Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Maşallah tatlım gayet güzel kaliteleri ne dediler dondurmalarınin hadi İnşallah hayırlısı
Aa bb sormadım kafam bulanmasın diye. Transfer olurken kağıt veriyolarmış, orda yazıyomuş. Kan testine gittiğim gün bakarım artık kendimi strese sokmak istemiyorum

Af buyur onu nasıl hesapladın bacım
daha neler hesapladım da, söylemeyim deli sanmayın doğum kontrol hapı kullanıyorum regl tarihim belli, e transfer reglden 20 gün sonra, test günü de transferden 11 gün sonra, etti mi sana 50
Devlet bahçelinin 40. Yıl hesabı gibi oldu

Oh ne güzel 50'den geriye say işte âdet ne zaman?

Yaaa kızlar birşey sorcam az önce farkettim de bacak damarlarım koyulaşmış kılcallar da morlaşmış korktum ben yabu ilaçların etkisi ile böyle oluyor. Gonalf le başladı daha da arttılar

Oh ne güzel 50'den geriye say işte âdet ne zaman?
Adet oldum doğum kontrol ilacına başladım, sonraki adet 10 ocakta, inşallah şu kistler peşimi bırakırsa transfer ocak sonuna geliyor, test günü de 10 şubat gibi, hesapladım bakalım, tabi Allah bilir ne diyim, plan yapıyoruz bi yerlermizde patlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…