- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.301
Bende aynıyım hem Kayısı hem Kayısı suyu ıcıyorum yinede hareketsızlıkten olsa gerek kabızlık oluyorKarbonhidratı azalttım protein ağırlıklı ne bulsam yiyorumacı ekşi tatlı yok denecek kadar az. Benim derdim de kabızlık ya sürekli kayısı hoşafı yiyorum kar etmiyor ben ne yapıcam bugün biraz zorlandım aklım çıkıyor zorlandım bişey oldu mu acaba diye
Doktor çok zorda kslırsak diye kapıda yazdırmış şu kabızlık şurubu varya dubhalac mı neydi o içilebişirmişAllah’a emanetler bişey olmasın yavrucuklarımızadavul gibi oldu karnım kayısıdan başka önerisi olan varsa yazın kızlar lütfen
Su alımını arttırsan ?Allah’a emanetler bişey olmasın yavrucuklarımızadavul gibi oldu karnım kayısıdan başka önerisi olan varsa yazın kızlar lütfen
Canım doktorun reçete vermedi mi sana kabız olursan kullanabilmen için, bana vermişti duphalac içebilirsin demişti, ama doktorunuza sormadan kullanmayın sakın ha, bana iyi gelen size gelmez Allah korusun başımıza iş almayalımAllah’a emanetler bişey olmasın yavrucuklarımızadavul gibi oldu karnım kayısıdan başka önerisi olan varsa yazın kızlar lütfen
Benimde ilk 3 günden sonra hafif kasık ağrılarım olmuştu bugün 9.günüm yine arada oluyor kasık ağrısı 2 gündür bel ağrım var.Transferden sonra İlk iki gun Bı belırtı yasayan oldu mu sanki arada sol tarafıma bir hafif tatlı acı oluyor gecıyor gıbı gelıyor
Oksapar muadili başka iğnelerde var şu an isim olarak hatırlayamıyorum ama doktorunuza bu durumu söylerseniz değiştirir ilacı diye düşünüyorumOksapar bulamıyorum ben siz buluyor biliyor musunuz
Bencede hareketsizlikten oluyor ya yoksa o kadar su içiyorum kayısı yiyorum normalde olsa çoktan bozmuştum bağırsaklarıBende aynıyım hem Kayısı hem Kayısı suyu ıcıyorum yinede hareketsızlıkten olsa gerek kabızlık oluyor
Doktor çok zorda kslırsak diye kapıda yazdırmış şu kabızlık şurubu varya dubhalac mı neydi o içilebişirmiş
İçim dışım su oldu günde 3 tane içiyorum bu şişeden 750 ml şişeSu alımını arttırsan ?
Yok vermedi bana kabızlık için bişey yarın rapor almak için gidicem yanına söyleyim de onu da yazsın olmayacak böyle şimdiden göbeğim olduCanım doktorun reçete vermedi mi sana kabız olursan kullanabilmen için, bana vermişti duphalac içebilirsin demişti, ama doktorunuza sormadan kullanmayın sakın ha, bana iyi gelen size gelmez Allah korusun başımıza iş almayalım
Sor canım senİçim dışım su oldu günde 3 tane içiyorum bu şişeden 750 ml şişeO şurubu yarın sorayım doktora ben
Kefir iç, o da çok iyi geliyor kabızlığa, hem çok da faydalıYok vermedi bana kabızlık için bişey yarın rapor almak için gidicem yanına söyleyim de onu da yazsın olmayacak böyle şimdiden göbeğim oldu
Oldu cnm haftaya çarşamba günüHayırlı olsun cnm inşlh uğurlu gelirrrr bu transferinde hayırlısıyla pozitifide alırsıngünün belli olunca etiketle beni eklerim listeye.
Kefir de alayım madem çok da severimKefir iç, o da çok iyi geliyor kabızlığa, hem çok da faydalı
Zeytinimin domatesimin üstünde sürekli olur zeytinyağı da direk içemiyorum ama her gün tüketiyorum onu daSemaknc cano zeytinyağı tüketiyor musun ?salata sosu olarak içersin de lezzetli oluyor öyle
Üstüne limon sık 1 yemek kaşığı içmeye çalış 1 sefer dene rahatlatır inşallahZeytinimin domatesimin üstünde sürekli olur zeytinyağı da direk içemiyorum ama her gün tüketiyorum onu da
Ne zaman transfer olmustun canim?Hayır hayır gayet orantılı yükseliyor o düşünceyi sil kafandanBenimki de öyle yükseliyor hayırlısıyla bir hafta on güne keseleri görmeye gidicez senle aramızda 2 gün var heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?