- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.221
Aman ne çok ya çok da canımı yakıyor benimbazen doğuma yakın haftalarda bıraktırılıyor , benim çevremde kullanan arkadaşlar 8.ayın ortasında falan bıraktı canım
Allah bi daha göstermesin inşallah. Yarın gidince bir kutu daha yazdırayım o zamanbenm ikiz düsügüm oldugu icin diger tup bebek tranferim den dolayi eger gamile kalirsam doguma kadr kullncm sanrim
yaaaa heyecanlandrmaaa beniii
Doktor arayıp ne zamana planma yapacağımız bildirecektir doktordan haber bekliyorum bendecanm inşallah birdahakine alırsn pozitifi ocakta yine denicekmisin?
Xanim birde yarinki testin sonucunu bekle yipratma kendini hemen12. Aralık transfer oldum 24. Ü test günü dü fakat kahverengi lekelenme gelimce kan verdim sonuc negatif
Yok üzülmek yerine icemediklerim.ve yiyemediklerimle bu akşam negatif partisi veriyorum evdeOkudum hayatım. Hepimizin yaşadığı şeyler malesef. Ben hastaneden eve dönene kadar geçmişti can sıkıntım. Sen de çok takmadın anladığım kadarıylaen iyisi
Kan verdiğim için sonuca güveniyorum aciksasi öyle arada derede kalmayı sevmem kağıtta negatifse negatiftir ya pek bir beklentim yok kutlamaya başladım bileXanim birde yarinki testin sonucunu bekle yipratma kendini hemen
C.tesi ye ne kaldı beklicem ya kan içinKan ver sende beklemeden daha kesin artışı görürsün bana kalsa kan ile başlarım ama bıktım iğneden
Ayıbı gayıbı mı kaldı, biz demlediğimiz çayları anlatıyoruz burda, herkes eteğindeki taşları dökecekAyıp bişey sorucak galiba baksana yüzünü kapıyo
Umarim en kisa zamanda tekrar deneyip kavusursun bebegine canimKan verdiğim için sonuca güveniyorum aciksasi öyle arada derede kalmayı sevmem kağıtta negatifse negatiftir ya pek bir beklentim yok kutlamaya başladım bilenegatifimi
İnşallah pozitif partisi verdiğin günleri de görürsün, sonra cinsiyet partisi, doğum partisiYok üzülmek yerine icemediklerim.ve yiyemediklerimle bu akşam negatif partisi veriyorum evde
Arkadaslar ben cayi ozledimAyıbı gayıbı mı kaldı, biz demlediğimiz çayları anlatıyoruz burda, herkes eteğindeki taşları dökecek
birdahaki regliyle başlamıcakmı?Doktor arayıp ne zamana planma yapacağımız bildirecektir doktordan haber bekliyorum bende
Hihihii 3 aydan sonra sanırsamArkadaslar ben cayi ozledimnezaman cay icmek varim aceb ola
bnde kahvemiii cok özledimmArkadaslar ben cayi ozledimnezaman cay icmek varim aceb ola
Kiz bu bi sifremi yoksa gercek cay kavemi konusuyonuz ne diyonuz giiiHihihii 3 aydan sonra sanırsam
Ah ahArkadaslar ben cayi ozledimnezaman cay icmek varim aceb ola
Şu an regliyim yani şu an mı başlıyacak acababirdahaki regliyle başlamıcakmı?
Soruyu alalım o zamanKız yok ne ayıbı bu işin ayıbı filan kalmadı artık kaç yıldır
Anlaşıldı sabahın körü yapılıcak testlerE ama zaten namaza falan kalkınca ancka o saat oluyor ilaçları da içiyoruz yasu almadan yapmak en mantıklısı. Yapar size açıklamayız bizde @safir12 size ilanı öğle 12 de yaparız
Niye öyle? Izah etseydin iyice.Koficim evet oldum bugün ama pazartesi randevu verdiler gec gibi geldi bana 6.gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?