Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Tam bir adanalısın ben de adanalıyım bu arada haa gadasını aldığım

Valla çayı kahvaltı da ve akşam içiyorum çok açık içiyorum

Bende ilk yarım saatten sonra tuvalete gittim gelip yattım yarım saat daha sonra cıktım hastaneden

BÜYÜK HARFLE YAZAYIM BARİ 21 ARALIKTA TRANSFER OLAN BACICAZLARIM NE ALEMDESINIZ NAPIYOSUNUZ NE YIYORSUNUZ NE ICIYORSUNUZ EVETTT BIDE TURSU TURP SALGAM ICİYOR YIYORMUSUNUZ HADI YAZIN 🕊🕊
Karbonhidratı azalttım protein ağırlıklı ne bulsam yiyorum acı ekşi tatlı yok denecek kadar az. Benim derdim de kabızlık ya sürekli kayısı hoşafı yiyorum kar etmiyor ben ne yapıcam bugün biraz zorlandım aklım çıkıyor zorlandım bişey oldu mu acaba diye

Ay evet bende çok korkuyorum ama valla arada olan şeyler inşallah zarar vermiyordur

İnşallah canım ya valla korktum bugün biraZ sende yaşıyor musun kabızlık
Evet var malesef ve afedersiniz böyle zorlamadan çok hafif ıkınma yapıyorum yoksa olmuyor daha kötü olacak diye korkuyorum ama yasa tuttuysa birşey olmaz diyorlar sonuçta ilk günleri geçtik 3 günü yani

Insallah birsey yoktur, bir yerde rahim disinda oldugunda böyle oluyor diye okudum :/
Hayır hayır gayet orantılı yükseliyor o düşünceyi sil kafandan Benimki de öyle yükseliyor hayırlısıyla bir hafta on güne keseleri görmeye gidicez senle aramızda 2 gün var heralde

Evet var malesef ve afedersiniz böyle zorlamadan çok hafif ıkınma yapıyorum yoksa olmuyor daha kötü olacak diye korkuyorum ama yasa tuttuysa birşey olmaz diyorlar sonuçta ilk günleri geçtik 3 günü yani
Allah’a emanetler bişey olmasın yavrucuklarımıza davul gibi oldu karnım kayısıdan başka önerisi olan varsa yazın kızlar lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…