- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 83
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.261
AminVallahi kıymet bilmeyen nesil evlattan da çok korkuyorum, Rabbime sığınıyorum. Rabbim kimseyi evin içindekilerle sınamasın.bizş de hayırla Rabbime layık nesiller yetişmesine vesile eylesin
Ben 19 unda transfer oldum ama mesela az önce az biraz turşu yedim. Turp da yedim ama hadi turlu neyse de turp da mı zararlıBÜYÜK HARFLE YAZAYIM BARİ 21 ARALIKTA TRANSFER OLAN BACICAZLARIM NE ALEMDESINIZ NAPIYOSUNUZ NE YIYORSUNUZ NE ICIYORSUNUZ EVETTT BIDE TURSU TURP SALGAM ICİYOR YIYORMUSUNUZ HADI YAZIN🕊🕊 ❤
Bakalım yarın doktor ararsa buraya yazarım kararı bende merak ettim dogrusu1 ay rahim dinlendrme yapar bnce
Ben 19 unda transfer oldum ama mesela az önce az biraz turşu yedim. Turp da yedim ama hadi turlu neyse de turp da mı zararlı
E tmmdr çok yararlı
Hmmmmmm anlasildi tmmHamilesin sen, şimdi açıklayıp canını çektirmeyelim
14 aralikta transfer olan dahil mıBÜYÜK HARFLE YAZAYIM BARİ 21 ARALIKTA TRANSFER OLAN BACICAZLARIM NE ALEMDESINIZ NAPIYOSUNUZ NE YIYORSUNUZ NE ICIYORSUNUZ EVETTT BIDE TURSU TURP SALGAM ICİYOR YIYORMUSUNUZ HADI YAZIN🕊🕊 ❤
Vlla ben aci eksi ne bulsam yiyom az az
Boşverin az dinleninHmmmmmm anlasildi tmmadam diyor cocuk ortada yok basimiza bela oldu diye
Kız tansiyonu hoplatma14 aralikta transfer olan dahil mı
Valla ben Allah ne verdiyse yiyorum
Salam sucuk sosis o tarz çiğ gıdalar şimdilik yemiyorum.
Valla turşu yiyorum elimden gelse bardağa suyunu doldurup icicem o derece
Sen neler yiyip iciyorsun
SağolunHayırlı olsun
Ya benim transfer sonrası dümdüz yattım yarım saat sonra tuvalete gittim ve yine yarım saat kalıp hastaneden taburcu oldum sizde uyku pozisyonu tutması için uygun mu sizin nasıl oldu sonra ne kadar süre sonra tuvalete gittiniz ve hastanede kaç saat kaldınız öğrenebilir miyim?Kan sulandırıcı iğne
el acma borek icli kofte manti tursu ama az salgam icmedim kahve cay icmiyorum hazir meyve sularida icmiyorum haşlnmis yumrta her sabah firinda tavuk patates kuru kayisi cig kabak cekirdegi kuru uzum taze antep fstgi. fndk bol su cnm bunlari yedim simdilik yarin ki listemi yazrim14 aralikta transfer olan dahil mı
Valla ben Allah ne verdiyse yiyorum
Salam sucuk sosis o tarz çiğ gıdalar şimdilik yemiyorum.
Valla turşu yiyorum elimden gelse bardağa suyunu doldurup icicem o derece
Sen neler yiyip iciyorsun
Hmm dogru taze transferde de opu günü veriyor dr estrofemi. Çok erken kullandiriyolar donmuşta nedenseHayir canim geç değil mi dedim çok dondurulmuş transferse 6.gün uygundur dedi
Ben çay içiyorum 2 bardağı geçmiyorumel acma borek icli kofte manti tursu ama az salgam icmedim kahve cay icmiyorum hazir meyve sularida icmiyorum haşlnmis yumrta her sabah firinda tavuk patates kuru kayisi cig kabak cekirdegi kuru uzum taze antep fstgi. fndk bol su cnm bunlari yedim simdilik yarin ki listemi yazrim
BenBÜYÜK HARFLE YAZAYIM BARİ 21 ARALIKTA TRANSFER OLAN BACICAZLARIM NE ALEMDESINIZ NAPIYOSUNUZ NE YIYORSUNUZ NE ICIYORSUNUZ EVETTT BIDE TURSU TURP SALGAM ICİYOR YIYORMUSUNUZ HADI YAZIN🕊🕊 ❤
anldm cnmBenhıc bi belırtı bısey yok sağlıklı besleniyorum tursu turp salgam ıcmıyorum asırı tuzlu baharatlı seyler yasak diye.
Transfer sonrasi sırtüstü 45 dk yattım bende sonrası lavaboya gittim. 45 dk sonrası geldi hemşire kendinizi iyi hissediyorsanız gidebilirsiniz dedi.Sağolun
Ya benim transfer sonrası dümdüz yattım yarım saat sonra tuvalete gittim ve yine yarım saat kalıp hastaneden taburcu oldum sizde uyku pozisyonu tutması için uygun mu sizin nasıl oldu sonra ne kadar süre sonra tuvalete gittiniz ve hastanede kaç saat kaldınız öğrenebilir miyim?
Evde insan yemek yemeye yöneliyor.Ben çay içiyorum 2 bardağı geçmiyorum
Kahve arada bir içtim valla çok severim normalde
Bende arada çerez yiyorum kahvaltı gayet iyi yapıyorum gün içinde süt içiyorum yoğurt yiyorum hiç doymuyorum hep acım bak 1 saat oldu akşam yemeği yedik yani şimdi bile olsa biseyler yerim ıvır zıvır falan
Ne olucak böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?