- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.241
Eveeeet 2 test var hayırlısıylaAaa yarında mı test yapılıyo
Ben de öyle yapmıştımYok üzülmek yerine icemediklerim.ve yiyemediklerimle bu akşam negatif partisi veriyorum evde
Çayı ne zaman içebiliyoruz diye sorucak zaarAyıbı gayıbı mı kaldı, biz demlediğimiz çayları anlatıyoruz burda, herkes eteğindeki taşları dökecek
Benimde 21aralık transfer gunu tek embriyo 5. GünCanm transfer günü ve kaçıncı gün embryosu yaz ekleyım))hamiş hanm
Bence regl olduysan bi drunla görüş.ya baslar yada 1regl dönemi dinlendirir.ara sor benceŞu an regliyim yani şu an mı başlıyacak acaba
Hamilesin sen, şimdi açıklayıp canını çektirmeyelimKiz bu bi sifremi yoksa gercek cay kavemi konusuyonuz ne diyonuz giii
Ay hiç sorma yaa, ben de izledim tüylerim diken diken oldu, adaletsiz dünya işte, bizler bebek için ölürüz, tek ilişkiyle hamile kalanlar kaldırıp atarYa yeminle şuan sinirlerim hoplamış durumda. Ya bu aptal kadınların derdi ne yeminle acayip üzüldüm sinirlendim içim kan ağlıyor. Ya 3 gündür bu 3. Gördüğüm haber. 2 o. (Kbakmayın) evlilik dışı bebe peydahlıyo, evde doğuruyorlar. Biri camdan aşağı atıyor diğeri poşetle çöpe atıyor 2 bebek de malesef ölüyor napsın canlar. Ne vicdansızlık ne kafasızlık. Bari bir yere bırak bakan biri olur en kötü çocuk esirgeme bakar nedir bu insanların halinereye gidiyoruz nereyeee. Bizim derdimize bak bu yellozların yaptığına
1 ay rahim dinlendrme yapar bnceŞu an regliyim yani şu an mı başlıyacak acaba
Adaletsiz olan dünya da değil kader de değil insanlar ahmaklar. Rabbim içimizdeki ahmaklar yüzünden bizi helak etmeAy hiç sorma yaa, ben de izledim tüylerim diken diken oldu, adaletsiz dünya işte, bizler bebek için ölürüz, tek ilişkiyle hamile kalanlar kaldırıp atarcahillik, vicdansızlık, bakamayacaksan yapmayacaksın, çöpe atmak nedir Allahım
Yok kız bağışıklık baskılayıcı serum soracakmışÇayı ne zaman içebiliyoruz diye sorucak zaar
Negatif sonuçlara dinlendirme yapmıyorlar genelde, ama tabi hormon değerlerine bakıp yönlendiriyor doktorlar, hayırlısı olsun valla yaa, kucağımıza almadan rahat yok bacım1 ay rahim dinlendrme yapar bnce
Abooo Allah yardimcimiz olsun kizlarHihihii 3 aydan sonra sanırsam
bende hep genllikle öyle yapmislardi cnm geneldede oyle yapiyrlarNegatif sonuçlara dinlendirme yapmıyorlar genelde, ama tabi hormon değerlerine bakıp yönlendiriyor doktorlar, hayırlısı olsun valla yaa, kucağımıza almadan rahat yok bacım
Allah herkeze nasib etmiyor anneligi.. daha dogrusu iyi bir anne olabilmeyi..Ya yeminle şuan sinirlerim hoplamış durumda. Ya bu aptal kadınların derdi ne yeminle acayip üzüldüm sinirlendim içim kan ağlıyor. Ya 3 gündür bu 3. Gördüğüm haber. 2 o. (Kbakmayın) evlilik dışı bebe peydahlıyo, evde doğuruyorlar. Biri camdan aşağı atıyor diğeri poşetle çöpe atıyor 2 bebek de malesef ölüyor napsın canlar. Ne vicdansızlık ne kafasızlık. Bari bir yere bırak bakan biri olur en kötü çocuk esirgeme bakar nedir bu insanların halinereye gidiyoruz nereyeee. Bizim derdimize bak bu yellozların yaptığına
Vallahi kıymet bilmeyen nesil evlattan da çok korkuyorum, Rabbime sığınıyorum. Rabbim kimseyi evin içindekilerle sınamasın.bizş de hayırla Rabbime layık nesiller yetişmesine vesile eylesinAllah herkeze nasib etmiyor anneligi.. daha dogrusu iyi bir anne olabilmeyi..bu hayatta bunu anladim kendi annemin beni terk etmesiyle Umarim bu gibi haberleri duymayiz bacikolar ve herzaman icin iyi annelerden oluruz.. bu yurudugumuz yolda butun bunlar bizi guclendirsin ve yavrularimiza kavusalim.. inshaAllah yavrularimizda ilerde bizim kiymetimizi bilir Rabbim kimseyi imtihan etmesin bu sekilde.. Simdi o garibim yavrular cennet kapisinda kimi bekliyor olucak? Allah sonumuzu hayir etsin
Anaaam buneydi gii gozumu aldin bian bacikocukBÜYÜK HARFLE YAZAYIM BARİ 21 ARALIKTA TRANSFER OLAN BACICAZLARIM NE ALEMDESINIZ NAPIYOSUNUZ NE YIYORSUNUZ NE ICIYORSUNUZ EVETTT BIDE TURSU TURP SALGAM ICİYOR YIYORMUSUNUZ HADI YAZIN🕊🕊 ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?