Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Vallahi kıymet bilmeyen nesil evlattan da çok korkuyorum, Rabbime sığınıyorum. Rabbim kimseyi evin içindekilerle sınamasın.bizş de hayırla Rabbime layık nesiller yetişmesine vesile eylesin
Amin aynen canim bende busekilde hep dua ediyorum ve dualarimizda iyi ebeveyn olabilmeyi de unutmayalim

BÜYÜK HARFLE YAZAYIM BARİ 21 ARALIKTA TRANSFER OLAN BACICAZLARIM NE ALEMDESINIZ NAPIYOSUNUZ NE YIYORSUNUZ NE ICIYORSUNUZ EVETTT BIDE TURSU TURP SALGAM ICİYOR YIYORMUSUNUZ HADI YAZIN 🕊🕊
Ben 19 unda transfer oldum ama mesela az önce az biraz turşu yedim. Turp da yedim ama hadi turlu neyse de turp da mı zararlı

BÜYÜK HARFLE YAZAYIM BARİ 21 ARALIKTA TRANSFER OLAN BACICAZLARIM NE ALEMDESINIZ NAPIYOSUNUZ NE YIYORSUNUZ NE ICIYORSUNUZ EVETTT BIDE TURSU TURP SALGAM ICİYOR YIYORMUSUNUZ HADI YAZIN 🕊🕊
14 aralikta transfer olan dahil mı
Valla ben Allah ne verdiyse yiyorum
Salam sucuk sosis o tarz çiğ gıdalar şimdilik yemiyorum.
Valla turşu yiyorum elimden gelse bardağa suyunu doldurup icicem o derece
Sen neler yiyip iciyorsun

Sağolun
Kan sulandırıcı iğne
Ya benim transfer sonrası dümdüz yattım yarım saat sonra tuvalete gittim ve yine yarım saat kalıp hastaneden taburcu oldum sizde uyku pozisyonu tutması için uygun mu sizin nasıl oldu sonra ne kadar süre sonra tuvalete gittiniz ve hastanede kaç saat kaldınız öğrenebilir miyim?

el acma borek icli kofte manti tursu ama az salgam icmedim kahve cay icmiyorum hazir meyve sularida icmiyorum haşlnmis yumrta her sabah firinda tavuk patates kuru kayisi cig kabak cekirdegi kuru uzum taze antep fstgi. fndk bol su cnm bunlari yedim simdilik yarin ki listemi yazrim

Ben çay içiyorum 2 bardağı geçmiyorum
Kahve arada bir içtim valla çok severim normalde
Bende arada çerez yiyorum kahvaltı gayet iyi yapıyorum gün içinde süt içiyorum yoğurt yiyorum hiç doymuyorum hep acım bak 1 saat oldu akşam yemeği yedik yani şimdi bile olsa biseyler yerim ıvır zıvır falan
Ne olucak böyle ya

Ben hıc bi belırtı bısey yok sağlıklı besleniyorum tursu turp salgam ıcmıyorum asırı tuzlu baharatlı seyler yasak diye.

Transfer sonrasi sırtüstü 45 dk yattım bende sonrası lavaboya gittim. 45 dk sonrası geldi hemşire kendinizi iyi hissediyorsanız gidebilirsiniz dedi.

Evde insan yemek yemeye yöneliyor.
Biraz da malum aman su yararlı su ıyı gelır derken yiyip durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…