- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.021
Hayirli olsun canim
İnşallah devamı gelir canımHayirli olsun canimbebis tutunmus sana
Yaaaa hanifeeeee çok mutlu oldum bebeğim ya
Ayy inşallah canım devamı gelsin de inşallahYaaaa hanifeeeee çok mutlu oldum bebeğim yaallahım hayırlı eylesin sağlıcakla büyüsün inşallah
Ayy canım hayırlısı olsun inşallah hadi gözün aydın
Yerleşme kanamasıdır canım , yine de doktoruna haber ver istersenKızlar günaydın bu sabah bende hafif lekelenme oldu pembe kahverengi arası bi renk kırmızı değil.
Peki siz adet kanamasını gorene kadar ilaçlarınızı kullandınız mıCanım ben daha önce kimyasal yaşadım beta 15 çıktı gün aşırısında 13 e düştü 13 çıktıktan dört beş gün sonra kanama başladı ama o süreçte ağrı olmadı böyle normal adet gibi kanama başladı yani adet oldum o zaman çok ağrıdı
Transferden sonra test gününe kadar lekelenme olabilir diye söylediler eğer kanamaniz yoğun olursa haber verin dediler o yüzden bugün takip edicem bakalım hayırlısı inşallah yerleşme kanamasidir ister istemez tedirgin oldum.Yerleşme kanamasıdır canım , yine de doktoruna haber ver istersen
Bu gümlerde yerleşme kanaması oluyor canım , çok normal .Aynen bana da öyle söylemişlerdi , o yüzden endişe etme bebişin yerleşiyor annesiTransferden sonra test gününe kadar lekelenme olabilir diye söylediler eğer kanamaniz yoğun olursa haber verin dediler o yüzden bugün takip edicem bakalım hayırlısı inşallah yerleşme kanamasidir ister istemez tedirgin oldum.
Bu arada bugün 9.günüm
Amin canım benim inşallah kanı ne zaman vereceksinAyy inşallah canım devamı gelsin de inşallahÇok teşekkür ederim ,Allah hepimize sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Canım bende de oldu panik yapma sakınKızlar günaydın bu sabah bende hafif lekelenme oldu pembe kahverengi arası bi renk kırmızı değil.
Bir kaç gün geçsin öyle veririm belki canım , eşim verdirtmiyor şimdi .Normelde günüm 29 ü.Ama o kadar sabredebilir miyim bilmiyorumAmin canım benim inşallah kanı ne zaman vereceksin
Kız daha bir hafta var nasıl dayanılırBir kaç gün geçsin öyle veririm belki canım , eşim verdirtmiyor şimdi .Normelde günüm 29 ü.Ama o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum
Tamam canım cuma yapabilirim belkiKız daha bir hafta var nasıl dayanılıryapınca haber et mutlaka
Canım senin beşinci gün embriyosu muBir kaç gün geçsin öyle veririm belki canım , eşim verdirtmiyor şimdi .Normelde günüm 29 ü.Ama o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum
Yok vermedim kendimi boşa strese soomak ısyemedimDün kan verdin mi beybi?
Bu gümlerde yerleşme kanaması oluyor canım , çok normal .Aynen bana da öyle söylemişlerdi , o yüzden endişe etme bebişin yerleşiyor annesi
Sagolun kızlar valla için rahatladi birazCanım bende de oldu panik yapma sakın
Doktorun uzman olması lazım pratisyen hekim yazamazBana sağlık ocagı hormon ilaclarını biz yazamıyoruz dedi yazmadı fitille estrofemi hiçbirini yazmadı
Hayırlı olsun bebeğiniz çıkmış testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?