Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bende aynıyım hem Kayısı hem Kayısı suyu ıcıyorum yinede hareketsızlıkten olsa gerek kabızlık oluyor

Allah’a emanetler bişey olmasın yavrucuklarımıza davul gibi oldu karnım kayısıdan başka önerisi olan varsa yazın kızlar lütfen
Canım doktorun reçete vermedi mi sana kabız olursan kullanabilmen için, bana vermişti duphalac içebilirsin demişti, ama doktorunuza sormadan kullanmayın sakın ha, bana iyi gelen size gelmez Allah korusun başımıza iş almayalım

Transferden sonra İlk iki gun Bı belırtı yasayan oldu mu sanki arada sol tarafıma bir hafif tatlı acı oluyor gecıyor gıbı gelıyor
Benimde ilk 3 günden sonra hafif kasık ağrılarım olmuştu bugün 9.günüm yine arada oluyor kasık ağrısı 2 gündür bel ağrım var.

Bende aynıyım hem Kayısı hem Kayısı suyu ıcıyorum yinede hareketsızlıkten olsa gerek kabızlık oluyor
Bencede hareketsizlikten oluyor ya yoksa o kadar su içiyorum kayısı yiyorum normalde olsa çoktan bozmuştum bağırsakları

Eklentiler

• image.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 20
iyi akşamlar herkese gebeliğimin 6. Haftasındayım karın ve mide şişkinliği yaşıyorum sürekli özellikle de akşam olunca . Nefes alamıyorum sabaha kadar dönüp duruyorum . Sizlerdede var mı böyle bir şey

Yok vermedi bana kabızlık için bişey yarın rapor almak için gidicem yanına söyleyim de onu da yazsın olmayacak böyle şimdiden göbeğim oldu

Hayırlı akşamlar hanımlar 3 aydır ilaçlı tedavi gördüm bu ay ilaçsız deneniyor bunu ilk defa yaşadım yani ilaç kullanmadan transfere gidiyoruz inşallah hayırlı haberi alırız Dr rumda heyecanlı daha önce duydunuzmu bu şekilde.? Birde bana bol bol nar ye dedi sizce günlük kaç tane yemeliyim Ama bana nar suyu diyeceksenizde kaç adet olduğunu yazarsanız sevinirim. ayrıca arı sütüne başladım hücre yeniliyormuş bakalım nasip kısmet herşey Allahtan. ❤ Bu arada Haftaya çarşamba transferim olacak dünkü kontrolde rhm 7 mm ölçüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…