Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Okudum hayatım. Hepimizin yaşadığı şeyler malesef. Ben hastaneden eve dönene kadar geçmişti can sıkıntım. Sen de çok takmadın anladığım kadarıyla en iyisi
Yok üzülmek yerine icemediklerim.ve yiyemediklerimle bu akşam negatif partisi veriyorum evde

Xanim birde yarinki testin sonucunu bekle yipratma kendini hemen
Kan verdiğim için sonuca güveniyorum aciksasi öyle arada derede kalmayı sevmem kağıtta negatifse negatiftir ya pek bir beklentim yok kutlamaya başladım bile negatifimi

Kan verdiğim için sonuca güveniyorum aciksasi öyle arada derede kalmayı sevmem kağıtta negatifse negatiftir ya pek bir beklentim yok kutlamaya başladım bile negatifimi
Umarim en kisa zamanda tekrar deneyip kavusursun bebegine canim Bende nebilim iki test verdim diyince belki bu hizli sonuc verdigi icin negatif cikmis olabilir diye dusundum
Rabbim dogru zamanda en hayirlisini vericektir inshAllah

E ama zaten namaza falan kalkınca ancka o saat oluyor ilaçları da içiyoruz yasu almadan yapmak en mantıklısı. Yapar size açıklamayız bizde @safir12 size ilanı öğle 12 de yaparız
Anlaşıldı sabahın körü yapılıcak testler ben 8'de kalkıyorum namaza. Neyse hemen yazında bari baktığımız gibi görelim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…