasındemek ki 20 altında bile idrarda görünüyor. 7. Gün mü yaptin kan testini?
Ne icin gidiyorsun canimDoktora gitmeye 4 gun kaldi, hic bitmek bilemdi bu surec
Ben 4.gun basladim test yapmaya.Bende de bel ağrısı göğüs hassasiyeti var ama bugün 7.gün öğlen yaptıgım test negatif cıktı bence belirtiler belirleyici değil herkeste farklı belirti süreci
Tamam canım haklısın bakalım bekleyelim bi kaç gün sonra tekrar erken gebelik testi yaparım kandan onceBen 4.gun basladim test yapmaya.
Acele etme herkesin idrarina hemen karisiyor diye bisey yok. Kisiden kisiye gore degisiyor. Moralini bozma. Eger bozacaksan o testi gunun gelene kadar yapma. Ben kendimi hazirlamistim her ikisinede. Onun icin yapiyordum ya tutarsa diye
Evet çok teşekkür ederim bu akşam ilk gonal iğnemi yaptım korka korkaHayırlı olsun canım, ne aşamadasın, iğneyle yumurta büyütme mi
Doktora bak genelde hep kacıncı gün embriyosu olursa olsun 12 gün test yapın diye gün veriyorlarEvet doktorum 7.gun yapmami istedi. Hastalari gebeyse kanda 7.gun ckiyormus. Cok nadir 9.gune aksayan oluyormus. Yarin tkrar kan vericem bakalim katlanmismikafadan yaptm sandn dimiiiiiiiii
Bana da 10 gün demiştiDoktora bak genelde hep kacıncı gün embriyosu olursa olsun 12 gün test yapın diye gün veriyorlar
Evet aynen öyleyaa bende değil anormallık ozamn normal demi .dokunsalar küfredecek durumdayım
Ay hadi bakalım hayırlısıYok kankitom ya 1,2damla lekelenıom 2gündr basıom adaçayını hayıtıbenm normalde 24ü günüm ogüne anca sökülürüm senlen başa baş olacak ayrı gayrı kabl etmem
7. Gün test isteyen dr'u da ilk kez duyuyorumEvet doktorum 7.gun yapmami istedi. Hastalari gebeyse kanda 7.gun ckiyormus. Cok nadir 9.gune aksayan oluyormus. Yarin tkrar kan vericem bakalim katlanmismikafadan yaptm sandn dimiiiiiiiii
Hayır ağrısıdır inşKızlar benim belim ağrıyo bugün
Oluyor çekme gibi Ağrı'da oluyor kas çekilmesi gibiHayır ağrısıdır inşya 4. Yada 5. Gün gibi böyle sancı falan yaşadınız mı az önce feci sancı vurdu bi süre devaö etti şimdi de az az devam ediyor
Test gunum benim cumaertesi canimNe icin gidiyorsun canim
Ben cok memnunum doktorumdan. Allah ondan binlerce kere razi olsun. Ablam 10 sene snra onun sayesinde anne oldu. Cok sukur bnde buralara kadar gelebildim. Guvenirim gozum kapaliDoktora bak genelde hep kacıncı gün embriyosu olursa olsun 12 gün test yapın diye gün veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?