Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Haha ohh mis gibi kebap
Bi kere çiçek almıştı. Sabah kapı çaldı bi baktım bizimki. Uykudan uyandım sac baş dağınık tek göz kapalı. Poşet uzattı bana. Bi açarım bi buket çiçek. Millet çiçekle geldiğini görmesin diye bim poşetine koymuş benim çılgın kocam

Tatlı ve kırmızı et vazgeçilmezlerim ama tatlı da kendimi sınırlıyorum mecbur
sınırları regl dönemi bozmak lazım.bi ara nutella bağımlısıydım inanmazssın regl dönemnde 5günde 1büyük boy kavanozu kaşıkla yiyordum daha gecen hafta 30bos kavanoz attım.artık eve sokmuyrm bildiğin bağımlılık yapıyor

Yani 5 günde biter şaşırmadım âdet döneminde ben de yiyorum canim. Vücudumun ihtiyacı var napim aynen biz de almıyoruz krem çikolata. Eve abur cubur hiçbir şey almıyoruz. Beni durdurmanın tek yolu bu adet olunca eli boş gelmez ama

Kızlar afedersiniz şu progesteron fitilini yaparken zorlanan var mı ?
Ben lutinus kullanıyodumm çok guzeldi sabah akşam malesef piyasada ve depolarda yokmuş progestana geçtim sorun yok ama sadece çabuk eriyor acele etmek lazım sabah 2 öğlen 2 akşam 2 sen nasıl kullaniyorsun

Ben lutinus kullanıyodumm çok guzeldi sabah akşam malesef piyasada ve depolarda yokmuş progestana geçtim sorun yok ama sadece çabuk eriyor acele etmek lazım
Hahah evet progestan bir ara kullanmıştım hemen eriyordu. Lutinus un çubuğuna sığmaz demi o? Benim Pendik deki eczacım istemeden önce haber et abla isteyelim kolay bulunmuyor demişti ama buluyordu

Hahah evet progestan bir ara kullanmıştım hemen eriyordu. Lutinus un çubuğuna sığmaz demi o? Benim Pendik deki eczacım istemeden önce haber et abla isteyelim kolay bulunmuyor demişti ama buluyordu
Yok bebeğim çubuğa sigmiyo küçük geliyo
Kız progestan kaç para biliyor musun
60 tl galiba ama sigorta karsiliyo bilgin olsun

ee bir dönemimiz var ondada hakkımızdıryaaa kofi hadi başlasın artık yaaa skldm beklemekten

Ondan da içtim dün. Bu akşam da tarçın deniycem. Nasıl daha önce aklıma gelmedi 11 yumurtam toplanmıştı. 8 tanesi işleme alındı. 8'i döllendi. 4 tanesi blast oldu, buzlukta bekliyor dondurmalarım
Maşallah tatlım gayet güzel kaliteleri ne dediler dondurmalarınin hadi İnşallah hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…