- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.321
Kesinlıkle canımBencede hareketsizlikten oluyor ya yoksa o kadar su içiyorum kayısı yiyorum normalde olsa çoktan bozmuştum bağırsakları
Ben maslak acibademdeyim iki gundur basladimAcıbadem altunizade'de tüp bebek deneyen var mı hanımlar? Memnun musunuz ve fiyatlar nasıl 2020 için?
Bu ay git ocakta artacakmjs fiyat cogu yerlericin hemen hemen aynıBen maslak acibademdeyim iki gundur basladim
Microplastik içermez ürünleri Türkiye’de rossman satıyor Alterra için arama sonuçlarıBu da yeni haberbacılar özelikle hamileler ve transfer olanlar. Kullandığımız bakım,temizlik, tüketim, yiyecek içecek her ürünü iyice irdeleyşp öyle tüketelim.anne karnındaki fetuslerde mikroplastikler bulunmuş.
Eki Görüntüle 2746482
YatıyorumBÜYÜK HARFLE YAZAYIM BARİ 21 ARALIKTA TRANSFER OLAN BACICAZLARIM NE ALEMDESINIZ NAPIYOSUNUZ NE YIYORSUNUZ NE ICIYORSUNUZ EVETTT BIDE TURSU TURP SALGAM ICİYOR YIYORMUSUNUZ HADI YAZIN🕊🕊 ❤
Kusmazsam deneyim biÜstüne limon sık 1 yemek kaşığı içmeye çalış 1 sefer dene rahatlatır inşallah
Geçen hafta pazartesi bugün 9. Günüm transfer sonrasıNe zaman transfer olmustun canim?
İçim dışım su oldu günde 3 tane içiyorum bu şişeden 750 ml şişeO şurubu yarın sorayım doktora ben
Ikı gunde mide bulantısı mı basladı bende tık yok valla sanırım tutmayacak korkusu benı iyice sardıYatıyorumvalla ben çok çok gezinmiyorum henüz daha bisey canım çekmiyor ara ara midem bulanıyor o kadar sadece sigara savaşı veriyorum
Canını sıkıp durma canım bilemiyorum neden kaynaklanıyorIkı gunde mide bulantısı mı basladı bende tık yok valla sanırım tutmayacak korkusu benı iyice sardı
Aman aman maşallah diyelim olma da zaten psikolojik olarak sıkıntıya sokuyor insanıEki Görüntüle 2746557 Bende bundan 2 sise bitiriyrm henuz bi sikayetim olmadi kabzlk ile ilgili cnm
Benim de öyle bi problemim yok ama bana da 3. Gün başlamıştı drEvet aslında benim opudan önceki yani 14.gunde falan 10du kalınlık aslında kalınlasiyor ama neden bukadar ilaç bilemiyorum
neden migden bulaniyor bu belirti icin cok cok erkenn kan dolasimi onmli gezinmen lazm evin icin kan gitmeyen yere can gtmezmis bnm dktr yatalak hasta gibi yatmani istmyrum dedi sigarayi unutmus olman lazmmmdiiYatıyorumvalla ben çok çok gezinmiyorum henüz daha bisey canım çekmiyor ara ara midem bulanıyor o kadar sadece sigara savaşı veriyorum
aynenn cnm aman masallahhhAman aman maşallah diyelim olma da zaten psikolojik olarak sıkıntıya sokuyor insanı
cok yanlis ypiyrsn kndine bu psikolojiden cikmn senin icin daha iyi olck nnceIkı gunde mide bulantısı mı basladı bende tık yok valla sanırım tutmayacak korkusu benı iyice sardı
Muhakkak bunyeden bunyeyse farkerder canım saglıkla tutunsunlar ınsallhCanını sıkıp durma canım bilemiyorum neden kaynaklanıyor
Geçen hafta pazartesi bugün 9. Günüm transfer sonrası
Evet zarar veriyorum kendime bu sekilde toparlanma lazımcok yanlis ypiyrsn kndine bu psikolojiden cikmn senin icin daha iyi olck nnce
kesinlikleee cabucak hemdeeEvet zarar veriyorum kendime bu sekilde toparlanma lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?