- 9 Ekim 2020
- 5.926
- 7.969
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.001
Ama ben 17ekimde opu oldm 2ay bekledm üatüne 1ay da ertelendi etti 3ay az mıAyyyyy prensese bakın hele ne çok bekledi sanki, sıkılmışmışayın 24'üne kadar olurum ben de herhalde
Yani bu saatte kahkaha attırdın çok yaşa emidaha neler hesapladım da, söylemeyim deli sanmayın doğum kontrol hapı kullanıyorum regl tarihim belli, e transfer reglden 20 gün sonra, test günü de transferden 11 gün sonra, etti mi sana 50
Devlet bahçelinin 40. Yıl hesabı gibi oldu
Ne biliyim yine de motive edici. Geriye doğru saymaya odaklanıcaksınAdet oldum doğum kontrol ilacına başladım, sonraki adet 10 ocakta, inşallah şu kistler peşimi bırakırsa transfer ocak sonuna geliyor, test günü de 10 şubat gibi, hesapladım bakalım, tabi Allah bilir ne diyim, plan yapıyoruz bi yerlermizde patlıyor
Hmmm tamam büyüğümsünAma ben 17ekimde opu oldm 2ay bekledm üatüne 1ay da ertelendi etti 3ay az mı
Kız napim, herkes test günü hesaplıyor bizim neyimiz eksikYani bu saatte kahkaha attırdın çok yaşa emihesap kitap işlerine başladık delürük mü napıyok acep
Dün kan verdin mi beybi?Evet dondurulmuştu canım benım çatlatmanın etkisi 12 günde bitiyoe
Canım benı hemen yanda sedye vardı tam doğrulmadan oraya geçtim sonra odaya görütduler ordada sedyeden yine aynı şekilde doğruşmeadan yatağa geçtim. Yarım saat sonra tuvalete kalktım çok sıkışmıştım çünkü 2 kez gittim 1 saat içinde taksiye binip otele gittim yollarda sarstı benı taksı şükür bişey olmamış sonra da o gun ful yattım 15 20 dk yutudum sadece çbur gunde genelde dinledim sonrakı gun yola cıktım
Âdet olunca biz de yapıcaz çetele. Oyunbozancılık yokYani bu saatte kahkaha attırdın çok yaşa emihesap kitap işlerine başladık delürük mü napıyok acep
@AaGg valla arkadaslar crinonejel en iyisiydi en kolayi.. bu lutinus hem herzaman kolay olmuyor hemde oldugu gibi akiyor cogu zamanKesinlikle jelde pahalı
Bismillahirrahmanirrahim benide eklermisin cnm bende 3 4 aydır bu yollardayım en sonki listede nasip olmadı inşallah bu listeye gebiş olarak eklenirim.
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Badisss 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Umutlu_anne21
Aralık5.gün
Embryo-
S smiley face 15
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
@Elftncr72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
@EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün
Embryo-
Bi olalımda ne istiyosan yapakÂdet olunca biz de yapıcaz çetele. Oyunbozancılık yok
Hayırlı olsun cnm inşlh uğurlu gelirrrr bu transferinde hayırlısıyla pozitifide alırsınBismillahirrahmanirrahim benide eklermisin cnm bende 3 4 aydır bu yollardayım en sonki listede nasip olmadı inşallah bu listeye gebiş olarak eklenirim.
Transferim bu ay ama günü net belli değil şuan. Önümüzdeki hafta dedi dr rum. Bahçeci fulya Kübra hanımın hastasıyım 5 dondurulmuş emriyo var nasip kısmet olursa nşallah.
Bilmiyorum canim, belki soguk aldim! Ama simdiye kadar utuymadi beniBulantıların mı başladı canım? Alametler başladı desene
Yerleşmeye benziyor tatlım. Bende de olmuştu. Test yap tabi ki netleşsin en azından. Rahat edersinGöğüste te şişme meme ucu buyuyme baş agrisi kasıkta çekme v.s ama şu an kahve çizgi leke oldu biraz üzgünüm tabii bakalım yarın kan vericem
3-4 kiloyu geçmesin diyordu okuduğum bir yerde. Bir daha yapma canım. İki kere git yükün ağır olacaksa.Taşımam gerekiyordu işte kısa mesafe diye taşıdım ama insanlar neler yapıyor bı poşetle çocuk düşer mi ya nebiliyim yani rahim kapalı bir yer
Koficiğim sağlık ocağı progestan fitilini ve estrofemi banada yazmıştı. Diğerlerini de yazar sanırım.Sağlık ocağında mı yazdırıyorsun canım?
Evet yapicaz tabii. Çetele kardeşliğiBi olalımda ne istiyosan yapak
Ben diğer tedavilerimde salak gibi hiç yazdırmadımKoficiğim sağlık ocağı progestan fitilini ve estrofemi banada yazmıştı. Diğerlerini de yazar sanırım.
Bana sağlık ocagı hormon ilaclarını biz yazamıyoruz dedi yazmadı fitille estrofemi hiçbirini yazmadıBen diğer tedavilerimde salak gibi hiç yazdırmadımama belki o zaman yazdırılmıyodu. Öyle de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?