Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayır ağrısıdır inş ya 4. Yada 5. Gün gibi böyle sancı falan yaşadınız mı az önce feci sancı vurdu bi süre devaö etti şimdi de az az devam ediyor
Yok canım ya benim ani ağrılarım olmadı öyle bugün hafif bel agrım var ayakta durunca daha çok ağrıyo gerçi bugün bat günümdü benim belki ondandır

Taşımam gerekiyordu işte kısa mesafe diye taşıdım ama insanlar neler yapıyor bı poşetle çocuk düşer mi ya nebiliyim yani rahim kapalı bir yer
Düşmez canım tabi ki, tutunduktan sonra düşmesi çok zormuş zaten ama yine de çok zorlama kendini, bu sefer biraz ağrı ya da kanamada acaba ağır taşıdım ondan mı diye endişeleniyoruz

Amin canım emeklerimiz boşa gitmesin inşallah, korkma gonal f le alışıyorsun iğneler vurulmaya, transferden sonraya bile hala iğne vuruluyoruz, o yüzden alıştır kendini, alışıyorsun da zaten, iğnesiz yaşayamaz hale geliyorsun bir süre sonra bebeklerimiz gelsin yeter ki, herşeye katlanıyor insan

Evet aynen öyle bugün eşime dedim ki, ben menopoza girince beni boşa, hiç uğraşma sana da yazık 10 gün gecikmede böyleysem menopozu düşünemiyorum
Ahahahah benmki bana her ay bunu sölüyor regl dönemine giriyom die adam çiçek tatlı almış gelmiş eve Sırf ona sarmayayım die sen düşün nasıl bir terör estiryorum evde

Ahahahah benmki bana her ay bunu sölüyor regl dönemine giriyom die adam çiçek tatlı almış gelmiş eve Sırf ona sarmayayım die sen düşün nasıl bir terör estiryorum evde
Benim ki hiç çiçek almaz. Kebapla tatlı alır napim çiçek yenmiyo

Aynen aynı duruma gelmişiz hayatımda ilk kez böyle oldum ben şok oldum

Ha bide olumlama yap beyninde rahatla bi sal o kadar şeyden sonra gelmesi lazım müjdenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…