Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay kız kan da mı verdin? Canın çıkmasın demek ki 20 altında bile idrarda görünüyor. 7. Gün mü yaptin kan testini?
Evet doktorum 7.gun yapmami istedi. Hastalari gebeyse kanda 7.gun ckiyormus. Cok nadir 9.gune aksayan oluyormus. Yarin tkrar kan vericem bakalim katlanmismi kafadan yaptm sandn dimiiiiiiiii

Bende de bel ağrısı göğüs hassasiyeti var ama bugün 7.gün öğlen yaptıgım test negatif cıktı bence belirtiler belirleyici değil herkeste farklı belirti süreci
Ben 4.gun basladim test yapmaya.
Acele etme herkesin idrarina hemen karisiyor diye bisey yok. Kisiden kisiye gore degisiyor. Moralini bozma. Eger bozacaksan o testi gunun gelene kadar yapma. Ben kendimi hazirlamistim her ikisinede. Onun icin yapiyordum ya tutarsa diye

Tamam canım haklısın bakalım bekleyelim bi kaç gün sonra tekrar erken gebelik testi yaparım kandan once

Hayırlı olsun canım, ne aşamadasın, iğneyle yumurta büyütme mi
Evet çok teşekkür ederim bu akşam ilk gonal iğnemi yaptım korka korka biz tüp bebek aşamasına çok hızlı bir giriş yaptık o yüzden fazla bilgisizim
Rabbim hepimizin niyetlerini güzel sonuçlandırsın inşallah

Vallaha su lekelenme olmasa 24. Kan verecektim ama yarın vericem kan malesef istedikleri kadar beklerdim ama ufff ya neden lekelenme oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…