- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.941
Yok canım ya benim ani ağrılarım olmadı öyle bugün hafif bel agrım var ayakta durunca daha çok ağrıyo gerçi bugün bat günümdü benim belki ondandırHayır ağrısıdır inşya 4. Yada 5. Gün gibi böyle sancı falan yaşadınız mı az önce feci sancı vurdu bi süre devaö etti şimdi de az az devam ediyor
Oda onun farki7. Gün test isteyen dr'u da ilk kez duyuyorum
Evet çekilme ağrısı gibi yaOluyor çekme gibi Ağrı'da oluyor kas çekilmesi gibi
Düşmez canım tabi ki, tutunduktan sonra düşmesi çok zormuş zatenTaşımam gerekiyordu işte kısa mesafe diye taşıdım ama insanlar neler yapıyor bı poşetle çocuk düşer mi ya nebiliyim yani rahim kapalı bir yer
Amin canım emeklerimiz boşa gitmesin inşallah, korkma gonal f le alışıyorsun iğneler vurulmaya, transferden sonraya bile hala iğne vuruluyoruz, o yüzden alıştır kendini, alışıyorsun da zaten, iğnesiz yaşayamaz hale geliyorsun bir süre sonraEvet çok teşekkür ederim bu akşam ilk gonal iğnemi yaptım korka korkabiz tüp bebek aşamasına çok hızlı bir giriş yaptık o yüzden fazla bilgisizim
Rabbim hepimizin niyetlerini güzel sonuçlandırsın inşallah
Aaa ayıpEvet aynen öylebugün eşime dedim ki, ben menopoza girince beni boşa, hiç uğraşma sana da yazık 10 gün gecikmede böyleysem menopozu düşünemiyorum
Canim cok normal, korkmaKızlar benim belim ağrıyo bugün
Ahah ya bende ne kızartma ne hamur işi ne tatlı ayda yılda bir ben sebze ve proteinAy insanın karbonhidratla nasıl arası olmazmakarnalar pilavlar börekler poğaçalar ben karbonhidratsız bir hiçim
Valla döverim haaaİnşallah hemen yaz bize Allah’ın izniyle mutlu geleceksin buraya zatenPlutonMerkez mutsuz gelenleri dövüyor ona göre bak
Normal cnm ilaçları yeni bıraktın bir kaç güne gelir1 haftadan fazla oldu geçeli canim gelsin diye bekliyorum
Ahahahah benmki bana her ay bunu sölüyor regl dönemine giriyom die adam çiçek tatlı almış gelmiş eve Sırf ona sarmayayım die sen düşün nasıl bir terör estiryorum evdeEvet aynen öylebugün eşime dedim ki, ben menopoza girince beni boşa, hiç uğraşma sana da yazık 10 gün gecikmede böyleysem menopozu düşünemiyorum
Hamılelıgın ilk belirtisi zaten regl sancısı gibi ağrışar çekmwk cnm normal bir belırtıKahve rengi leke geldi 1 saat önce hemen fitil progestan koydum böyle kaşık bel ağrısı var şu an normalde bu ağrı bende regli olduğumun 3. Günü olurdu
Ay sanki onlar 60 yaşından sonra çok çekiliyor daAaa ayıpmenopozumuzu çekemiceklerse yallaaaahhh
Oh ne güzel valla sen ondan 45 kilo geziyon ortalıktaAhah ya bende ne kızartma ne hamur işi ne tatlı ayda yılda bir ben sebze ve proteinotoburum ben
Benim ki hiç çiçek almaz. Kebapla tatlı alırAhahahah benmki bana her ay bunu sölüyor regl dönemine giriyom die adam çiçek tatlı almış gelmiş eve Sırf ona sarmayayım die sen düşün nasıl bir terör estiryorum evde
Haha ohh mis gibi kebapBenim ki hiç çiçek almaz. Kebapla tatlı alırnapim çiçek yenmiyo
Canim cektiHaha ohh mis gibi kebap
Aynen aynı duruma gelmişiz hayatımda ilk kez böyle oldum ben şok oldumBen normalde de pek ilaç içen biri değilim. Aksilik olduğunu düşündüm çünkü benim saat gibidir adetim. Tam gününde olur hep. Ondam sıkıntı yaptım. Kekik çayı yaptım dünde ada çayı içtim. Bugün de tarçın denedim. Bakalım bekliyoruz
Ha bide olumlama yap beyninde rahatla bi sal o kadar şeyden sonra gelmesi lazım müjdeninBen normalde de pek ilaç içen biri değilim. Aksilik olduğunu düşündüm çünkü benim saat gibidir adetim. Tam gününde olur hep. Ondam sıkıntı yaptım. Kekik çayı yaptım dünde ada çayı içtim. Bugün de tarçın denedim. Bakalım bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?