- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.981
Yaziyo galiba ben aldım eczacim abla sigorta karşılıyo hallederiz sonra dediSağlık ocağında mı yazdırıyorsun canım?
Aa bb sormadım kafam bulanmasın diye. Transfer olurken kağıt veriyolarmış, orda yazıyomuş. Kan testine gittiğim gün bakarım artıkMaşallah tatlım gayet güzel kaliteleri ne dediler dondurmalarıninhadi İnşallah hayırlısı
Yazar tabii niye yazmasın ki saçma oldu. O da dr bahçıvam değil yaYaziyo galiba ben aldım eczacim abla sigorta karşılıyo hallederiz sonra dedi
Ayyyyy prensese bakın hele ne çok bekledi sanki, sıkılmışmışee bir dönemimiz var ondada hakkımızdıryaaa kofi hadi başlasın artık yaaa skldm beklemekten
Şunun şurasında 24une ne kaldıAyyyyy prensese bakın hele ne çok bekledi sanki, sıkılmışmışayın 24'üne kadar olurum ben de herhalde
Ay pardon ya bugün ayın 23'ü olmuşŞunun şurasında 24une ne kaldı
Af buyur onu nasıl hesapladın bacımBenim test günüme daha 50 gün var
Ay pardon ya bugün ayın 23'ü olmuşgittik mi biz o kadar ya 25'e kadar olur artık ya az kaldı ha gayret
Inşaallah hayatımPlutonMerkez gelsinde ikinizinde inşallah hayırlısıyla başlayın tekrar
Af buyur onu nasıl hesapladın bacım
Oh ne güzel 50'den geriye say iştedaha neler hesapladım da, söylemeyim deli sanmayın doğum kontrol hapı kullanıyorum regl tarihim belli, e transfer reglden 20 gün sonra, test günü de transferden 11 gün sonra, etti mi sana 50
Devlet bahçelinin 40. Yıl hesabı gibi oldu
Uzman yazması lazımsa tüp bebek doktoruna mesaj atarak. Reçete no yollarYazar tabii niye yazmasın ki saçma oldu. O da dr bahçıvam değil ya
Anam ne teknikler çıkmış. Reçete no'lar falanlar filanlarUzman yazması lazımsa tüp bebek doktoruna mesaj atarak. Reçete no yollar
Anam ne teknikler çıkmış. Reçete no'lar falanlar filanlar
Benim ki fitil vermiyo zatenKasmayın relaks olun doktorlar kassın
Ben de hiç olmadı canımBöyle birşey yaşayan var mı sranızda?
Adet oldum doğum kontrol ilacına başladım, sonraki adet 10 ocakta, inşallah şu kistler peşimi bırakırsa transfer ocak sonuna geliyor, test günü de 10 şubat gibi, hesapladım bakalım, tabi Allah bilir ne diyim, plan yapıyoruz bi yerlermizde patlıyorOh ne güzel 50'den geriye say işteâdet ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?