- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.281
Tam bir adanalısınel acma borek icli kofte manti tursu ama az salgam icmedim kahve cay icmiyorum hazir meyve sularida icmiyorum haşlnmis yumrta her sabah firinda tavuk patates kuru kayisi cig kabak cekirdegi kuru uzum taze antep fstgi. fndk bol su cnm bunlari yedim simdilik yarin ki listemi yazrim
Valla çayı kahvaltı da ve akşam içiyorum çok açık içiyorumBen çay içiyorum 2 bardağı geçmiyorum
Kahve arada bir içtim valla çok severim normalde
Bende arada çerez yiyorum kahvaltı gayet iyi yapıyorum gün içinde süt içiyorum yoğurt yiyorum hiç doymuyorum hep acım bak 1 saat oldu akşam yemeği yedik yani şimdi bile olsa biseyler yerim ıvır zıvır falan
Ne olucak böyle ya
Kaç çıktı canımKizlar, kanda beta fazla yukseliyorsa kötu mu? Yani iki katan fazla
Bi de senin zaten 3 embriyo değil miydiKizlar, kanda beta fazla yukseliyorsa kötu mu? Yani iki katan fazla
allahina gurbaneyyyTam bir adanalısınben de adanalıyım bu arada haa gadasını aldığım
Bende ilk yarım saatten sonra tuvalete gittim gelip yattım yarım saat daha sonra cıktım hastanedenSağolun
Ya benim transfer sonrası dümdüz yattım yarım saat sonra tuvalete gittim ve yine yarım saat kalıp hastaneden taburcu oldum sizde uyku pozisyonu tutması için uygun mu sizin nasıl oldu sonra ne kadar süre sonra tuvalete gittiniz ve hastanede kaç saat kaldınız öğrenebilir miyim?
Canim iki gun önce 324, bugun 889 ciktiKaç çıktı canım
Evet aslında benim opudan önceki yani 14.gunde falan 10du kalınlık aslında kalınlasiyor ama neden bukadar ilaç bilemiyorumHmm dogru taze transferde de opu günü veriyor dr estrofemi. Çok erken kullandiriyolar donmuşta nedense
Evet canim, 3 taneBi de senin zaten 3 embriyo değil miydi
Karbonhidratı azalttım protein ağırlıklı ne bulsam yiyorumBÜYÜK HARFLE YAZAYIM BARİ 21 ARALIKTA TRANSFER OLAN BACICAZLARIM NE ALEMDESINIZ NAPIYOSUNUZ NE YIYORSUNUZ NE ICIYORSUNUZ EVETTT BIDE TURSU TURP SALGAM ICİYOR YIYORMUSUNUZ HADI YAZIN🕊🕊 ❤
canım senin muhtemelen ikiz tuttu o yüzden böyle yükseliyor korkacak bişey yok gayet güzel yükselmişKizlar, kanda beta fazla yukseliyorsa kötu mu? Yani iki katan fazla
Ay evet bende çok korkuyorum ama valla arada olan şeyler inşallah zarar vermiyordurKarbonhidratı azalttım protein ağırlıklı ne bulsam yiyorumacı ekşi tatlı yok denecek kadar az. Benim derdim de kabızlık ya sürekli kayısı hoşafı yiyorum kar etmiyor ben ne yapıcam bugün biraz zorlandım aklım çıkıyor zorlandım bişey oldu mu acaba diye
Bence gayet güzel, katlanarak artıyor işte maşallahhhCanim iki gun önce 324, bugun 889 cikti
İnşallah canım ya valla korktum bugün biraZ sende yaşıyor musun kabızlıkAy evet bende çok korkuyorum ama valla arada olan şeyler inşallah zarar vermiyordur
Insallah birsey yoktur, bir yerde rahim disinda oldugunda böyle oluyor diye okudum :/canım senin muhtemelen ikiz tuttu o yüzden böyle yükseliyor korkacak bişey yok gayet güzel yükselmiş
Evet var malesef ve afedersiniz böyle zorlamadan çok hafif ıkınma yapıyorum yoksa olmuyor daha kötü olacak diye korkuyorumİnşallah canım ya valla korktum bugün biraZ sende yaşıyor musun kabızlık
Hayır hayır gayet orantılı yükseliyor o düşünceyi sil kafandanInsallah birsey yoktur, bir yerde rahim disinda oldugunda böyle oluyor diye okudum :/
Allah’a emanetler bişey olmasın yavrucuklarımızaEvet var malesef ve afedersiniz böyle zorlamadan çok hafif ıkınma yapıyorum yoksa olmuyor daha kötü olacak diye korkuyorumama yasa tuttuysa birşey olmaz diyorlar sonuçta ilk günleri geçtik 3 günü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?