Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ya yeminle şuan sinirlerim hoplamış durumda. Ya bu aptal kadınların derdi ne yeminle acayip üzüldüm sinirlendim içim kan ağlıyor. Ya 3 gündür bu 3. Gördüğüm haber. 2 o. (Kbakmayın) evlilik dışı bebe peydahlıyo, evde doğuruyorlar. Biri camdan aşağı atıyor diğeri poşetle çöpe atıyor 2 bebek de malesef ölüyor napsın canlar. Ne vicdansızlık ne kafasızlık. Bari bir yere bırak bakan biri olur en kötü çocuk esirgeme bakar nedir bu insanların hali nereye gidiyoruz nereyeee. Bizim derdimize bak bu yellozların yaptığına

Ay hiç sorma yaa, ben de izledim tüylerim diken diken oldu, adaletsiz dünya işte, bizler bebek için ölürüz, tek ilişkiyle hamile kalanlar kaldırıp atar cahillik, vicdansızlık, bakamayacaksan yapmayacaksın, çöpe atmak nedir Allahım

Adaletsiz olan dünya da değil kader de değil insanlar ahmaklar. Rabbim içimizdeki ahmaklar yüzünden bizi helak etme

Allah herkeze nasib etmiyor anneligi.. daha dogrusu iyi bir anne olabilmeyi.. bu hayatta bunu anladim kendi annemin beni terk etmesiyle Umarim bu gibi haberleri duymayiz bacikolar ve herzaman icin iyi annelerden oluruz.. bu yurudugumuz yolda butun bunlar bizi guclendirsin ve yavrularimiza kavusalim.. inshaAllah yavrularimizda ilerde bizim kiymetimizi bilir Rabbim kimseyi imtihan etmesin bu sekilde.. Simdi o garibim yavrular cennet kapisinda kimi bekliyor olucak? Allah sonumuzu hayir etsin

Vallahi kıymet bilmeyen nesil evlattan da çok korkuyorum, Rabbime sığınıyorum. Rabbim kimseyi evin içindekilerle sınamasın.bizş de hayırla Rabbime layık nesiller yetişmesine vesile eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…