- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.961
Bi kere çiçek almıştı. Sabah kapı çaldı bi baktım bizimki. Uykudan uyandım sac baş dağınık tek göz kapalı. Poşet uzattı bana. Bi açarım bi buket çiçek. Millet çiçekle geldiğini görmesin diye bim poşetine koymuş benim çılgın kocamHaha ohh mis gibi kebap
Sen de mi âdet bekliyorsun?Aynen aynı duruma gelmişiz hayatımda ilk kez böyle oldum ben şok oldum
Bi gelsin göbek atıcamHa bide olumlama yap beyninde rahatla bi sal o kadar şeyden sonra gelmesi lazım müjdenin
Artık böyle şeyler yazmamam lazım dimi? Hamileler var topikteCanim cekti
Oooo kebap yaa gene düşürme aklıma offf olsada yesekBenim ki hiç çiçek almaz. Kebapla tatlı alırnapim çiçek yenmiyo
Yok kiz, sen yaz problem degilArtık böyle şeyler yazmamam lazım dimi? Hamileler var topiktetüh canının çekmesine üzüldüm. Oralarda nerde bulucaksın kebapçı
Tatlı ve kırmızı et vazgeçilmezlerimOooo kebap yaa gene düşürme aklıma offf olsada yesektatlı normalde yemem regl zamanı allhım alllahım tatlı die ölürüm
sınırları regl dönemi bozmak lazım.bi ara nutella bağımlısıydım inanmazssın regl dönemnde 5günde 1büyük boy kavanozu kaşıkla yiyordum daha gecen hafta 30bos kavanoz attım.artık eve sokmuyrm bildiğin bağımlılık yapıyorTatlı ve kırmızı et vazgeçilmezlerimama tatlı da kendimi sınırlıyorum mecbur
Yani 5 günde biter şaşırmadımsınırları regl dönemi bozmak lazım.bi ara nutella bağımlısıydım inanmazssın regl dönemnde 5günde 1büyük boy kavanozu kaşıkla yiyordum daha gecen hafta 30bos kavanoz attım.artık eve sokmuyrm bildiğin bağımlılık yapıyor
Ben lutinus kullanıyodumm çok guzeldi sabah akşam malesef piyasada ve depolarda yokmuş progestana geçtim sorun yok ama sadece çabuk eriyor acele etmek lazımKızlar afedersinizşu progesteron fitilini yaparken zorlanan var mı ?
Hahah evet progestan bir ara kullanmıştım hemen eriyordu. Lutinus un çubuğuna sığmaz demi o? Benim Pendik deki eczacım istemeden önce haber et abla isteyelim kolay bulunmuyor demişti ama buluyorduBen lutinus kullanıyodumm çok guzeldi sabah akşam malesef piyasada ve depolarda yokmuş progestana geçtim sorun yok ama sadece çabuk eriyor acele etmek lazım
Kız progestan kaç para biliyor musunBen lutinus kullanıyodumm çok guzeldi sabah akşam malesef piyasada ve depolarda yokmuş progestana geçtim sorun yok ama sadece çabuk eriyor acele etmek lazımsabah 2 öğlen 2 akşam 2 sen nasıl kullaniyorsun
Yok bebeğim çubuğa sigmiyo küçük geliyoHahah evet progestan bir ara kullanmıştım hemen eriyordu. Lutinus un çubuğuna sığmaz demi o? Benim Pendik deki eczacım istemeden önce haber et abla isteyelim kolay bulunmuyor demişti ama buluyordu
60 tl galiba ama sigorta karsiliyo bilgin olsunKız progestan kaç para biliyor musun
Yok bebeğim çubuğa sigmiyo küçük geliyo
60 tl galiba ama sigorta karsiliyo bilgin olsun
ee bir dönemimiz var ondada hakkımızdırYani 5 günde biter şaşırmadımâdet döneminde ben de yiyorum canim. Vücudumun ihtiyacı var napim aynen biz de almıyoruz krem çikolata. Eve abur cubur hiçbir şey almıyoruz. Beni durdurmanın tek yolu bu adet olunca eli boş gelmez ama
Bulantıların mı başladı canım? Alametler başladı deseneYok kiz, sen yaz problem degilben yemis kadar oluyorum resimlere bakinca! Benim midemde biraz alt ust simdi
Maşallah tatlım gayet güzel kaliteleri ne dediler dondurmalarıninOndan da içtim dün. Bu akşam da tarçın deniycem. Nasıl daha önce aklıma gelmedi11 yumurtam toplanmıştı. 8 tanesi işleme alındı. 8'i döllendi. 4 tanesi blast oldu, buzlukta bekliyor dondurmalarım
Sağlık ocağında mı yazdırıyorsun canım?Yok bebeğim çubuğa sigmiyo küçük geliyo
60 tl galiba ama sigorta karsiliyo bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?